IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

Alisa kastettiin lauantainaMaanantai 19.03.2007 18:50

Ristiäiset meni mainiosti, päivänsankari nukkui autuaasti koko seremonian ajan kummitädin sylissä ja kaffitellessa hän viihtyi mainiosti sukulaisten sylissä. En muista nähneeni koko lasta ennen kuin vasta iltaruokailun aikaan.. :D Niin ja mä olin ahkera ja leivoin melkein kaiken ihan itse! On mussa ainesta perheenäidiksi, ihan selkeästi.

Kiirettä pitääMaanantai 12.03.2007 16:17

Ton likan kanssa, siis. Päivät menee tehokkaasti syödessä, vaippoja vaihtaessa ja ulkoillessa. Välillä vähän nukutaan. Yöt meneekin sitten aina jännityksen vallassa, että nukkuuko tyttö vai ei ja kuinka usein hän päättää haluta syödä. Äiti on vähän väsynyt, juu, mutta onneksi on äitiysloma.. Ristiäisetkin on ensi lauantaina, mä en tiedä kuka ne järkkäisi.. Kaupan täti varmaan suostuisi leipomaan.. :)

Tyttö tuli!Tiistai 20.02.2007 16:20

Maanantaina 12.2 meidän prinsessa näki päivänvalon. Tai oikeastaan synnytyssalin valot, olihan jo ilta.. Nyt ollaan kotosalla ja opetellaan olemaan. :)

Vauva tulee joskusPerjantai 02.02.2007 13:35

Sittenkin. Parin viikon päästä. Jos ei itsekseen ymmärrä, niin sitten käynnistetään. Huih!

PuuhTiistai 30.01.2007 10:08

Odottavan aika on pitkä, niinhän sitä sanotaan. Nyt on kuitenkin talon pohjapiirustus saatu sopivaksi ja lähetelty hieman tarjouspyyntöjä. Mä en malttaisi odottaa, että pääsee valitsemaan sisustusmateriaaleja! <virne>

TaloasiaaKeskiviikko 17.01.2007 11:26

Nyt on ihan uudet kuviot, ja taidetaankin päätyä ihan "normaaliin" talopakettiin. Tiedossa on nyt siis 150 neliötä ja L-mallinen talo ja timpurikin (=vastaava mestari) on puhuttu projektiin mukaan. Iih!

Kaksi ennustajaa sanoi vauvan syntyvän TÄNÄÄN. Ei paljoa siltä näytä... Sen verran hyvin se tuntuu tuolla masussa viihtyvän.

ÄitiyslomallaMaanantai 15.01.2007 11:43

Se alkoi lauantaina. Sen kunniaksi tehtiin viikonloppuretki Tampereelle, ja näytti maha kestävän ihan hyvin autoilun. Nyt on kummitytön pienet vaatteet roudattu meille, joten ei tarvitse siitäkään enää huolehtia. Kaukalo, vaunut ja vaatteita on, eli eikös se beibi saa jo siis tulla. <virne>

Menikö joulu jo?Torstai 28.12.2006 13:51

Lahjoja kyllä on tullut hirvittävästi, mutta mitä mitä, en mä ehtinyt ainakaan hankkia joulumieltä ollenkaan! Lumi puuttui, that's it. Voisko nyt viettää toisen joulun, kun ois luntakin?

Vauva sai turvakaukalon, on kyllä niin hieno ettei tosikaan! Kyllä kelpaa nyt ipanan huristella bemarin kyydissä vaikka minne!

JepKeskiviikko 20.12.2006 17:29

Kävin eilen töissä, ei tarvitse varmaan enää mennä ennen ku sit joskus kersaa näyttämään. Tietokoneen saan varmaan laitettua sinne poikien kyydissä, ettei tartte itse sen takia raahautua Vaasaan. Oli taas eilen sen verran protestointia tuolta mahan suunnasta, että taitaa mun olla vaan paras hyväksyä se, että työreissut saa jäädä. Ehkä mä kestän.

Talopohjia katsellessa tää aika menee ihan kivasti. Soittelin tänään Avainkodille ja kysyin talojen hintoja, meni aika paljon Designista yli... Saa nähdä, odotellaanko joulun yli päätöstä vai onko se jo varma...

TalokauppojaMaanantai 18.12.2006 14:28

Tänään tulee talosetä käymään. Jutskaillaan vähän, mitä heillä olisi meille tarjota ja päästäänkö sopivaan ratkaisuun ja hyvään hintaan. Jännää! Kyllä mua houkuttais niin paljon rakennuttaa talo valmiiksi asti, kun tommosella tavallisella omakotitalolla ei nyt ole niin kovasti väliä.. Mutta saa nähdä, mihin päädytään...