IRC-Galleria

Mä en olisi koskaan voinut uskoa, että menetys koskee ja niin helvetin lujaa!! Pakko kai se on totutella siihen jälleen hiljalleen, että ei olekaan kaikenkestävä ja rautainen jääpuikko.. Vaan ihan oikea tyttö, jolla jopa melkoisen suurikin sydän johon nyt koskee ja lujaa.

Ehkä huominen näyttää millainen ihmisraunio musta lopulta tulee..

*niisk*

Puhelinkivaa ...Sunnuntai 03.09.2006 19:31

Ota puhelimesi ja laita ensimmäinen kyseisellä kirjaimella löytyvä nimi listaan, ja kerro heistä jokin asia (esim. minkälaisia he ovat).

A: Anders (hauskaa bileseuraa)
B: -
C: -
D: -
E: Erkka (serkun mies)
F: -
G: -
H: Heidi (pojan kummitäti/ ystävä)
I: Irmeli (tätipä tuo)
J: Jaase (kommunisti)
K: Katja (hyvä ystävä SAMKsta lähtien)
L: Lassi (vanha duunikaveri ja loistotyyppi)
M: Maikku (vanha lukioaikainen kaveri)
N: Niina (nasta mimmi, Oriflame-tuttuja)
O: -
P: Petri (mamman ex/ex-isäpuoli)
Q: -
R: Rauno (joku isäntapainenhan tuo)
S: Saku (HD-mies Hesasta)
T: Taneli (ihqdaa pikkuinen sisko)
U: Uimavalvoja (Porin uimahallin valvojan nro)
V: Vesku (serkkupoika)
W: -
X: -
Y: -
Z: -
Å: -
Ä: Äiti työ (nro Satakunnan keskussairaalan leikkausosastolle)
Ö: -

Lauvantai-ehtoon turinoita!Sunnuntai 20.08.2006 02:13

Hohhoijaa...

Kaikkien kommellusten jälkeen sain vihdoin viikolla kaistan Tampesteriin auki -jee! Täällä siis vierähtänyt pian jo 2kk, töiden merkeissä ja vähän viihteenkin :o) Pitäähän sitä toki yöeläimen yöelämääkin testata!

Viikko sitten tuli vietettyä pikkuisen veljen häitä *nyyh, ja onnesta* - vollattua tuli ripsarit melkein poskille jo kirkossa. Ch ei sitten (kuten hieman arvelinkin) ollut kovin yhteistyökykyinen olemaan sulhaspoika.. Nooh, ensi kerralla sitten - vapaaehtoiset naimisiinmenijät: käsi ylös! :o) Hääjuhla oli aivan murujen itsensä näköinen ja sujui omalla painollaan upeasti loppuun asti - onnellisena pääsimme myös aamuyöstä kotiin! Eikä edes maanantaina duunissakaan väsyttänyt.. Pikkuinen veli yllätti minut totaalisesti nousemalla lauteille ja laulamalla aviovaimolleen laulun! Hurraa JM!! Päästiinpä sitä näkemään rouvan itsensä bassonsoittotaitoakin, ja hyvältä kuullosti. Ja ehkä kaikkein ihaninta on se, että kaksi tärkeää ihmistä muuttavat melko piankin ihan tänne meitä lähelle.. Jos vaikka pian saataisiin sukuun lisää pikkuisia :o)

Ja tästä punainen lanka ohjatteleekin meidät mukavasti työasioihin. Mukavasti olen kyllä duunissa viihtynyt, eikä pahemmin ole tullut pojastakaan vieroitusoireita - toivottavasti tämä olotila jatkuu vielä kauan. Työkaverit vaikuttavat näin "kuherruskuukauden" ajalta mukavilta ja mikä parasta: paljon omaa ikäluokkaani. Eli sadonkorjuujuhlia odotellessa :o) Ch on viihtynyt mukavasti myös päiväkodissa ja innolla nyt sitten odotankin, että onkos meillä joulukuussa edessä ihka ensimmäiset joulujuhlat - iik! Karvaturritkin voivat olosuhteisiin nähden hyvin, mitä nyt tämä paahtava kuumuus on niitä lievästi ottaen häirinnyt.. Talvea ja viileyttä siis odotellessa, nimim. 47m2 saunan omistaja!

