IRC-Galleria

SunKing

SunKing

En ole Ranskan kuningas.
Ja sit mä itken näitä ihmisiä. Siis ko. yhteisön jäseniä.
Tammikuussa Helsingissä järjestettävä KHOL:n meeting on edistynyt siihen vaiheeseen, että kokoontumispaikka tulisi keksiä. Tässä ehdotuksia ja minun näkemyksiäni niiden ominaisuuksista.

Sosiaalikeskus Satama, Kalasatama
+Avara tila
+Halpa vaihtoehto
-Pitäisi kysyä järjestämistä epämääräiseltä autonomiselta organisaatiolta

Eliel, Rautatientori
+Äärimmäisen helppo löytää
+Avara
-Viikonloppuisin saattaa olla meluisa
-Kuka vittu haluaa maksaa kahvista niin vitusti, saatanan yläkeskiluokka
-Nististigma jota muut ilmentävät kuullessaan meitä
-Kaikkien tulisi kuulla mitä sanotaan

White House -squattia ehdotettiin, haen lisää tietoa kyseisistä tiloista.

Ehdottakaa lisää ja lisään ne tähän.

Wait! What?Tiistai 29.12.2009 02:12

"Toisen käyttäjän häiriköinti ja ahdistelu on kielletty. Yhteystietojen utelu, uhkailu, painostaminen tai lähentely kielloista huolimatta on kielltty IRC-Gallerian sääntöjen mukaan."
...eikä väsytä. Tätä eivät kyseiset päihteet itsessään selitä. Taidan olla hypomaaninen, kuten kaverin kanssa diagnosoitiin keittiöpsykologialla.
Olen kuullut tätä ehdotettavan. Olen miettinyt sitä ja olen edelleen samaa mieltä. Ihmisiä ei tulisi kerran viikossa pakottaa pienen väestön osan ruokaan. Ellei haluta vastareaktiota.

Sen sijaan tulisi tehdä kasvisruoasta ylivoimaisen hyvää ja antaa siitä tulla muotia.

AlfaPuun vastaiskuMaanantai 21.12.2009 08:04

18.12.2009 13:37 <AlfaPuu> ehkä sä vaan oot sit niin itsekeskeinen ettei sua kiinnosta kukaan muu. mee äidin sylii kasvattaa niitä palleja ja tuu takas sit ku sua kiinnostaa maailman jokanen ihminen, eläin, kasvi ja kivi..
18.12.2009 13:41 <JesusHitler> Että kivistä pitäis kiinnostua ja pallit kasvattaa... Mitä järkeä olla vegaani jos muut ei kiinnosta?

Tämän jälkeen AlfaPuu katsoi viisaaksi pitää mykkäkoulua, joka jatkunut tähän päivään saakka.

18.12.2009 14:33 <JesusHitler> No etpä oikein osannut vastata sitten kysymykseen vai?
18.12.2009 14:56 <JesusHitler> Mykkäkoulu <33333
18.12.2009 15:28 <AlfaPuu> nimenomaan. mykkäKOULU.

Olen mykistynyt zeniläisestä koulutuksesta jota AlfaPuu antaa kaikessa hiljaisuudessaan.

AlfaPuulta kuultuaTorstai 17.12.2009 08:43

(Puhutaan lain suojelevasta vaikutuksesta ja sen puutteesta)
16.12.2009 23:39 <AlfaPuu> eikä tuu ikinä suojelemaa. ei mikään lakipykälä fyysisesti estä ihmistä vahingoittamasta toista.

16.12.2009 22:07 <AlfaPuu> no kuka helvetti missään lähiössä haluaa elää? muuttasin johku missä niitä omavarasia tyyppejä siellä asuu. keskelle viidakkoa.

(Kysyin miten voitontavoittelu saadaan loppumaan)
16.12.2009 21:12 <AlfaPuu> ootko sä oikeesti noin vitun tyhmä? voitontavottelu loppuu sillä että kaikki lopettaa sen.

(En onnistunut ymmärtämään asiayhteyttä eikä kysyttäessä jälkeenpäin hänkään)
03.12.2009 15:24 <AlfaPuu> Järki on tyhmä.

(Kommentoi uutiseen)
16.12.2009 20:11 <AlfaPuu> voi vittu että osaa sit olla idioottimaisia vanhempia. "Nuorten psykiatrisiin palveluihin on valtavan pitkät jonot. Monessa tapauksessa vanhemmat ovat yrittäneet hakea lapselleen apua, mutta eivät ole saaneet." Missä vaiheessa vanhempien vastuu lasten kasvatuksesta katos?

03.12.2009 15:03 <JesusHitler> "hukkaa itsensä eikä enää kykene ajattelemaan ite" Tuollaista sanoessa täytyy pystyä myös kertomaan mitä tuo käytännössä tarkottaa.
03.12.2009 15:23 <AlfaPuu> "Tuollaista sanoessa täytyy pystyä myös kertomaan mitä tuo käytännössä tarkottaa." käytännössä se tarkottaa just sitä mitä mä sanoin. kieli nyt vaan on epätäydellinen. sitä ei voi sen paremmin sanoa ja sekin on vaan puolitotuus. totuutta ei voi pukea sanoiks. totuuden voi vain kokea. mitä paremmin yrittää johdattaa toista totuuden äärelle, sitä "järjettömämmältä" se kuulostaa.

