IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Haaste NwyraniltaMaanantai 06.02.2006 10:05

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Eli:
1. Kaupoissa, varsinkin isoissa kun soi aina se musiikki siellä taustalla, en voi olla kävelemättä sen tahtiin. Ihan pakottavaa pysyä koko ajan musiikin tahdissa jollain tavalla.
2. Ajattelen usein hankalissa/kiusallisissa/ikävissä tilanteissa "Jos minä tästä selviän niin selviän mistä vaan" sitten kun tilanne on ohi, en pidäkään sitä enää pahana.
3. Keskustelen itseni kanssa, sovin asioita. En kerro yksityiskohtia, menee turhan henkilökohtaiseksi ;P;P
4.Tunnen suunnatonta vetoa PhotoPlay pelikoneisiin. Vaikka en koskaan mikään rikas ole ollut, niin kummasti jostain aina löytyy kolikko kun pitäis pelata... ^_^
5.Kun istun autoon ja olen lähdössä jonnekin, huokaisen ensin syvään ja laitan vasta sitten avaimen virtalukkoon, en tiedä miksi :D

Haaste lähtee:

Tiamat
Haprog

Enkä keksi muita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.