IRC-Galleria

and I ground my face off! MOSHNIGHT!Sunnuntai 08.01.2006 23:06

Lol täs on ollu muutama päivä ihan mielenkiintoista, olen ainakin ostanut rutkasti meikkejä, ganguroinut, katsonut Narnian, joka oli pirun hyvä leffa ja randomoinu ihan ökynä. Mutta kirjoitan kuitenkin laajemmin eilisestä ja tästä päivästä, koska ne ovat paremmin muistissa. Pitäisi alkaa kirjoittaa enemmän journaliin niin muistaisin hauskat päivien pikkujutut, jotka muuten pääsevät unohtumaan.

Eilen olin katsomassa Rotten Soundin ja Sayyadinan Grind your face off -kiertueen keikkaa Tavastialla. Se oli ensimmäinen kerta, kun kävin Tavastialla ja muutenkin jännää, koska en ollut kuullut Rotten Soundilta kuin yhden biisin ja sekin oli tyyliä 'lol tää on nopeeta, mennään läpäl kattoo! =D' muita artisteja en tuntenut edes nimeltä.
Ilta alkoi ihan mukavasti, olin pitkälti vain nukkunut koko päivän ja kuunnellut hienoa rentoilumusaa, koska sellaista ei ollut koko iltana edessä. Tropical Gorilla jyräsi Winampissa samalla kun kylmät väreet blastbeateista nousivat selkäpiitäni pitkin ajatellessani illan jyräystä. Lopulta saavuimme illalla muutaman kaverin kanssa Tavastialle, jolloin paikalle ei ollut vielä sattunut kauheasti ihmisiä. Ensitöikseni piti sanoa hyvästit illaan juomisille ja testata legendaarinen rock'n'roll -vessa, ihmeen siistiä, mutta paikat olivat bommattu ihan täyteen. Asennetta löytyi jo vessasta mutta ei pisoaarilinjastossa moshaajia näkynyt. Nappasin kiskurihintaisen jääkylmän lonkeron ja katsoin telkkaria ennen settien alkua, Tavastian telkkareissa näkyi Viva-musiikkikanava ja sieltä tuli kaikenlaista randomsontaa A-han Take on me:stä saksalaisiin nahkabiiseihin, joissa kaksi kaljua miestä soittelivat ja söivät nakkeja. Kappaleen nimi oli Wurstwasser. Pinkki liha ja kaljut miehet olivat selkeä enne tulevasta.

Noin kymmenen aikoihin illalla asetuimme lavan eteen hengailemaan ja lämmittelemään niskoja moshauskoitosta varten, illan ensimmäinen bändi oli nimeltään Rytmihäiriö, joka oli samalla mielestäni illan kovin bändi. Moshpitissä pogoaminen alkoi jo ensimmäisen biisin aikana ja kaksimetriset irokeesipäät riehuivat oikein huolella. Itse pysyttelimme tiukasti eturivissä moshaten blastien tahtiin niin kauan kuin päät kestivät, onneksi kajareista sai hyvää tukea ::D. Rytmihäiriön rumpali oli erittäin taitava, diggasin runsaasti kaikista hänen kompeistaan eikä nopeuttakaan puuttunut. Kesti tosin muutaman biisin verran ennen kuin tajusin, että perkeles tämä bändihän laulaa suomeksi ::D. Biisien nimet olivat tuota, aika mielenkiintoisia. Esimerkkejä(toivottavasti muistan oikein ::D): "Jos otan, niin tapan", "Tapoin, muuta en muista" , "Saatana on herra." Tuoppeja lensi moshaajilta runsaasti moshpittiin eli kaljasuihku oli taattu. Välispiikit olivat laatua, sai nauruaan pidätellä hetken, kun laulaja selitti bändipaitatilauksestaan ennen Saatana on herra -kappaletta "Ja kyllä, paitojen yhteislasku oli 666euroa! Tämä ei voi olla sattumaa! SAATANA ON HERRA!" ::D. Muttah meininki oli juuri sopiva, moshpit (joka oli erittäin pieni, ihmiset ankeilivat ::<) oli hurjana ja soitto kulki.

