IRC-Galleria

Peter Jackson's Donkey KongSunnuntai 18.12.2005 02:14

Kävin katsomassa lämminhenkisen romanttisen komedian gorillan ja naisen kauniista rakkaudesta villissä metsässä med dinosaurukset. Oli aika tasoa, mut taas muistin että mulla ei oo penniäkään rahaa mihinkään ja olisin voinut samalla rahalla vaikka vuokrata viisi leffaa. No ainakaan en mennyt tänään baariin ::
D rahaa säästyi<3. Oli kyl oikein jees ilta 8))). Ainiin ja viime yönä tuli katsottua Densha otoko vihdoin täysin loppuun special endingiä myöten, voi vitsi haluaisin melkein, että sille keksittäisiin jatko-osa ja sit haluun kans lukea sen kirjan jos se joskus käännetään ::D<3. Jeiiiiiiiiijness 8)))))<3

Densha Otoko roksPerjantai 16.12.2005 02:22

It really does, en malta odottaa katsoa vaihtoehtoista loppua ::D, hyvä fiilis 8)))))) vois vaik nukkuu.

KhuulnessPerjantai 16.12.2005 00:52

Katsoin Densha Otokon toiseksi viimeisen jakson ja tunsin ensi kertaa pitkään aikoihin pari kyyneltä silmässä lukuunottamatta kiireisiä kouluaamupyöräilyjä pakkasessa. Aika siistiä pitkästä aikaa ::D. Huomenna viimeinen jakso<3 ready for truu nyyhkyrumba, odotan niin paljon miten tos käy ::D. Ei vitsi onneksi en katso jotain salkkareita tai kauniita und rohkeita, koska jos sellaseen addiktoituisin samalla tavalla kuin näihin lyhyempiin sarjoihin niin en varmaan muuta tekisikään kuin katsoisi telkkarista draamoja ::D. Tiedä sitten, että olisiko se paljon pahempi juttu kuin nykyinen irkkauksen määrä.

Ainiin ja soitin tänään rumpuja, alan vihdoin treenaamaan järjestelmällisesti Pull Me Underia, koska olen saanut tuplabasaritasaisuuden ja -nopeuden sopivaan tasoon sitä ajatellen,
SHOOOOOOSH ( ~ . D.)~!

Piirsin tänään jotain rentoi mustekaloi, jotka kuvasti hindujen luomiskertomusta ja maikka näytti sen dokumenttikameral luokalle, oli aika lols ::D.

+et randomlisäyksiäTorstai 15.12.2005 01:09

Oiskohan hyvä läppä hommata joskus tammi tai helmikuussa muotimullet, sellane kunno platinablondi raidoil tai sit kuparii, koska sit ois autenttisempi gangurointi penkkareina ::D. Pitäis opetella viel meikkaa gangurosti ja hommata jostai random rusketus ::D. Eurobeat in my heart, disco fever baby!

moi 8)))))!Torstai 15.12.2005 01:05

Uu en ole päivittänytkään päiväkirjaa aikoihin, mutta nyt päivitän jeijness ::
D!
Ei ole kyllä kauheasti edes mitään kerrottavaa, mutta päätän nyt kuitenkin kirjottaa koska oon jo tehnyt kaikki läksyt jne niin aikaa kirjoittamiseen löytyy ja silti voin nukkua ilman että huomaan 'omgy kaks' -juttuja 8). Irkkauksen lopettaminen väliaikaisesti ois aika rajuu, koska unirytmi diggais erittäin muchospaljon tollasista tempauksista. Unirytmi on nykyään suht perseellään enkä oo jaksanu vähään aikaan soittaa edes rumpuja kunnolla, oon niin laiskistumassa ::D.

Eilen oltiin japaninryhmän kanssa safkaamassa kabukis+ et miittasin Ellun, Heken ja Tapsan kans kompassil koska piti saada ernulevyt. Ainii näin kans Missen mut se oli nii ninja (ja siitä pidän siinä koska samuraifolkmetal =D, se salee tappaa kaikki roudarininjat koska kukaan ei huomaa sitä. Ehkä huono juttu lavashowta ajatellen tosin mut emt.) Lol randomhengailu oli kyl iha siistii koska iha sikana ernui ja satunnaiset miku-chan läpät sinne ja tänne ja joku valittava spugemummo jonka puheest en saanu mitää selvää mut jotai se ei saanu kaupasta ::D, ok en mäkää ois myyny koska markettien virallinen naamaraja.

