IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 16:11

Edellisyönä näin unta, että ratsastin hevosella ja lahkeitani pitkin alkoi luikerrella pitkiä ja ohuita käärmeitä. Olin tosi paniikissa ja sain kiskottua niitä pois, mut niitä tuli lisää... Sitten vanhassa tallissa oli alpakka, jonka suusta valui mätää ja verta ja se katsoi mua kärsivästi eikä kukaan suostunut auttamaan sitä,vaikka pyysin. Sitten käytävän päässä oli uusi talli, jossa kaikki oli ihan bränikkää. Hmm...

En periaatteessa usko mihinkään tämmösiin, mutta esim. tuo veri on nyt esiintynyt unissani ihan liian usein, että oli ihan pakko katsoa vähän mitäs siitä sanotaan. Toisaalla sanottiin, että se tarkoittaa vihollista ja tässä paikassa taas hieman eriä...
Tulkintaa http://koti.kapsi.fi/~panttinet/aiheet/unet/unitulkintaa.php

HEVONEN ja ratsastaminen ovat klassisia unisymboleja erityisesti tytöillä ja nuorilla naisilla. Hevonen viittaa heränneeseen seksuaalisuuteen ja vietteihin, joita aletaan yleensä tiedostaa varhaisnuorena. Hallittaessa hevonen ratsastaessa hallitaan myös omaa sukupuolisuutta ja siihen liittyviä tuntemuksia. Jos unessa lentää hevosen selästä, merkitsee se pelkoa omien tunteiden ja tilanteiden hallitsemattomuudesta.

KÄÄRME kuvaa tietoisuuden ja uuden tiedon hyvän tai pahan - syntymistä unennäkijän tajunnassa. Käärmeen pistäessä tai kietoutuessa kehon ympärille tämä tieto on pääsemässä läpi.

VERI on elämän neste, joka viittaa voimakkaisiin tunteisiin - vihaan ja rakkauteen.


Ja täällä taas http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/90829?kuudesaisti-tarua_vai_totta-unien_tulkinta sanotaan näin:

Hevonen on hyvä enne. Ratsastaminen tuo mainetta ja rikkautta. Hevonen laitumella tuo menestystä töissä. Jos hevonen on sairas, ystävät tuottavat ongelmia.

Käärme ennakoi suuria vaikeuksia. Edessä on myrskyinen aika, jolloin vihollisesi yhdistävät voimansa sinut tuhotakseen ja rakastavaisetkin loukkaavat toisiaan.

Veri on unessa erittäin huono enne. Ole varovainen ja vältä tuntemattomien ihmisten lähestymisyrityksiä.


Yks yö näin kans unta et olin talossa, jossa oli kauhea uhka. Sielläkin oli jotenki verta. Nainen, jolla oli pitkät punaiset hiukset oli joku paha. Siel oli kans mun ystäviä. Pääsin jotenkin ainoana pakenemaan sieltä ja lähdin paniikissa juoksemaan vaikeaan maastoon hakemaan apua ystävilleni ja mua seurattiin koko ajan. Vaikka kuinka kovin juoksin, niin se oli mun kannoilla ja maasto vaan vaikeni kokoajan. Sitten tuli ranta ja hyppäsin vaan veteen ja lähdin vaan uimaan karkuun niin kovaa kuin pääsin, ja mua saavutettiin...Ja sitten heräsin.

Talo. Jos rakennat taloa, teet järkeviä päätöksiä. Vanha ja ränsistynyt talo ennakoi terveyden heikkenemistä. Uusi, pieni talo tuo onnea kotiin.

Pakeneminen. Jos unessasi itse pakenet, edessä on ikävyyksiä ja suhteen kariutuminen. Jos jokin pakenee sinua, selviydyt kilpailusta voittajana.

Juokseminen. Jos juokset joukossa, edessä on juhlat. Jos juokset yksin, asemasi paranee. Jos juokset pakoon, edessä on menetyksiä ja masennusta.

VESI viittaa syntymiseen, joka voi olla tunteen, elämänvaiheen tai ihmissuhteen uudelleen syntymistä.

UIMINEN kertoo unennäkijän herkästä suhteesta omaan elämäänsä. Vesi kannattaa ihmistä vaikka hän ei osaisikaan uida, eli ihmisellä on kyky kannattaa itseään ja selviytyä siten elämänsä vaikeuksista.


Jos noit vähänki pitäis paikkansa ni ei hyvin mee :D :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.