Sain myös toisen mukavan uutisen viikko sitten, mutta se jääköön tällä erää insiden tietoon: muille tiedoksi vain, että aikalailla happy olen! *smilesmilesmile* Nyt sitten vain kaikki peukut pystyyn, että asiat kerrankin rullaisivat alusta loppuun edes suunnilleen niinkuin toivoisi :o) Tämä tulee nähtäväksi pikapuoliin ja kyllä sen sitten kaikki tulevat kuulemaan *promise*

Jospa tällä erää lopettelisi ja palaisi astialle sitten kun on jälleen jotain raportoitavaa..

Pus,

S.

0,92%.Keskiviikko 28.06.2006 13:20

Juhannuksesta selvitty ilman suurempia vammoja! (meinasin laittaa 'hengissä', mutta tänä vuonna se olisi liian raaka klisee).

Jälleen kerran RMJ täytti odotukseni. Vaikka eihän sieltä nyt sinällään mitään odotakkaan, mutta bändit olivat kerrassaan loistavat - siitä tuloksena kamerassa 322 kuvaa! Torstaina ajelin heti Lordin jälkeen ehkä kahdeksannen asteen transsissa kotiin Poriin (kyllä! olin selvinpäin). Jos ei viisuvoittajaa ole vielä livenä nähnyt, ei voi muuta kuin todeta: KIPIKAPI! Perjantailta nostan ylös muutaman aivan ehdottoman: PMMP, Zen Cafe ja Apulanta!

Se on jännä tunne, kun keikoilla oikein vapautuu ja antaa mennä, fiilistelee, miten erillainen olo on muutamia päiviä sen jälkeen. Kuin mieli lepäisi ja oma keho olisi stressivapaa zone. Tässä kohtaa on siis hyvä kiittää loistojuhannuksesta isäntäparia Sannaa ja Juha-Mattia, Suvi, Jussi, Anne, Mikko.. Katja, Esa, Tommi, Annukka.. Jäikö joku? Anyway kiitokset kaikille teille, jotka teitte viimeisestä "porijuhannuksesta" tällaisen.

Ja paluu arkeen.. Kyllä se sieltä koitti. Viimeiset kolme päivää menossa täällä Porin suunnalla. Outo tunne valtaa, kun 25 vuotta on samoja katuja tallustellut, muuttaa ensimmäistä kertaa täältä pois. Sitä en hetkeäkään epäile, että maailmalla en pärjäisi! Onneksi tuli tuo farkku ostettua niin pääsee poikien kanssa reissaamaan ja liikkumaan huomattavasti paremmin :o)
Vuokrasopimusta olisi tarkoitus huomenna lähteä kirjoittamaan. Asunto löytyi viimein, vaikkei se kummonen olekaan.. Tarkoitus on, että pääsee paikan päälle ja oppii hieman kaupunkia tuntemaan. Etsinnässä siis edelleen se unelmakoti!

Kai tässä on nyt aika lähteä omaa enkeliä herättelemään, vaikka taitaapi tuo hereillä jo olla!

Palatkaamme jälleen astialle.. Seuraavaksi Tampester rock cityssä,

S.

Juhannusviikko!Maanantai 19.06.2006 18:33

Juhannusviikko pyörähti käyntiin..

Yhä virallisesti asunnoton, duunipaikka sentään on! Takana mitä ihmeellisempi ja ihanampi viikonloppu :) Hän, jolle kiitos tästä kuuluu - tietää sen kyllä myös itse!

Tänään tuli sitten ostettua ensimmäinen ikioma auto, farkku tietenkin jotta saadaan tuo örrimöykky omaan 'sikaosastoonsa' matkaamaan turvallisesti. Miten mahtaa käydä mun ja mun autoiluni.. hih.

Päivät Porissa käyvät vähiin ja asunnossa on kuin pommin jäljiltä - laatikoita hujan hajan ja kiitos koiran karvanlähdön, myös aivan saatanasti karvaa. Kai sitä pitäisi raahautua pakkaamaan vielä muutama laatikko.. huoh! Pakkausapua kyllä tarvittaisiin.

