IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

Blogi

- Vanhemmat »

Uusi viikko, uudet kujeetMaanantai 31.10.2005 10:47

Taas meni viikonloppu juhliessa ja krapulassa. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä helpommin viina nousee päähän, sitä tyhmempiä asioita kännissä tekee ja sen pahempi krapula aina tulee. Eipä mitään, nyt on HML valloitettu ja kehdonryöstämistä harrastettu ihan riittävästi (kuka käskee vaihtamaan baaria teinihelvettiin..). Ja kaiken lisäksi nukuin "väärän" korvan päällä, oli ihana herätä muutenkin hyvässä kuosissa siihen, kun korvaa jomotti hulluna (uusi reikä ei ole ihan vielä parantunut). Mut näin nää hommat menee.

Elämä voittaaPerjantai 28.10.2005 18:56

Ihan hyvinhän se meni, kun ajoi tarpeeksi hiljaa ja varoi urien reunoja. Kotiin pääsin näköjään hengissä. Hirvittävä loskapaskakeli siellä nyt on, miksei ikinä voi olla sopiva ilma. Nyt mulla kuitenkin on niin hienot halloween-kynnet, ettei kellään. Kelpaa lähteä huomenna halloween-bileisiin etelään päin. <virne>

Krapula(ko)Perjantai 28.10.2005 13:08

Mikähän taas sai ihmisen lähtemään. Puoli viideltä taisin aamulla olla kotona bileistä. Ihmeen vähän porukkaa, yleensä toi paikka pursuaa ihmisiä, mutta ihan hyvä näin: mahtuipahan paremmin tanssilattialle, löytyi istumapaikka eikä tarvinnut jonottaa baaritiskille. Ja kohta pitäisi lähteä auton rattiin ja kaiken lisäksi autossa on vielä kesärenkaat. Ei hyvää päivää. Mutta hyvät bileet oli silti.

PohjatPerjantai 28.10.2005 03:07

Hyvät on. Absinttia. Ei tätä ihminen kestä.

BileetPerjantai 28.10.2005 01:39

Kai se on lähdettävä. Saatana.

Ihan jeesTorstai 27.10.2005 23:01

Ei tää loppupäivä ollutkaan niin kamala, kuin mitä aamu antoi ymmärtää. Tosin mun pannukakku oli aikamoinen pannukakku: ehkä kaikkia vehnäjauhoja ei kannata korvata soijalla, osa riittäisi.. Enivei, maha on täysi ja se on tärkeintä. Nyt olisi kamala fiilis lähteä bilettämään. Kai se on pakko lähteä jossain vaiheessa tohon paikalliseen teekkaribileisiin. Katsomaan miten pervoa meininkiä siellä oikein onkaan. <virne>

Ei oo mun päivä, eiTorstai 27.10.2005 15:14

Säikähdin aamulla, kun isännöitsijätoimiston erinäisiä ajoneuvoja pyöri parkkiksella. Mun auton ympärillä. Mä jo ajattelin, että ne vie sen pois, että se häiritsee niitä, kun ne yrittävät aurata parkkista. Onneksi ne lähtivät pois, ja mä rauhoituin.

Raahauduin salille. Se oli ihan täynnä. Onneksi miehet ovat niin kohteliaita, kun salille pöllähtää pieni tyttönen, että antavat hyvin tilaa. Sain sentään lisätä penkkiin painoja, ettei mennyt treeni ihan penkin alle (heh). Hajotin kuitenkin kynteni, meni nätisti naps poikki vaan. Urheilu on vaarallista.

Pyöräillessäni kotiin salilta kaaduin sitten pyörällä. Mä en tiedä mitä oikein ajattelin, kun just mietin, että tosta en voi kääntyä, koska on ihan yliliukas kohta, ja silti menin siitä ja siihenhän mä pyllähdin. Onneksi vauhti oli pieni ja laskeutumisalusta pehmeä. Ja laskeuduin hienosti oikealle kankulle, hyvä niin, koska vasen on edelleen viime viikonloppuna saadun mustelman peitossa ja melkoisen arka.

