IRC-Galleria

Shield

Shield

μολὼν λ&#
ääh, paska fiilis, kurkku himo kipee eikä loppua näy.. aamulla ois töitä vaikka muille jakaa ja illalalla ois riistakolmilaskenta, about, 5 km lenkkiä rämmittävänä, suota, risukkoo, just ihana reitti.. ois vähän ees hellittäny kurkku ennen sitä.. no toivossa on hyvä elää, sano lapamatokin :D huh.. olipas päivänhuonoin!!

kello on 1:22, aamulla ois aikanen herätys mut ei oikein nukkumaankaan mieli tee.. sängyssä kuitenkin vaan kierisin.. huono olo vähän.. ja päikkäritkin otin niin ei nyt niin väsykään ole, ja polveen koskee ja vielä uutena solisluu.. salilla tuli jostain kumman syystä kipeeks.. ei oo koskaan ennen ollu.. no ei maha mitään.. eipä tuohon kuole, vaikka toivonkin.. ei niin helposti tästä maaimasta pääse. Mittasin tänään painonkin :D näytti 76kg, lähellä ollaan 80 ja jouluun mennessä se ois tarkotuis saavuttaa.. tammikuussa 2006 alotin salin ja kunnon treenauksen, sen jälkeen on tullu painoo tähän päivään asti 11 kg, 65 kg painosena aloitin työstämään :) ja pitää sitä työstää kun rauta on kuumaa :)

Ja koira haukkuu edelleen.. kohta lähen... ja tällä kertaa en jahtaa supeja vaan sitä koi... :D helvetti.. huomenna viritän kyllä loukut joka nurkkaan mihin vaan saan, arg.

joo mut pakko kait sitä on lähtee yrittää jos sais nukutuksi.. tuntuu vaan että pitäis koko ajan juoda jotain. kuivaa kurkkua niin mahottomasti.. aww.. tulee taas kunnon liskojen yö jos kuumekkin nousee.. huh.. liskojen yö ja vielä selvinpäin?!?! :D näkkee taas niitä demoneita ja hemuleita.. maltan tuskin odottaa :) no mut pehkuihin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.