Eilen varmistui myös se, että tie vie kahdeksatta kertaa Raumanmeren Juhannukseen.. Cool! Vaikka välillä tuntuu että taidan olla aika vanhus niihin kekkereihin, niin eikai sitä koskaan silti todella voi renttuilua lopettaa ;o) Koiralle soitin tänään hoitopaikan ja peukut vain pystyyn, ettei se riehu ja rehaa siellä niin, että tulee kallis lasku perässä.

Tampesterissa voisi vaikka huomenna raahautua käymään, asuntoja vilkaisemassa ja muutenkin tutustumassa uuteen kotikaupunkiin - jospa saisi jonkun seurakseen, ettei tarvittisi yksikseen ajella. Soon meinaan aikalailla tylsää puuhaa..

Palaan jälleen astialle, mikäli koen että olisi jotain mukavata kerrottavaa.. Ja juhannuskuvia ilmaantuu sitten josain vaiheessa tänne myös!

Pusuja rakkaat,

Susku.

APUVA!Torstai 01.06.2006 17:36

Virallisesti toista päivää asunnottomana ja vajaa kk aikaa löytää jotain...

Eipä iske paniQue ei!!

Kuka olis niin ihana ja vuokrais mulle kämpän? :)

Saa sääliä poloista.

Viimeistä viedään..Sunnuntai 28.05.2006 00:16

Hohhoijaa..

Viimeisiä viedään hiljalleen sekä toukokuusta 2006 että omasta asumisesta täällä synnyinkaupungissa.. Irtisanoa itsensä loistokodista pitäisi vailla mitään päämäärää siitä, minne seuraavaksi tavaransa asettaa ja kotinsa perustaa - pelottavaa, eikö totta?

Hyvä pointti tässä koko paskassa on se, että duunipaikan pitäis olla suhtkoht pysyvä ja uuden kotikaupungin kaikinpuolin viehättävä ;o) Oikeestaan kaikki muu on sinällään valmiina, se asunto vain puuttuu! Mutta voiko kukaan kuvitella seikkaa, että muuttoauton vuokraus maksaa 366€?? Kyllä, 366e!! Kyllä on hinnat nousseet sitten mummojen ja viime muuton.. Huhhuh!

Taitaa käydä niin, että laitan fillarin perään vetokärryn ja polkaisen tuon puolentoistasataa kilometriä edestakas sellaiset 100 kertaa ja kärrään tavaroita.. Saa ainakin liikuntaa - eikä maksa mitään!

Iso kiitos viime viikonlopusta pitää osoittaa herroille loistobändistä nimeltään PRIVATE LINE! Tunkkainen ja pieni paikka, jossa juuri ei yleisö innostu muusta kuin teknopumpumjumputusmusasta ja pojat jaksoivat silti vetää kerrassaan loistokeikan ja irroitella kunnolla!! Kiitosshhh ja kumarrus.. !!!

Pusuja ja palaamme jälleen astialle,


SuskutinPS. Tulisi jo 31.5 - laatumusa pamahtaa levykaupan hyllyyn sekä BLOODPITin että PRIVATE LINEn muodossa... Can't wait!


PSS. Ja niin juu, CH sai tänään läpi yhdeksännen hampaansa - Proud Parent!
1.Kykenetkö hätätapauksessa peseen hampaas jonku muun hammasharjalla?
- En, en ja en! Mielummin olen sitten pahanmakuinen- ja hajuinen, hammaspeikkoinen.

2.Minkäväriset alusvaatteet naisilla on rock?
- Joko musta tai punainen, kangasvalinnalla myös suuri merkitys!

3.Entäpä miehillä?
- Sanosin, että mustat.

4.Omituisin mielitekosi viimeisen kuukauden sisällä?
- Tällä saitilla on myös alaikäisiä - rated R superstar!

5.Erikoisin paikka jossa oot nukkunu?
- Hmm.. Varmaan kännibileiden jälkeen oudon kämpän lattialla?

6.Lempidippisi?
- Valkosipuli, amerikkalainen on kans hyvvää.

7.Onko sulla pimeitä salaisuuksia joista kukaan ei tiedä?
- On, todella on!

