IRC-Galleria

SolAngel

SolAngel

kohtasi karhun

Voittajafiilis!Keskiviikko 14.12.2005 11:36

Mistähän aloittaisi... vaikka niistä töistä, kun viimeksi niin kovaan ääneen purnasin. Nyt ne on tehty. Ja numerotkin on annettu. Vielä kolme työpäivää jäljellä, hauskanpitoa oppilaiden kanssa. Ei voi muuta sanoa kuin että voittajafiilis on :)!

Vaan hyvät on tunnelmat muutenkin. Sain nukuttua viime yönä ruhtinaalliset 7,5 tuntia yhteen menoon! Edes vessaan ei tarvinnut nousta. Mutta ennen kaikkea fiilistä nostaa se, että Juha tulee tänään kotiin! Ei sitä tavallisessa arjen pyörityksessä edes ymmärrä, miten tärkeä toinen on, miten paljon sitä rakastaakaan. Vasta nyt, kun toinen on ollut hetken verran kaukanapoissa kotoa, tuonkin oikein oivaltaa. Luulis, että ainakaan heti ensi yönä en hermostu vierestä kuuluvaan kuorsaamiseen ;).

Nyt pitäisi mennä tiskaamaan. Puolelta päivin olis sit taas neuvola. Saas nähdä, MITEN hurjasti ollaan Rontin kanssa nyt kasvettu. Illalla on pakko tehdä ne joulukortit kun huomenissa ne pitää viimeistään postittaa. Onneksi ei taas tänäkään vuonna mennyt yhtään täpärälle ;).

Eli ei muuta kuin Vesku Loiri soimaan ja hommiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.