IRC-Galleria

Sherihvi

Sherihvi

2018..... I'm too old for this..

Blogimerkintä

« Uudempi -
Tuli tuossa eilen katsottua vähän formula ykkösiä. Kisa itsessään oli suht mielenkiintoinen vaikkakin voittajaksi selvinnyt Lewis Hamilton hallitsikin kisaa itsevaltiaan ottein. Paha känni olisi irronnut jos olisi tajunnut ennen kisaa pelata "Spinning Felipe Massa-drinking gamea" (eli ottaa hömpsyä jokakerta kun Felipe pyörähtää radalla) Huonon laskupään omanneilta olisi loppunut luvut kesken kun katseli Felipen pyörimistä radalla kerta toisensa jälkeen.

Itse jutun aiheeseen:
Eilen kymppiuutisissa ja nyt aamulla lehtiotsikoissa komeilee että "Kimi Raivostui kuvaajalle tjsp."
Heh jälleen kerran lehdet kunnostautuu, ne samat jotka leimasivat aikoinaan Lordin Saatananpalvonnaksi (hei pliis).

Tilannehhan oli siis se että hetkeä ennen F1-kauden puolivälin kisan starttia joku random valokuvaaja päätti lähteä astelemaan Kimi Räikkösen tavaroiden päälle että saisi kunnon close up-kuvaa Kimistä ennen lähtöä. Kimi (kuten ei moni muukaan samassa tilanteessa) tykännyt että tullaan häiritsemään juuri ennen lähtöä ja tallomaan tavaroita ja päätti näyttää kuvaajalle oman paikkansa ja hellästi tuuppasi kuskin pois tavaroiden päältä.

Tästä siis lehdet saavat etusivun-juttunsa nykyään? Minun mielestäni parempi jutun aihe olisi ollut tässä Ruissalon Golfpallo-episodissa jossa Huvilan terassilta lyöty pallo oli päätynyt Viking Isabellan kannella ollutta 7-vuotiasta päähän. Tässä sentään kävi oikeasti huonosti sillä golfpallo ei kuitenkaan ole mikään pikku tönäisy.

Vähän järkeä siihen että mistä kannattaa repiä juttunsa joita kohista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.