IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

TalorojektiTorstai 05.04.2007 14:24

Sekin edistyy. Kaupat on tehty pari viikkoa sitten, tänään pistetään nimet tonttipaperiin ja keittiösuunnitelmaa on tehty jo yhden firman kanssa. Tänään huudattamaan seuraavaa.. Se on kivaa! Talopaketti tulee tontille heinäkuun alussa, saa nähdä, päästäiskö jo jouluksi uuteen OMAAN kotiin..

ReissulikkaKeskiviikko 04.04.2007 13:00

Käytiin viime viikolla parin päivän reissulla Tampereella tytön kanssa kahdestaan, kun isi oli pohjoisessa työmatkalla. Hienosti meni, tyttö nukkui autuaasti autossa (se on se dieselin pörinä ku niin rauhoittaa..) ja vieraitten aikana hän käyttäytyi niin enkelimäisesti. Äitin kanssa kahden ollessaan onkin sitten huutamisen vuoro..

Tyttö kasvaa kovaa vauhtia, 2 kk -neuvolassa painoa oli himpun yli viisi kiloa ja pituuttakin jo 57 cm. Isin suuri koko selittää kuulemma kovan kasvun, neuvolatädin mukaan. <virne>

Alisa kastettiin lauantainaMaanantai 19.03.2007 18:50

Ristiäiset meni mainiosti, päivänsankari nukkui autuaasti koko seremonian ajan kummitädin sylissä ja kaffitellessa hän viihtyi mainiosti sukulaisten sylissä. En muista nähneeni koko lasta ennen kuin vasta iltaruokailun aikaan.. :D Niin ja mä olin ahkera ja leivoin melkein kaiken ihan itse! On mussa ainesta perheenäidiksi, ihan selkeästi.

Kiirettä pitääMaanantai 12.03.2007 16:17

Ton likan kanssa, siis. Päivät menee tehokkaasti syödessä, vaippoja vaihtaessa ja ulkoillessa. Välillä vähän nukutaan. Yöt meneekin sitten aina jännityksen vallassa, että nukkuuko tyttö vai ei ja kuinka usein hän päättää haluta syödä. Äiti on vähän väsynyt, juu, mutta onneksi on äitiysloma.. Ristiäisetkin on ensi lauantaina, mä en tiedä kuka ne järkkäisi.. Kaupan täti varmaan suostuisi leipomaan.. :)

Tyttö tuli!Tiistai 20.02.2007 16:20

Maanantaina 12.2 meidän prinsessa näki päivänvalon. Tai oikeastaan synnytyssalin valot, olihan jo ilta.. Nyt ollaan kotosalla ja opetellaan olemaan. :)

Vauva tulee joskusPerjantai 02.02.2007 13:35

Sittenkin. Parin viikon päästä. Jos ei itsekseen ymmärrä, niin sitten käynnistetään. Huih!

PuuhTiistai 30.01.2007 10:08

Odottavan aika on pitkä, niinhän sitä sanotaan. Nyt on kuitenkin talon pohjapiirustus saatu sopivaksi ja lähetelty hieman tarjouspyyntöjä. Mä en malttaisi odottaa, että pääsee valitsemaan sisustusmateriaaleja! <virne>

TaloasiaaKeskiviikko 17.01.2007 11:26

Nyt on ihan uudet kuviot, ja taidetaankin päätyä ihan "normaaliin" talopakettiin. Tiedossa on nyt siis 150 neliötä ja L-mallinen talo ja timpurikin (=vastaava mestari) on puhuttu projektiin mukaan. Iih!

Kaksi ennustajaa sanoi vauvan syntyvän TÄNÄÄN. Ei paljoa siltä näytä... Sen verran hyvin se tuntuu tuolla masussa viihtyvän.

ÄitiyslomallaMaanantai 15.01.2007 11:43

Se alkoi lauantaina. Sen kunniaksi tehtiin viikonloppuretki Tampereelle, ja näytti maha kestävän ihan hyvin autoilun. Nyt on kummitytön pienet vaatteet roudattu meille, joten ei tarvitse siitäkään enää huolehtia. Kaukalo, vaunut ja vaatteita on, eli eikös se beibi saa jo siis tulla. <virne>

Menikö joulu jo?Torstai 28.12.2006 13:51

Lahjoja kyllä on tullut hirvittävästi, mutta mitä mitä, en mä ehtinyt ainakaan hankkia joulumieltä ollenkaan! Lumi puuttui, that's it. Voisko nyt viettää toisen joulun, kun ois luntakin?

Vauva sai turvakaukalon, on kyllä niin hieno ettei tosikaan! Kyllä kelpaa nyt ipanan huristella bemarin kyydissä vaikka minne!