Äsken meinasin kaataa protskudrinkin kitaran ja vahvistimen päälle. Ehkä mun pitäisi mennä nukkumaan loppupäiväksi.

VeetuttaaTorstai 27.10.2005 12:37

Mistä lähtien mulla on ollut syysväsymystä? Ei mitään jaksaisi, mikään ei nappaa. Mä kränttyilen koko ajan ja olen ihan ilkeä. V**tuilen vaan kaikille ihmisille. Ei mulla tämmöstä oo oikeesti. Mä oon aina niin iloinen ja pirteä. Onkohan musta tullut vanha ja väsynyt? Tai jotain? Pitäiskö mun liittyä kaverin VVV-kerhoon? (VVV = vanha, väsynyt ja vakiintunut)

Lisäksi ottaa päähän tää uusi tietokone. Äänikortissa on vika, joten kai tää pitäisi palauttaa. Ja etsiä uusi kone jostakin, koska Gigantin mukaan korjaukseen menee ehkä kuukausi. Just joo, mä varmaan rupean olemaan ilman konetta kuukautta. Hiljaista on. Saa Gigantti pitää tunkkinsa ja mä haen toisen masiinan jostain muualta. Mur. <puna>

KirpputorimeininkiäKeskiviikko 26.10.2005 18:48

Tutuntutun kanssa nyt oon pari tuntia keskustellut vaatteista. Hän olisi halunnut ostaa noista haaskuuseen menevistä kledjuista kaksi takkia, kahdet housut ja villatakin. Jäi eurosta kiinni, ja minähän en periksi anna. Eli, vien ne UFF:lle, eipähän tarvitse mennä Postiin asioimaan ja pakata noita. Ja voin sanoa osallistuneeni hyväntekeväisyyteen. Mikä on harvinaista. Erittäin.

Että opiskelijan elämä voi olla tylsää. Pitäisi varmaan mennä töihin. Tai vaikka opiskella. Joo näinpä taidan tehdä.

Mitä ihmettä?Keskiviikko 26.10.2005 13:06

Milloin tänne tämmöinen on ilmestynyt? Saa nähdä, mitä tämmöisellä päiväkirjalla oikein tekisi. Jos vaikka kirjottaisi päiväkirjaa. Silloin joskus nuoruudessani se oli hirvittävän kivaa, meinaan kirjoittaa ihan paperiseen päiväkirjaan. Piirrellä sinne sydämiä ja niitten sisälle poikien nimiä, pistää kirja lukkoon ja piilottaa lukon avain johonkin tosi hyvään paikkaan, ettei pikkusisko vaan pääse päiväkirjaan käsiksi. Saa nähdä, löytääkö pikkusisko(t) tämän päiväkirjan.

Lunta. Sitä näytti yöllä tulleen. Kouluun pääsin autolla, ei viitsinyt pyörällä lähteä ajamaan kauheassa tuiskussa. Pari pakettiautoa oli tuossa kulman takana ojassa, ja kotiin kävellessäni kuului pariin otteeseen pillien ulvontaa: pari ojaanajoa varmaan lisää. Taasko se talvi yllätti autoilijat? Aika ihme juttu, eihän tästä myräkästä kuin eilen ehkä joka uutisissa kerrottu.

Omassa autossa on kyllä vielä kesärenkaat alla, pitäisiköhän ne jossain vaiheessa vaihtaa talviversioihin? Ainoa ongelma asiassa on se, että talvirenkaani sijaitsevat 150 kilometrin päässä suurin piirtein pohjoisen suunnassa. Mutta ei se talvi mua pääse yllättämään muutenkaan, eilen hain kellarista kaikki talvivaatteet ja vein kesävaatteet pois. Odottamaan ensi kevään ensimmäisiä lämmittäviä auringonsäteitä. Kesä nimittäin tulee, sen on pakko, koska juhannusmökkikin on jo varattu. Pakko.
- Vanhemmat »