IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

Ei ollut yhtään kamalaaTiistai 22.11.2005 13:28

Meinaan Seinäjoella. Kerrankin se kaupunki (tai baarit..) näytti ilmeisesti sen parhaan puolensa. Ei törkykähmijöitä, ei tappeluita, vaan mukavia ihmisiä, joitten kanssa oli kiva odotella keikkaa ja ottaa vielä pari keikan jälkeenkin. Ja keikkahan (siis CMX) nyt tietysti oli aivan loistava. <sydän> Siitä ei epäilystäkään.

Tenttiahdistus alkaa painaa päälle. Se taas on kamalaa.

On viikonloppu eessä taas..Perjantai 18.11.2005 14:28

Nyt on kampaajalla käyty ja tavarat pakattu. Vielä talvirenkaiden vaihto, niin olen valmiina lähtemään Etelä-Pohjanmaan suuntaan. Tämä ilta otettaneen rauhallisesti mutta huomenna S-joelle keikalle ja baariin.. Ihq!!!!!!11

SutinoitaTorstai 17.11.2005 21:25

Hirvee meno ja meininki ollut. Rupeaa oikein väsyttämään tämmönen. Pitäisi varmaan pitää taukoa, niin jaksaa taas paremmin.

Ja Volvo kaipaa pakoputken vaihtoa. Ihan tosissaan. Ja niiden renkaiden. <totinen>

PikkujoulutPerjantai 11.11.2005 13:33

Eilen oli ensimmäiset (ja nyt taas huomaa..). Ei edes ajoissa, joillain kavereilla on ollut jo lokakuussa pikkujouluja. Ihan kamalaa, silloinhan ollaan vasta toipumassa edellisestä kesästä, ja jo pitäisi joulua juhlia. Joka vuosi tuntuu siltä, että se joulu alkaa aiemmin kuin edellisenä vuonna. Kummallista. Näissä pikkujouluissa sai kuitenkin kunnon jouluruokaa, ja olihan se hyvää. Nyt saakin odotella kuukauden päivät seuraavaan kertaan. Eipähän pääse saamaan yliannostusta.

Hunkseja ja gt:täTorstai 10.11.2005 15:01

Pitihän sitä lähteä Scandinavian Hunkseja katsomaan, että tiedän, mistä nuo naiset oikein kohkaavat. Eipä siitä esityksestä paljon mitään nähnyt, edessä kun oli valtava naismuuri, jonka läpi ei nähnyt. Onneksi iltani pelasti työmatkalla oleva pukumies, joka otti mut reppuselkäänsä, että näkisin edes vähäsen. Ja tarjosi riittävästi gt:tä, ettei jäänyt harmittamaan, etten nähnyt koko esitystä kunnolla. Toivottavasti mä en sotkenut sen pukua pahasti kengilläni.

KotonaMaanantai 07.11.2005 10:13

Nyt on reissu takana. Oli rankkaa. Mutta onpahan nyt uitu meressä Oulussa ja saunottu teekkaribileissä, ensimmäistä kertaa teekkariurani aikana. Oli jo korkea aika. Hyvät bileet oli Oulussa, ja Vaasassa kanssa. Vieläkin on vähän väsy.

KiireistäKeskiviikko 02.11.2005 10:34

Nyt on käyty hammaslääkärissä (jee ei yhtään reikää), kannettu renkaat sisälle, pakattu kamppeet (haalarit -> check! teekkarilakki -> check!, laulukirja -> check!) ja tiskattu. Kohta pitääkin lähteä kaupungille, ostaa uusin CMX:n levy ja hypätä junaan. Pitäiskö heti kokeilla Pendolinon ravintolavaunua, kai siinä semmoinen on? &lt;virne&gt;

MarsTiistai 01.11.2005 23:32

Kävin tiirailemassa Marsia. Aivan uskomattoman kirkas tähtitaivas näin "kaupungistakin" löytyy. Kai mä sen Marsin löysin, luulisin ainakin. Hieman pelotti juosta yksinään pilkkopimeässä metsässä. Selvisin kuitenkin. Ihanan raikas ilma siellä oli. En ymmärrä, kuinka jotkut voivat vaan istua neljän seinän sisällä päivästä toiseen. Luulisi sen rupeavan kyllästyttämään pidemmän päälle, nytkin on niin ihana fiilis lenkin jälkeen. &lt;hymy&gt;

Turhaakin turhempaaTiistai 01.11.2005 21:00

Mitäköhän olen tehnyt koko päivän? Hengannut netissä ja tsättäillyt joidenkin typerysten kanssa. Hienoa. Olisi pitänyt tehdä kaikkea, kuten yleensä.

Huomenna aamulla kutsuu Oulu ja Sähköpäivät. Sieltä sitten Vaasaan ja kaverille chilibileisiin. Eli taas saa juhlia loppuviikon. Käy mulle!

Tosin ensi maanantain tentti ei yhtään houkuta, mutta elämä on..

Tupakointi kannattaaTiistai 01.11.2005 13:01

Jos en olisi jäänyt tupakalle ensimmäisen luentotunnin jälkeen, olisin kuvitellut luentojen oikeasti loppuneen ja lähtenyt kotiin, koska näin luennoitsija sanoi. Kippas kappas, toinen luennoitsija saapuikin, ja kuuntelemassa oli vajaa 10 ihmistä, kaikki muut opiskelijat kun olivat jo lähteneet pois. Kannatti jäädä, mä opin ihan hirveästi uutta. Diplomityöstäkin selvisi noin miljoona asiaa. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan. &lt;virne&gt;