8.Lepakko vai puudeli?
- Lepakko tottakai.

9.Eksoottisin eläin jota olet koskettanut?
- Varmaan papukaija?

10.Mitä laitat kahviisi?
- Mihin kahviin?

11.Jos tupakoit vaikka edes joskus, mikä on ollu eka röökimerkkisi?
- Vihree Barcley

12.Esine jota olet joskus hirveesti himoinnut ja myös saanut sen?
- Toistaseks kannettava tietokone.. Pian: AUTO!!!!

13.Jos lapsuus olisi maku niin mikä se ois?
- Epämiellyttävä, paska.

14.Kamalin näky jonka oot koskaan nähny?
- Jälleen alaikäsiä linjoilla, joten vastataan siveellisesti kuollut ihminen.

15.Kivoin leikki?
- Mikäköhän..? Jälleen linjoilla liikaa -S- kansaa

16.Anne vai Ellu?
- Anne aivan ehdottomasti!!!

17.Pelottavin iskurepliikki joka sulle on osotettu?
- Hmm.. (miettii) "Käytsä usein täällä?" Hei, toihan on saakeli KOFFin mainoksessa, saakeli!!

18.Penis- vai klitorisläväri?
- Albert! Omaa ei rönkitä, vaikka kuulemma ihan kunnon juttu sinällään.

19.Kamalin duunipaikkasi?
- Ekoseiveri ja kesähelteet!

20.Jos pitäs ryömiä jostain ahtaasta paikasta ni mistä jäis kiinni jos jäis?
- Sen verran makkara olen, että mitä luultavimmin joka paikasta ;o)

21.Kappale joka on vanha mut johon et oo aikasemmin kiinnittäny huomioo ja on nyt sun mielestä hyvä?
- Fire Inc. - Nowhere Fast

22.Mille keikalle haluut seuraavaks?
- Bloodpitin, kesäkuussa ja yleensäkin kesäkeikoille; festareille!!

23.Onko sulla omana mitään joka on joskus kuulunu sun isovanhemmille?
- On, muutama rakas juttu.

24.Muutama lempidrinkkisi?
- VIRTANEN a.k.a Kosskubattery
- Kesäkissa
- Harvey Wallbanger eli tutummin Wallbanger

25.Lempikirosanasi?
- Wittu.

26.Missä huoneessa olet nyt?
- Olkkarissa, sohvalla.

27.Mitä löydät näyttösi päältä?
- Pölyä? Muuta ei voi laittaa, koska on läppäri.

28.Montako kertaa olet tänään aivastanut?
- En mielestäni kertaakaan - eilen taisin aivastaa?

29. Milloin viimeksi satutit itsesi pahasti? ja miten?
- Ei tuollaista halua muistaa..!!

30.Kenen ystäväsi kanssa vietit viimeksi aikaa kahdestaan?
- Heidin (tässä koneen välityksellä) ja rattoisaa oli.

31.Oletko mielestäsi hyvännäköinen?
- Mietitääs.. en!

32.Käytätkö tällä hetkellä kynsilakkaa? Minkäväristä?
- Juu, kesävarpaat pitää olla lakatut - nyt kirkkaanpunaiset!

33.Mikä soittoääni kännykässäsi on?
- Joku nokian oma soopa.

34.Mitä cd:tä kuuntelit viimeksi?
- Bloodpit - Mental Circus

35.Minkä julkkiksen näköiseksi sinua on kutsuttu?
- Heh, Kaunarien Amber eli Adrianne Franz (sillon kun olin blondi)

36.Mistä näit unta viimeksi (siis niin että muistat)?
- Marko Keräsestä, mutta en muista mitä tai saatikka edes miksi.

37.Onko sinulla sisaruksia?
- Sisko ja veli(puoli) - rakkaita kuitenkin.

38.Käytätkö nukkuessasi sukkia?
- Joskus, harvoin tosin.

39.Minkävärinen päiväpeittosi on?
- Juuri nyt ruskea pantterikuosinen.

40.Milloin sait viimeksi lahjan ja keneltä?
- Mitään en saa ellen saakeli ite osta, mutta tais tossa synttäerillä jotain sukulaisilta tippua.

