IRC-Galleria

Serketa

Serketa

Korkiakin torni alakaa maasta...

Viimeistä vierähä...Sunnuntai 01.01.2006 01:00

...notta helemat paukkuu.

Tukan väri otti ja muuttu. (Juu ja iha itestään viel) ;) Yöajelu tiedossa noen tunnin päästä. Vois ottaa parit glögit ajankuluks eikä tulis niin kylmä kurvailles. ;D

Pitäkää lippu korkeella ens vuonnaki :)

"Sammuttaa voit tähdet auringon ja kuun jos lähdet. Nää ei pimeässä ikävää. Luoja tietää toisin kaiken päättyvän mä soisin, rakkaudestaan ainoastaan sydän viestittää."
Siltä varalta että ei ehdi huomenna raapustella päiväkirjaa niin hyvää joulua itte kullenkin joka täällä kurkkimassa käy. Eikä sitten avata paketteja liian aikaisin. ;)

Hei tonttu-ukot hyppikää nyt on riemun raikkahin aika.....

5 vuorokautta...Tiistai 20.12.2005 00:03

Sieltä se lähenee.. päivä päivältä. Viimeinkin löytyi se tonttulakkikin. =D

Raah...Sunnuntai 18.12.2005 00:11

Jouluressi pukkaa päälle: leipomista siivoomista leipomista siivoomista leipomista siivoomista leipomista siivoomista ja kaikki vain yhden päivän takia. Pasteijat, tortut ja piparit on jo valmiina. Vielä ku sais lanttulaatikot ja maustekaakut tehtyä. :F Keittiöki on melkein ku räjähdyksen jäljiltä vaikka miten yrittää siivota... Ja viimmoset lahjatki pitäs kääräästä "folioon" ja piilottaa uteliaiden katseilta. Sitten kun vielä ens viikol löytäis jostain parit kauralyhteet noille tirppanoille. Pitäähän jonkun niitä pikkusiaki ruokkia jouluna. (Vieläku joku siivois puolesta niiden jättämät "kasat" partsilta"........)

Joulukalenterin luukutki vähenee vähenemistään. Eipä ollu muuten kovin kummoinen toi Fazerin joulukalenteri. Kyllä ne saksalaiset on paljon paremman makusia vaikka ovatki huomattavasti makeempia. Tonttulakkia en ole lukuisista etsinnöistä huolimatta löytänyt; kyseisten etsintöjen lomassa mieleeni on tullut kysymys: onko lakkien koko pienentynyt vai onko pääni isontunut NOIN paljon? Vaikka tää tonttu ei lakkia tarvia näyttääkseen tontulta...

Niin ja.......
.....Muistakaa sitten se kyynärpää-pepa-taktiikka kun käytte jouluostoksilla.......


Elikkäs Ihanaista Joulun Odotusta Kaikille Tontuille ja Pässeille.

HajottaaaaaaaaaaTiistai 13.12.2005 00:59

Väsyttää melkoisesti. Joulunodotus on sitten rankkaa aikaa. Vielä ku löytäs sen tonttulakin.. Nyt punkkailee.

Kahvia kynttilänvalossa...Lauantai 03.12.2005 10:02

Ihana aamu. :) Jouluvalot palaa ikkunas, taustalla soi Sinisen talon nalle ja tuore kahvi. Voiko parempaa ollakaan? Ai niin.. kyllä jotain on.. Ja ehkä vielä joskus.. :)
Nimittäin korvapuustitaikinaa. Itseasiassa kohta viimenenki pelti on valmis ja pääsee maistamaan! Tuoksuu ainaki hyvälle. :P Täytyy sanoa että oon aika guru leipurina ja kokkina. :D Vaikkei kaiken maailman liekitetyt stroganovit nyt ihan luonnistukaan. :)

Jouluunkin on enää 23 päivää. :D

Että ei muutaku ettimään tonttulakit kaapin perukoilta ja baanalle. ;)

<:)

JiihaaSunnuntai 27.11.2005 12:07

Se olis sitte eka adventti ja jouluun 28 päivää. :P

Stereot tuli ja on kyllä upeet, vielä ku jouluvalot sais.. Itsepäisyyspäivänä pitäs laitella ikkunaan. :)

Jahas..Torstai 24.11.2005 10:26

Sitä olis sit kuukausi jouluun.. Sais tulla jo mun jouluvalot ja uuet stereot postissa. Tänään pitää ostaa verhokangasta ja tehä uuet verhot olkkariin. Kuva ilmestyy kunhan saan valmiiksi... :)

37 päivää...Torstai 17.11.2005 14:19

..johonkin. :p

Melkein kaikki lahjat olis sitte hankittuna, en mä yhtään sit ole ajoissa. :D Jääpähän sit aikaa joulukuus sukkien kutomiselle...

Ei se talven tulokaan loppujen lopuksi niin kamalaa ole, ulkona oli tosi raikas ja ihana ilma vaikka olikin pakkasta hiukan. :)