IRC-Galleria

Viimeistä viedään..Sunnuntai 28.05.2006 00:16

Hohhoijaa..

Viimeisiä viedään hiljalleen sekä toukokuusta 2006 että omasta asumisesta täällä synnyinkaupungissa.. Irtisanoa itsensä loistokodista pitäisi vailla mitään päämäärää siitä, minne seuraavaksi tavaransa asettaa ja kotinsa perustaa - pelottavaa, eikö totta?

Hyvä pointti tässä koko paskassa on se, että duunipaikan pitäis olla suhtkoht pysyvä ja uuden kotikaupungin kaikinpuolin viehättävä ;o) Oikeestaan kaikki muu on sinällään valmiina, se asunto vain puuttuu! Mutta voiko kukaan kuvitella seikkaa, että muuttoauton vuokraus maksaa 366€?? Kyllä, 366e!! Kyllä on hinnat nousseet sitten mummojen ja viime muuton.. Huhhuh!

Taitaa käydä niin, että laitan fillarin perään vetokärryn ja polkaisen tuon puolentoistasataa kilometriä edestakas sellaiset 100 kertaa ja kärrään tavaroita.. Saa ainakin liikuntaa - eikä maksa mitään!

Iso kiitos viime viikonlopusta pitää osoittaa herroille loistobändistä nimeltään PRIVATE LINE! Tunkkainen ja pieni paikka, jossa juuri ei yleisö innostu muusta kuin teknopumpumjumputusmusasta ja pojat jaksoivat silti vetää kerrassaan loistokeikan ja irroitella kunnolla!! Kiitosshhh ja kumarrus.. !!!

Pusuja ja palaamme jälleen astialle,


SuskutinPS. Tulisi jo 31.5 - laatumusa pamahtaa levykaupan hyllyyn sekä BLOODPITin että PRIVATE LINEn muodossa... Can't wait!


PSS. Ja niin juu, CH sai tänään läpi yhdeksännen hampaansa - Proud Parent!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.