IRC-Galleria

Lauvantai-ehtoon turinoita!Sunnuntai 20.08.2006 02:13

Hohhoijaa...

Kaikkien kommellusten jälkeen sain vihdoin viikolla kaistan Tampesteriin auki -jee! Täällä siis vierähtänyt pian jo 2kk, töiden merkeissä ja vähän viihteenkin :o) Pitäähän sitä toki yöeläimen yöelämääkin testata!

Viikko sitten tuli vietettyä pikkuisen veljen häitä *nyyh, ja onnesta* - vollattua tuli ripsarit melkein poskille jo kirkossa. Ch ei sitten (kuten hieman arvelinkin) ollut kovin yhteistyökykyinen olemaan sulhaspoika.. Nooh, ensi kerralla sitten - vapaaehtoiset naimisiinmenijät: käsi ylös! :o) Hääjuhla oli aivan murujen itsensä näköinen ja sujui omalla painollaan upeasti loppuun asti - onnellisena pääsimme myös aamuyöstä kotiin! Eikä edes maanantaina duunissakaan väsyttänyt.. Pikkuinen veli yllätti minut totaalisesti nousemalla lauteille ja laulamalla aviovaimolleen laulun! Hurraa JM!! Päästiinpä sitä näkemään rouvan itsensä bassonsoittotaitoakin, ja hyvältä kuullosti. Ja ehkä kaikkein ihaninta on se, että kaksi tärkeää ihmistä muuttavat melko piankin ihan tänne meitä lähelle.. Jos vaikka pian saataisiin sukuun lisää pikkuisia :o)

Ja tästä punainen lanka ohjatteleekin meidät mukavasti työasioihin. Mukavasti olen kyllä duunissa viihtynyt, eikä pahemmin ole tullut pojastakaan vieroitusoireita - toivottavasti tämä olotila jatkuu vielä kauan. Työkaverit vaikuttavat näin "kuherruskuukauden" ajalta mukavilta ja mikä parasta: paljon omaa ikäluokkaani. Eli sadonkorjuujuhlia odotellessa :o) Ch on viihtynyt mukavasti myös päiväkodissa ja innolla nyt sitten odotankin, että onkos meillä joulukuussa edessä ihka ensimmäiset joulujuhlat - iik! Karvaturritkin voivat olosuhteisiin nähden hyvin, mitä nyt tämä paahtava kuumuus on niitä lievästi ottaen häirinnyt.. Talvea ja viileyttä siis odotellessa, nimim. 47m2 saunan omistaja!

Sain myös toisen mukavan uutisen viikko sitten, mutta se jääköön tällä erää insiden tietoon: muille tiedoksi vain, että aikalailla happy olen! *smilesmilesmile* Nyt sitten vain kaikki peukut pystyyn, että asiat kerrankin rullaisivat alusta loppuun edes suunnilleen niinkuin toivoisi :o) Tämä tulee nähtäväksi pikapuoliin ja kyllä sen sitten kaikki tulevat kuulemaan *promise*

Jospa tällä erää lopettelisi ja palaisi astialle sitten kun on jälleen jotain raportoitavaa..

Pus,

S.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.