IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

Blogi

- Vanhemmat »

KirpputorimeininkiäKeskiviikko 26.10.2005 18:48

Tutuntutun kanssa nyt oon pari tuntia keskustellut vaatteista. Hän olisi halunnut ostaa noista haaskuuseen menevistä kledjuista kaksi takkia, kahdet housut ja villatakin. Jäi eurosta kiinni, ja minähän en periksi anna. Eli, vien ne UFF:lle, eipähän tarvitse mennä Postiin asioimaan ja pakata noita. Ja voin sanoa osallistuneeni hyväntekeväisyyteen. Mikä on harvinaista. Erittäin.

Että opiskelijan elämä voi olla tylsää. Pitäisi varmaan mennä töihin. Tai vaikka opiskella. Joo näinpä taidan tehdä.

Mitä ihmettä?Keskiviikko 26.10.2005 13:06

Milloin tänne tämmöinen on ilmestynyt? Saa nähdä, mitä tämmöisellä päiväkirjalla oikein tekisi. Jos vaikka kirjottaisi päiväkirjaa. Silloin joskus nuoruudessani se oli hirvittävän kivaa, meinaan kirjoittaa ihan paperiseen päiväkirjaan. Piirrellä sinne sydämiä ja niitten sisälle poikien nimiä, pistää kirja lukkoon ja piilottaa lukon avain johonkin tosi hyvään paikkaan, ettei pikkusisko vaan pääse päiväkirjaan käsiksi. Saa nähdä, löytääkö pikkusisko(t) tämän päiväkirjan.

Lunta. Sitä näytti yöllä tulleen. Kouluun pääsin autolla, ei viitsinyt pyörällä lähteä ajamaan kauheassa tuiskussa. Pari pakettiautoa oli tuossa kulman takana ojassa, ja kotiin kävellessäni kuului pariin otteeseen pillien ulvontaa: pari ojaanajoa varmaan lisää. Taasko se talvi yllätti autoilijat? Aika ihme juttu, eihän tästä myräkästä kuin eilen ehkä joka uutisissa kerrottu.

Omassa autossa on kyllä vielä kesärenkaat alla, pitäisiköhän ne jossain vaiheessa vaihtaa talviversioihin? Ainoa ongelma asiassa on se, että talvirenkaani sijaitsevat 150 kilometrin päässä suurin piirtein pohjoisen suunnassa. Mutta ei se talvi mua pääse yllättämään muutenkaan, eilen hain kellarista kaikki talvivaatteet ja vein kesävaatteet pois. Odottamaan ensi kevään ensimmäisiä lämmittäviä auringonsäteitä. Kesä nimittäin tulee, sen on pakko, koska juhannusmökkikin on jo varattu. Pakko.
- Vanhemmat »