Ruoka oli oikein hyvää ja kalja kallista mut jees ::
D söin iha sikana kaikkee +jotai random lonkeroita ja raakaa kalaa, oli truu food hangover aka seuraavan päivän vatsavastaus rientoihin. Ehkä pitäisi alkaa enemmän nukkumaan kun en aina ees tarkasti muista mitä oon selittänyt ::DDD, luulin jo et idlasin iha täysii mut oon kuulemma irl-floodannu sit vaa. Haistan salaliiton! Käytii viel lopuks pelaa level7:ssa ddr:t ::D vähä haluun mun adapterin takas ja alan taas ddr-proksi ja vedän iha täysii max300 ja so deepin 8). Jalat oli tunnettuun tyyliin tosi rikki koska pelattii vaa kolmisteen, meitsi, Inari ja Niko. Sakkolartsa ja sen kaveri ei pelannu ::D bleeh uusienkin pelaajien pitäis kans pelata koska hyvää viihdettä itse pelaajille ja kanssaolijoille. Voi sitä nuoruuden riemua ,kun vielä sakkoiässä olevat ihmiset menettävät norinorinori-neitsyytensä.

Kotimatkal oli hyvät goatse-setit ja leffojen juoniselostukset, olen suhteellisen varma, että kanssamatkustajat vaikuttuivat Suomen abien intelligenssistä =D, mutta eikö se kerro jotain pitkäjänteisyydestä jos tyttö pystyy katsomaan 10 minuuttia goatsea! Ja vielä sanotaan, että nykynuorissa ei ole sisua, khyl helposti voi parit rukiveerit vetää mut katoppa goatsea 10minsaa+taideleffoi joissa on mattopiiskakeräilijöitä.

Mun kovalevytila alkaa kans loppua musan takia, joulupukki ois iha siisti juttu jos paistais mulle vaik yhe rennon poron ja sit uus kovalevy tacks.

Voisin taas alkaa kirjottaa päiväkirjaa koska tää on ihan lystiä ::D ja auttaa edelleenkin tosi mahtavasti käsittelee päivän tapahtumat. Jotenkin tuntuu että mitään ei käy ellen kirjoita tai puhu siitä, mutta mitättömätkin tapahtumat muuttuu jonkinlaiseksi niitä mietittäessä. Ehkä en mieti asioita tarpeeksi.

PS. hajosin kognitiivisuuteen, ei kiitos enää sitä iha törkeesti kiireisinä päivinä, kun muutenkin tullut kuunneltua tarpeeksi turvavälistä ja havainnoinnista maantiellä.

Funky jou!Lauantai 19.11.2005 04:08

Lol tänään soitettiin bänditreeneis jotain tuplabasariheviä ::D, ihan hauskaa vaihtelua mut mun paikat on niin rikki, salee meen johonki thaihierontaan mut ei oo rahaa sellasiin. Sit vaa mentiin Maijan pirskeisiin haukkuu sen konetta ja soittelee funkkia, kikkeliheviä ja spottailemaan salaiset antti tuiskut ::
D! Growl karaoke pisti kurkun aika hienoon kondikseen niin en oo varmaan puhekunnossa pariin päivään tai alan tekee jotain leffamainoksia sillä ääni on niin maassa ::D. Muthei kiitos ilmaisista juomista, tuollainen meininki on asiaa ;;D ja siel oli kyl iha rentoo vaik lähdettii aika nopeesti vaa irkkaa ettei missää hyvää yöfloodausta.

Pitäis alkaa treenailla enemmän kunnon takataka-tuplabasarii niin powermetallit ynnä muut lähtis paremmin. Nyt vaan soi tosin jotain funkkia niin ei oo metallimeininki vaa huljuilen himas ja rentoilen, suht khuul.

Antique Cafe - CandyholicPerjantai 18.11.2005 03:25

Tänään, tai no eilen jos nyt tarkkoja ollaan, kun aika tsiigaa oli just rentoo ::
D oli moshare kei -yhteisön nintendomiitti. Ennen ku koko yhteisöö oli kyl perustettu mut aika sama varmaan. En enää kyllä ostais isoil rahoil nintendopelejä, kun täs pitkästä aikaa pelas nii tuli hyvistäki peleistä sellanen 'wtf' -fiilis kun pelin pystyy pelaamaan läpi noin puolessa tunnissa ja pelottavat bossit ovat jotain huljuvia omenahirviöitä randomnaamoilla ja läski kissa joka tupruttelee sikarii ::D kiitos nykyaika ja pelikehitys.

Ajateltiin perustaa moshare kei -bändi, soittajia kaivataan plz. Siitä tulee rajuinta kopterimoshausta sitten behemothin mut samal tosi söpöö koska karkkiholistilaulaja kawaii desu -meiningil iha pinkki valopiste keskellä moshia. Markkina-alueena niin Norjalaisen kuin Japanilaisen musiikin ystävät, voi jumpe että toi tulee vielä myymään joku päivä ::D. SHOOOOOOOOOSH ( ` O´) ostakaa meiän levyi tai syön teiän mursut ok.

Vois käydä koht nukkuu ennen ku kaks ::DD, aika pirtee fiilis tosin ettei nukuta. Voisin vaa osharettaa ja rentoilla.

