IRC-Galleria

Sherihvi

Sherihvi

2018..... I'm too old for this..

IdolshitPerjantai 23.03.2007 17:39

Katoimpas tuossa eilen Suomen Idols(hit)in.

Mielenkiintoista katsella tätä tapausta Ari "Hevi-Ari" Koivunen. Kaverihan on täys mulkku jolle on noussut menestys suoraapäätä nuppiin eli päähän. Se on totta että äijä laulaa ehkä parhaiten nyt jäljelle jääneestä kolmikosta ja tulee taistelemaan tiukasti Anna Abreu:n kanssa voittajan tittelistä. (Oikeesti kuka nyt uskoo että Kristiina voittaa Idolsin?). Silmiini pisti n.viikko sitten Ilta Sanomat jossa oli otsikkona "Panu putosi, Ari haukkui Remun".......

HEETKINEN! Minkälainen itseään rokkarina/hevarina pitävä henkilö menee haukkumaan Hurriganesin kenties legendaarisemman muusikon? Tarkkaan ottaen Ari sanoi lehdessä: "Onhan se Remu kova jätkä mutta ei se oo koskaan osannut soittaa rumpuja taikka laulaa".

Mietin tässä että miten Remu noinkin surkeana muusikkona miksi Ari "Laulan kuin 15 vuotias ja näytän ihan 14 vuotiaalta" Koivunen häntä kutsuu on voinut myydä tuhansia ja tuhansia levyjä Suomessa ja Euroopassa? Aivan eikös tämä olekkin outoa? Remupas laittoi hyvin takaisin tähän kommenttiin ja sanoi "Tee ite paremmin". Tuo jäänee pelkäksi unelmaksi Hevi-Arille sillä kävi miten kävi nyt idolshiteissä Ari ei koskaan tule myymään edes kymmenesosaa levyjä siitä mitä Hurriganes myi aikoinaan ja myy edelleen.

Tätä Aria ollaan myös verrattu edesmenneeseen Rauli "Badding" Somerjokeen, legenda hänkin. Tämä on aivan täysi pyhäinhäväistys sillä ainoa mikä Baddingiä ja Aria yhdistää on dokaus.

Pysykööt tämä Rattijuoppo-karaoke-heviwannabe-teini-idoli tästä edespäin karaoke-baareissa laulamassa Iron Maidenia ja Stratovariusta ja jättää musiikkihommat niille jotka sen taitaa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.