IRC-Galleria

Jou huono leffa ok!Perjantai 28.10.2005 01:22

Olin Ellun kanssa kattomassa Brothers Grimmiä, aika perinteistä sfx-sontaa ilman sisältöä, mutta oli kyl iha jees vaa lollailla joilleki harakoista ilmestyville piparkakkumiehille 'OLEN PIPARKAKKUMIES' , ai no shit keksidude.
Muttah ihan hauskaa oli eniveis vaikka leffa olikin sellasta paskaa, että harvalta farmiltakaan sellaista läjää löytää. Käytii vaa jossai japan pop -näyttelyssä uusiksi ja hokasin et kappas siinähän on toinen kerros kanssa, joka oli paljon siistimpi kuin eka kerros, koska siellä oli siistit patsaat ja joku 3d-tytsy joka huomas mun hottiuden ja katto aina mun suuntaan =D!

Hesalaiset kebabmestat on rajui, sieltä löytää paljon persoonallisempaa väkeä kuin jostai kompassilta, jossa vaan hengailee random-ernui useita tunteja liikkumatta mihinkään, kyl munkin raitasukat pölyttyis tollasesta seisoskelusta. Tai sitten se on vain yksi erilaisuuden osa, että käyttää kompassia hengailumestana eikä paikkana mistä kävellään metroon ja sieltä pois. Eli siis jos haluat olla todella erilainen nuori niin hengaile vaikka el haban backstagella, siel on Suomen kebab-kerma. VIP-partyissa kebab ja kallis limu virtaa ja naisilla kasvaa viikset, mikäs siinä tuijotellessa moisia beibejä lasisilmälläkin!

Hauska päivä oli kyl ::> pitää käydä taas joskus hengailemas Ellun kaa hesas ja lollailemas kebabii tai jotain ::
D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.