Lontoo takana.Tiistai 15.11.2005 01:59

Jou rakkaat ja lukuisat päiväkirjani lukijat ::
D!
Parin päivän Lontoon pikareissu on siis ohi ja pistetään tänne jotain randomjuttuja, mitä jäi mieleen matkasta.

Ensiksi huomioni kiinnittyi asiaan, että missä tahansa sitä asioikin niin mitä ilmeisimmin kassalla oli joku intialainen dude/tyttö, jotenkin tuntuu etten Lontoosta bongannut kuin muutaman truu britin ja nekin olivat jossain paraatissa ja hurrasivat armeijan tykeille ja kotikaupungilleen hurjasti kun armeija marssi mahtipontisen sotilasmusiikin tahdissa kaduilla. Kumpi olikaan siirtomaa, Englanti vai Intia?
Okei ainakin huomasi, ettei siellä ole pakkoarmeijaa toisin kuin Suomessa, koska armeija mainostaa ihan täysillä jossain telkkarissa ja muualla 'haluatko sinäkin pitää tätä hienoa pomminpurkajapukua!? VÄRVÄYDY BRITANNIAN KUNINKAALLISIIN POMMIJOUKKOIHIN, god save the queen jeah!'
En käynyt kertaakaan pubissa niin luultavasti missasin riehuvat futisfanit, kun Englanti voitti jotain ilmeisesti yhtenä iltana ottaen huomioon ihmisten reaktiot kaduilla ::D.

Hotellissa ei ollut jääkaappia toisin kuin meille oli luvattu, niin valitusten kautta saatiin huikea blinghuone missä oli 32" plasma-tv ja vessassa seinään upotettu lcd-telkku ::D, mikäs siin istua paskal kun tv-viihdettä pyörii pytyn edessä ihan täysiä, kiitos wc-teknologia ja hienot hotelli-ideat.

Ainiin ja Niko luuli jossain kaupassa jostain syystä, että siellä ois patterit ilmaisia ::D oli sit 'Jere omg! ilmasii pattereita ota tosta!' nii nappasin sellaset mukaani vaa siit kassalta ja lähdin kävelee pois, kauppias oli vähä 'katoinko oikein mitä teitte, helvetin turistit! O_o' mut iha lystii ::D kyl mäki kattoisin jos ulkomaalaset tulis viemään meitsilt vaa randomisti kamaa kaupast 'luultiin et ne oli ilmasii lol.'

En nauttinut kertaakaan myöskään perinteistä brittisafkaa, koska halvat aasialaiset raflat ::D halvin oli jotai 4 puntaa kai sellanen buffetti, iha jees. Mut Asahi-bisse makso vaan törkeesti eikä ollu sen kummosempaa ku muutkaan mut siistimpi nimi ja OMG SE ON JAPANISTA VISUAL DIR EN GREY IHQ ::
D.

Ainiin ja vähän kuvia kans http://koti.mbnet.fi/supah/london

London calling!Lauantai 12.11.2005 00:56

Muutama päivä Lontoota edessä, toivottavasti saan kivoi kuvia ja on lystii muutenkin ::> ei kai täs mitää muuta paitsi, että oon kuunnellu iha ökynä Avenged Sevenfoldin Bat Countrya, se on vaan niin hyvä <3 ::
D.

Turisas - Battle MetalTiistai 08.11.2005 16:45

Miten ihmeessä parin paperin näyttäminen ja minuutin keskustelu 'ok voisin mennä vekaralle' 'ok mene' voi kestää yhteensä yli viisi tuntia, kutsunnat olivat erittäin huonosti järjestetty tai sitten ihmiset jäivät heittämään liikaa läppää viranomaisten kanssa kun toiset joutuvat tuntikausia jonottamaan. Nooh mut kai se oli ihan jees kattoa jotain panssarivaunuvideoita, joissa soi taustalla hevi ::DD kuinka miehekästä. Tuli kyllä heti sellaiset fiilikset, että nää yrittää saada meistä pesunkestäviä isänmaan puolustajia ja veteraaneilta vaan 'SUOMI EI OLE MITÄÄN ILMAN PUOLUSTUSTA, VENÄJÄ VALLOITTAA!!!' -settiä ::DD hohoo.
Muttah oujea pääsen 2007 kesän kutsuntaerässä sinne, see ya at kouvola ketkä sinne nyt meneekin ::D toivottavasti monia tuttuja niin ei tarvitse vaan tutustua random isänmaan ystäviin. Onneksi koko juttu kuitenkin nyt takana, ei ois jaksanu enää lisää miehistellä siellä kuumeessa ja pitää fiiliksissä asentoa ::DD mut ainakin mun flunssaäänel saatiin tehtyä miehekäs vaikutus johonkin ihmeen majuriin ku kuulostin melkein bassolta ::DDD öörrrr.