41.Minkä taidon ottaisit jos saisit valita?
- Kielitaidon ;o)

42.Vituttaako sua nää päiväkirjahaasteet?
- Tylsänä hetkenä tekee mitä vaan..

43.Omistatko web-kameraa?
- Onneks en - kuka mua nyt haluis katella?

44.Minkä elokuvan katsoit viimeksi?
- Tuulen viemää (ja on vielä kesken)

45.Oliko hyvä?
- All time favourite.

47.Paras juoma?
- Jäävesi. Valkoviini. Maito.

48.Minkälaiset kuoret kännykässäsi on?
- Tollaset teräsharmaat.

49.Asutko miten? (yksin,perheen kanssa, omakotitalossa, rivitalossa)
- Nelisteen poikani ja kahden karvaisemman poikani kanssa.

50.Mitä ajattelet juuri nyt?
- Autolainaa ja muuttoa.

51.Kenen kanssa viimeksi puhuit?
- Pankin tätin.

52.Mihin meni viimeksi hermot?
- Roxanne pyöri taas kerran tänään jaloissa ja vähän joutu karjasemaan.

53.Mitä löytyy sänkysi alta?
- Aivan liikaa laatikoita..huoh!

54.Milloin viimeksi imuroit?
- Viime viikolla.

55.Kuka sai sut viimeksi nauramaan?
- Eilen naureskelin O.C - "Sandy, torpdoit juuri Sethin kuviot" :o) hahahahaha

56.TV-kanava jota katsot eniten?
- Kyllä se taitaa olla toi maikkari

57.Tavallinen vai valkosuklaa?
-Kumpikin käy, mutta mielummin valkosuklaata kiitos!

58.Tykkäätkö juustoista?
- Aivan valtavan paljon!

59.Milloin viimeksi nolostuit?
- En ees muista..

60.Mitä sulle tulee ekana mieleen sanasta auto?
- 5-6 vuoden velkavankeus, mutta pian oma!

61.Mikä on kaukaisin paikka missä olet käynyt?
- Taitaa olla tuolla etelä-Euroopassa

62.Onnenlukusi?
- Ei mulla varsinaisesti ole, mutta 7 on aina jotenkin tuntunut omimmalta..

63.Minkä kännykkäliittymän omistat?
- Hahaa, mul onkin kaksi: TeleFinland ja Saunalahti.

64.Omistatko kolmannen nimen?
- Pah, en ja olen pikkusen harmissani.

65.Mikä se on? Jos et omista kolmatta, paljasta toinen nimi?
- Kristiina.

66.Kulta vai hopea?
- Valkokulta!

67.Juotko paljon vettä?
- Pitäs juoda kyllä enemmän...

68.Monelta heräsit tänään?
- Tais olla tossa 9-10 aikoihin, kun Ch herätti.

69.Kesän paras grilliherkku?
- Pihviloiset ja grillatut kasvikset.

70.Omistatko mp3-soittimen
- Noup.

71.Jos käyt koulua mitä ainetta sulla on maanantain ekalla tunnilla?
- Mikä edes on koulu?

72.Jos saisit ihan minkä tahansa eläimen lemmikiksi, niin minkä ottaisit
- Jonkun liskon. Tai hevosen.

73.Oletko ollut suihkussa vaatteet päällä?
- Totanoin.. Ketä tämä edes kiinnostaa? Mutta joo, olen.

74.Oletko ollut yhteyksissä virkavaltaan?
- Aika vähän.

75.Katsotko tosi-tv ohjelmia?
- Sillon tällön, jos sattuu olemaan oikea kanava päällä.


Saa heittää kommenttia :O)


Päivän pulmaMaanantai 15.05.2006 21:13

TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? Kotisohva
2. Opiskelu/työpaikka? Taysissa alkaa duunit heinäkuussa
3. Vaatetus? Mustat housut ja musta paita
4. Olotila? Alakuloinen vähäsen
5. Musiikki? S.O.A.D - Lonely Day
6. Ärsytys? Ei löydy kunnon kämppää!!! ARRGH!!
7. Ilon aihe? Ch :o)
8. Ihastus? Mikäköhän se sellanen ois?
9. Ajatus? I wanna go with you..