Seuraavana lavalle astui ruotsalainen jyrinäpunkbändi Sayyadina. Bändi näytti erittäin vaisulta ennen setin alkua, kitaristi oli random parta-amis tool-paidassaan ja rumpali mikäkin emodude ja todella huolehdittu look, basisti näytti tavalliselta moottoripyöräjengiläiseltä, mutta hänellä oli vallan veikeä basso Mockinbird-mallinen, laulaja oli taasen Jeesuksen ja Jone Nikulan fuusioituminen grindiin. Kaikki vaisuus tosin loppui heti setin alettua. Harvoin olen kuullut yhtä nopeita blästejä ja voi sitä hullua livemeininkiä ::D, kitaristilta katkesi kieli ensimmäisen biisin aikana, mutta kitaraa vaihtamatta hän suoritui keikan loppuun (ei sinäänsä että tuollaisessa jyrinässä yhden kielen puuttuminen kuuluukaan, amatöörimäistä jotkut kuusikieliset kitarat!) Koko setin ajan piti vältellä kuolaavan kitaristin kuolaa, hän näytti vallan vesikauhuiselta ::
D mutta kova meno lol.

Kolmas bändi oli Total Devastation, katsoin alkuun lavaa wtf sieltähän saapuu paleface, ja toinen! ja kolmas! zomg koko helvetin bändi on täynnä palefaceja ::D. Rumpali taisi olla ainoa herra koko bändissä, joka ei omistanut pitkää partaa leukansa alla, mutta hänkin oli kalju kuten bändin dresscodeen taisi kuulua. Kitaristilla oli myös hiuksia omgz. Siitä setistä en muista kauheasti, mutta oli varmaan aika hyvää moshauksen määrästä päätellen. Basarin kalvot taisivat jossain vaiheessa setin aikana löystyä tms, koska tuplatakataka kuulosti kuin miltäkin lätkytykseltä litsläts-soundeillaan, mutta onneksi asiaa korjattiin edes vähäsen roudareiden suosiollisella avustuksella. Setti loppuikin nopeasti tai ehkä olin vain tottunut grind-jytinään, mutta viimeisenä oli Rotten Soundin aika.

Rotten Sound oli silkkaa energiaa alusta loppuun, välitauot olivat erittäin lyhyitä ja tuplabasari paukkui enemmän kuin tarpeeksi Hahdon käskytyksessä. Bändin huomasi heti illan pääartistiksi, katsomo täyttyi nopeasti yleisöstä ja emme enää saaneet olla rauhassa ihmisten iskuilta rakkaassa eturivissä vaan ihmisiä pomppi päälle ja he tönivät suunnasta jos toisesta. Setin ensimmäinen muistikuva hirveän jytinän seasta oli katsomosta lavalle ilmestynyt alaston mies, joka stagedaivasi sieltä moshpittiin. Ajattelin sisälläni, että toivottavasti hän ei hyppää päälleni ja onneksi ei hypännytkään vaan toiselle puolelle lavaa. Myöhemmin keikan aikana päälleni daivattiinkin useita kertoja ja kerran poskeni jopa teki lähempää tuttavuutta jonkun ankaran fanin maihariin, mutta onneksi isku ei ollut paha. Setti ei kestänyt kauhean pitkään ja se loppui melkein siinä vaiheessa kuin sen oli huomannut alkaneen. Ainiin ja joku teini tuli juttelemaan minulle mukavia eturivissä, että miten kunnon true metal on hyvää ::D ja kehui stagen reunassa ollutta jägermeister-logoa, jossa risti oli käännetty väärin päin. Tämän norjalaisen hirven noteerasti myös rotten soundin laulaja.

Kolhuitta moshpitissä ei kukaan selviä, minullakin on vallan komea mustelma lonkassani. Kiitos niille töniville känniörisijöille, jotka päättivät työntää stagea päin jossain vaiheessa keikkaa. Mutta ei se mitään koska sex, violence and rock'n'roll. Ensimmäistä ei kauheasti herunut, mutta kahta viimeistä sitäkin enemmän.

Aamulla niskat ja ääni olivat vallan vekkulissa kunnossa. Näytän niskahäiriöiseltä ex-gangurolta, joka on juonut ruokajuomakseen viskiä useiden vuosien ajan. Ääneni on teh kondis.

