IRC-Galleria

Körvilien oveton torni (luonnos)Lauantai 27.12.2008 14:34

Körvilien kaupungin suuren torin laidalla on korkea torni. Se on koko kaupungin korkein rakennus. Sen seinillä ei ole yhtään ovea tai aukkoa, ainoastaan aivan huipull on yksi ikkuna, joka antaa merelle päin. Sanotaan, että tuota tornia asuu ikivaimo, joka vangittiin satoja vuosia sitten torniin. Vaimon sanotaan murhanneen lapsensa ja juoneen näiden veren saadakseen ikuisen elämän. Kylän vanhimmat kuitenkin vangitsivat naisen ja lukitsivat ovettomaan, portaattomaan torniin elämään yskin ikielämäänsä.

Sattui päivä, jolloin veljekset Galus ja Qulus eksyivät illan pimetessä kaupungin torille. He löivät vedon, että se joka ei uskaltaisi kiivetä torniin istuisi häpeälankulla torin laidalla koko seuraavan päivän.

Molemmat tarttuivat toimeen ja alkoivat kiivetä tornin tiiliseinää ylös. Pojat olivat kiipeilleet seinillä ja kaillioilla koko nuoruutensa ja kuin oravat he kiipesivät suoraa tornin seinää kohti korkeuksia.

Aikansa noustuaan he lopulta pääsevät tirnin huipulle. Huipulta näkyy pohjoisessa aina merelle asti ja etelässä... (jatkuu pian)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.