IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

KotonaTorstai 14.12.2006 12:51

Neljäs päivä kotona, lopullisesti. Tai no, lopullisesti, menenhän mä töissä käymään ainakin ensi viikolla palaveeraamaan, mutta noin niinku virallisesti enää ei ole töitä ennen äitiyslomalta paluuta. Nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että ipana ei putkahda kamalasti ennen aikojaan pihalle, mä kuitenkin otan ihan mieluusti sopivan kokoisen vauvan. Verensokeriakin saa nyt seurata, arvot ovat olleet koholla, enkä mä tahdo mitään sokerivauvaa, yäk!

Onneksi mulla on sairauslomalle tekemistä. Ostettiin juuri tontti, joten talon rakennusta pitäisi tässä alkaa suunnitella. Onneksi meidän autossa on vetokoukku, niin pystytään vetämään ties mitä kuormia raksalle. <cool>

Takaisin saikultaTorstai 30.11.2006 12:23

Niin meni yli viikko levätessä kotosalla, lekuri pelkäsi että vauva lähtee jo syntymään! Aikani kuluksi ostin uuden auton (kunnon perheauton, eli farkkubemarin). :D

JuuhMaanantai 06.11.2006 14:09

Nyt on pikkuVolvo myyty, kyllä itku pääsi. Enää pihassa on siis yksi Volvo, ja sekin olisi tarkoitus vaihtaa isompaan, mahdollisesti. Maha kasvaa, niinku pitääkin, käsittääkseni. Töissä menee ihan kivasti ja uusi kotikin alkaa olla kuosissaan. Vielä kun saisi ton äitiyspakkauksen tilattua, niin olisi aika hyvällä mallilla hommat..

Maha kasvaa..Keskiviikko 25.10.2006 17:13

Hurjaa vauhtia, siltä ainakin tuntuu. Selkäkivutkin ovat löytäneet tiensä tänne, jippii. Olisihan se pitänyt arvata, ettei koko raskausaikaa pääse läpi ilman kremppoja..

Reissu oli ja meniTiistai 19.09.2006 13:01

Oli kyllä komiaa taas risteillä Karibialla. Kuuma oli, vähän liiaksikin, ja snorklaaminen oli yllättävän kivaa! Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.. Nyt taas töissä uudella innolla! Seinäjoen kämppä on yhä hullunmylly, mutta kai se siitä.

Muutto takana!Tiistai 29.08.2006 00:21

Olipa rankkaa! Mun maha ei oikein tykännyt muuttotouhuista, välillä vihloi ja nipisteli niin, että oli jätettävä muuttohommat hetkeksi miehen ja appivanhempien kontolle. Vielä yksi kuorma haettavana Tampereelta, mutta mun viimeinen Hervantahetkeni oli jo eilen, mä en enää sinne ehdi, mies saa hoitaa loput. Niin on taas yksi aikakausi takana, Tampereella tulikin oltua kahdeksan vuotta. Uusi paikka ja uudet kuviot edessä, jänskää.

Töitä riittääKeskiviikko 16.08.2006 20:10

Tänään sain vakkaripaikan. Kyllä nyt kelpaa. Isot kengät täytettävänä, mutta enköhän mä siihen pysty. En oo ikinä ennen ollut johtoryhmässä, tää on tosi jännää!

---Torstai 03.08.2006 23:44

"Salaisuuden suuren, kuiskaan mukaan tuulen.
On masussa pienet sormet ja varpaat, kai loput jo arvaat!"

Näin se menee.Keskiviikko 02.08.2006 21:16

Meinaan netittömään elämään voi näköjään tottua. Nyt, kun mulla on kämpillä kone, mä en oikein tiedä, mitä tällä tekisin. Ehkä mä voisin vähentää töissä surffailua ja tehdä ne tällä vapaa-ajallani? :)

Tammerfest..Perjantai 14.07.2006 16:33

..tänään ja huomisesta ei tiedä. Joko lisää festiä tai Rockperryä. Kattoo ny.

Takas töihin.