VIIMEISIN:

1. Humala? Launataina 6.5.2006
2. Automatka? Perjantaina Tampereelle ja takas
3. Kalenterimerkintä? Varmaan se perjantainen työtapaaminen
4. Elokuva? Tuulen viemää, ja on muuten vielä kesken
5. Tekstiviesti? Huoneistokeskukselta tänä aamuna, ite taisin laittaa Sakulle eilen
6. Lääkäri/sairaalakäynti? Perjantaina, tosin työmiitti
7. Vaateostos? Varmaan kolmisen viikkoa sitten kaksi paitaa
8. Matka? Tampereella kävin perjantaina
9. Pettymys? Tänään!!
10. Unohdus? Piti kattoa joku dokkari eilen telkasta, mutta unohtu.

SEURAAVA/TULEVA:

1. Keikka/konsertti? Perjantaina Private Line
2. Yöpaikka? Oiskohan toi oma makkari ens yönä..
3. Ostos? Safkaa, luulisin
4. Rahanlähde? Kela
5. Tavattu ystävä? Vaikee sanoa
6. Soitettu puhelu? Mummulle varmaan
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? Herättämään Ch
8. Juhlan aihe? Varmaan juhannus..
9. Lupaus? Olla mahdollisesti kuskina perjantaina, ehkä

LEMPI:

1. Jogurtti? Banaani
2. Tupakkamerkki? Vihreä Barcley
3. Piirretty elokuva? Leijonakuningas ja Madagasgar
4. Itsetehty ruoka? Makaronilaatikko
5. Rakkauslaulu? Nothing's gonna change my love for you
6. Baari/Ravintola? Vaakuna
7. Auto? Pieni, mutta tilava
8. Sunnuntain viettotapa? Makoilu ja tv
9. Ruokakauppa? Cittari tai Sokosherkku
10. Levynkansi? Aika magee on PMMP Matkalaulun cds kannet

EPÄMIELUISIN:

1. Virvoitusjuoma? Greippi
2. Asia kotipaikkakunnallasi? Liian pienet piirit
3. Herätys? Liian aikaisin aamulla
4. Suudelma? Useita tullut koettua
5. Karkki? Viinakarkit
6. Puoli itsessä? Makkarat ;o)
7. Sairastettu tauti? Darra, oksennustauti
8. TV-ohjelma? Salatut elämät
9. Alkoholijuoma? Viskit ja konjakit
10. Kieli? Liian märkä *hehehhe*

Uusi viikko ja uudet kujeet!Maanantai 13.03.2006 18:29

Olen kuin Karvinen - Vihaan maanantaita! Vetämätön olo, kämppä viikonlopun jäljiltä kaaoksen vallassa, jääkaappi tyhjä, rahat loppu.. Hmm.. Onko siis mikään asia todella hyvin?

Kyllä! Loistava lauantai-ilta loistavassa seurassa! Se, mitä siellä Villi-Tiirassa tehtiin on itselle vielä pienoinen arvoitus: mutta tulipa sekin testattua. Ja Lovexin pojat todella lunastivat paikan maaliskuun soitetuimpana levynä. Keikka Clubilla oli kerrassaan loistava ja ihmettelenkin, että miksei paikalle ollut eksynyt sen enempää väkeä. Toki immeisiä oli mukavasti liikkeellä, mutta olisi voinut kuvitella, että Himotuimmat olisivat houkutelleet paikalle jokusen ihmisen enemmän. Mutta aina ei voi voittaa; ei edes joka kerta.

Luulen siis, että ensi viikolla on lähes pakko lähteä uudelleen keikalle.. Pitää vaan hieman järjestellä kyytejä ja hoitoja. Ilokseni huomasin myös, että Bloodpit on tulossa Valtaan ensi kuussa :o) Eli maanantai kääntyykin iloksi, jee!!

Viikonlopusta pitää siis muutamaa murua kiittää: Tanja (+ Tiia), Hilkka *muiskis* ja Mikko, iso hali teille kaikille!

Eikä siis unohdeta Lovexin poikia, kiitos loistovedosta!

-Suskutin