(Kyseenalaistin AlfaPuu:n näkemyksen)
27.11.2009 14:04 <AlfaPuu> sellasta se on ku joidenki on pakko roikkua aina toisissa. siihenhä mulla tässä vähä meneeki hermo ku ihmiset hyvin usein vaan kyseenalaistaa, kun mä kerron omia mielipiteitäni. hyvin harva kertoo asiaan OMAN mielipiteensä.


(Kyseenalaistin AlfaPuu:n näkemyksen)
27.11.2009 15:44 <AlfaPuu> "Kyseenalaistan koska näen kyseenalaisia väitteitä yms. " ei niissä ole mitään kyseenalaistettavaa. ne on MUN mielipiteitä enkä mä oo pakottamassa sua ajattelemaa niin. sä et vaan hyväksy että toinen ajattelee näin.

27.11.2009 15:47 <AlfaPuu> kehitystä ei tapahdu kyseenalaistamalla, vaan kehittämällä. jos joku asia ei sovi SUN maailmankuvaan, kehitä se sellaseks että se sopii.

26.11.2009 16:40 <JesusHitler> Auktoriteetin poistaminen poistaa AINA KAIKKI ongelmat.
26.11.2009 16:50 <AlfaPuu> ei kaikkia. kyllä kaikilla tulee elämässään aina jotain ongelmia, mutta auktoriteetit tekee niitä lisää. ihmisellä ei välttämättä ole mitään ongelmaa kun se tekee jotain, mutta sitten niitä ongelmia syntyy kun toiset yrittää estää sen tekemistä tai tekee sen toisen puolesta kysymättä mitään.
26.11.2009 17:04 <JesusHitler> AlfaPuulle ja muille jotka eivät vielä tajunneet, ylempi oli sarkasmia.
26.11.2009 17:17 <AlfaPuu> onko sillä jotain väliä oliko se sarkasmia vai ei?
26.11.2009 17:18 <AlfaPuu> se ei nimittäin ollut kommentti sulle.

03.12.2009 15:14 <AlfaPuu> kyllä mikä tahansa USKOMUS kestää kaiken. jos ihminen oikeasti uskoo johonki ja se kyseenalaistetaan niin se uskomus ei katoa mihinkään, mutta ihmisen itseluottamus saattaa kadota.

Kaikki kommentit ovat otettu kokonaisina yhteisöstä "Pahoinvointikansa hyvinvointivaltiossa"
Kaikki "blogini" lukijoista ei tiedä millasta on viettää öitä sellissä.
Olen oppinut selviämään tylsyyden kanssa kehittämällä virkistäviä menetelmiä kun joudun selliin. En ala heti lukemaan sellinseinätekstejä, koska ne tarjoavat virkistystä kun tylsistyn pahemmin. Olen tästä lähtien pyrkivä ottamaan mukaan virikettä salakuljettamalla. Ei, en puhu huumeista. (Hasis ja opiaatit kyllä nukuttaisi mukavasti. Nukkuminen on ylivoimasesti paras ajanviettotapa kaikista keksimistäni.) Olen keksinyt, että kännykän (matopeli) voisi piilottaa boksereihin. Siis mukanaan saa tuoda vain housut, bokserit, sukat, lävistykset ja joskus sormukset, ponnarit ja ehkä jopa vyön. Kirjan saa ottaa mukanaan joka kannattaa aina noukkia jos poliisi on tullut kotiin. Ja mieluiten useampi jos joutuu olemaan pidempään johtuen mahdollisista syytteistä.

24 tunnin sisällä ilmoitetaan oletko pidätetty vai et, jolloin vapudut. Sinua ei pidätetä jos olet vain ollut kännissä yms. Pidätykseen tarvitaan poliisipäällikkö tai joku sellainen. Sen jälkeen sinut pitää vapauttaa kolmantena päivänä kiinniotosta ennen kello kahtatoista. Ellei sinua vangita tutkintaa varten johon vaaditaan oikeuden päätös. Johon et voi ymmärtääkseni osallistua sen enempää kuin kuulustelussa vastaamisellasi. Jossa muuten kannattaa olla tarkkana, koska kuulustelija ei pakosti kuule oikein vastauksiasi ja saatat allekirjoittaa väitteesi jotka on mahdollisesti tulkittu erityisen huonosti itseäsi tai muita syytettyjä kohtaan. Saatat vahingossa antaa syyttäjän olettaa että todistat kaveriasi huumausainerikoksesta. (Poliisit yrittävät yleensä syytää rikoksen jonkun piikkiin ja ovat valmiita uhkaamaan, että jos et todista niin se lankeaa päällesi jos olosuhteista voisi niin vihjaista. Tätä ei kannata yleisesti ottaen uskoa ellet ole ihan caught red-handed tai sinua vastaan todisteta).

Sellissä ollessa se, että saatko tietää oikeutesi on kyseenalaista. Joskus sellissä on lappu, joka myös jätetään sinne. Siinä kerrotaan selliaikasi oikeudet. Ei kaikkia tilanteeseen liittyviä oikeuksia.

Tylsyydestä voin sanoa vielä, että en muista milloin olen kokenut käytävässä kuuluvaa kävelyn ääntä virkistävänä sosiaalisena kontaktina.
Pelistä kuvattujen videoiden katsominen on musta aika tylsää mutta tää on jo aika viihdyttävä jos on joskus Haloa hakannu.

MainostusMaanantai 07.12.2009 16:03

Polemiikki

Ja tähtiä tulee mun tarkkailun perusteella eikä antamisen ilosta.