Tänään olin sitten Helsingissä katsomassa Broken Flowersia, joka oli suhteellisen hyvä elokuva ja lopuksi kävimme perheen kanssa syömässä kunnon murkinat Mandarin courtissa. Koska postaus on valmiiksi jo erittäin pitkä niin pistän vain randomkohtauksen elokuvasta enkä muuta tästä päivästä. Don (noin 50-vuotias vanha mies) oli menossa selvittämään mahdollisen lapsensa äitiä ja yhden hänen exänsä talossa sattui olemaan nuori tyttö nimeltä Lolita (::D) ja hän pisti vanhan Donin vain istumaan tuolille ja tuli poseemaan alasti hänen eteensä. Elokuvateollisuus tukee pedokulttuuria vallan selkeästi.

Ja kiitos kaikille pitkäjänteisille, jotka jaksoivat lukea postauksen ::D jeijness ette kyllä saa mitään lohdutuspalkintoa menetetystä ajasta.

Update// Ainii lol siel keikal oli moshaamas Niina Herala ja Vallu Valpio ja HIMin rumpali ::D.

Peter Jackson's Donkey KongSunnuntai 18.12.2005 02:14

Kävin katsomassa lämminhenkisen romanttisen komedian gorillan ja naisen kauniista rakkaudesta villissä metsässä med dinosaurukset. Oli aika tasoa, mut taas muistin että mulla ei oo penniäkään rahaa mihinkään ja olisin voinut samalla rahalla vaikka vuokrata viisi leffaa. No ainakaan en mennyt tänään baariin ::
D rahaa säästyi<3. Oli kyl oikein jees ilta 8))). Ainiin ja viime yönä tuli katsottua Densha otoko vihdoin täysin loppuun special endingiä myöten, voi vitsi haluaisin melkein, että sille keksittäisiin jatko-osa ja sit haluun kans lukea sen kirjan jos se joskus käännetään ::D<3. Jeiiiiiiiiijness 8)))))<3

Densha Otoko roksPerjantai 16.12.2005 02:22

It really does, en malta odottaa katsoa vaihtoehtoista loppua ::D, hyvä fiilis 8)))))) vois vaik nukkuu.

KhuulnessPerjantai 16.12.2005 00:52

Katsoin Densha Otokon toiseksi viimeisen jakson ja tunsin ensi kertaa pitkään aikoihin pari kyyneltä silmässä lukuunottamatta kiireisiä kouluaamupyöräilyjä pakkasessa. Aika siistiä pitkästä aikaa ::D. Huomenna viimeinen jakso<3 ready for truu nyyhkyrumba, odotan niin paljon miten tos käy ::D. Ei vitsi onneksi en katso jotain salkkareita tai kauniita und rohkeita, koska jos sellaseen addiktoituisin samalla tavalla kuin näihin lyhyempiin sarjoihin niin en varmaan muuta tekisikään kuin katsoisi telkkarista draamoja ::D. Tiedä sitten, että olisiko se paljon pahempi juttu kuin nykyinen irkkauksen määrä.

Ainiin ja soitin tänään rumpuja, alan vihdoin treenaamaan järjestelmällisesti Pull Me Underia, koska olen saanut tuplabasaritasaisuuden ja -nopeuden sopivaan tasoon sitä ajatellen,
SHOOOOOOSH ( ~ . D.)~!

Piirsin tänään jotain rentoi mustekaloi, jotka kuvasti hindujen luomiskertomusta ja maikka näytti sen dokumenttikameral luokalle, oli aika lols ::D.

+et randomlisäyksiäTorstai 15.12.2005 01:09

Oiskohan hyvä läppä hommata joskus tammi tai helmikuussa muotimullet, sellane kunno platinablondi raidoil tai sit kuparii, koska sit ois autenttisempi gangurointi penkkareina ::D. Pitäis opetella viel meikkaa gangurosti ja hommata jostai random rusketus ::D. Eurobeat in my heart, disco fever baby!

moi 8)))))!Torstai 15.12.2005 01:05

Uu en ole päivittänytkään päiväkirjaa aikoihin, mutta nyt päivitän jeijness ::
D!
Ei ole kyllä kauheasti edes mitään kerrottavaa, mutta päätän nyt kuitenkin kirjottaa koska oon jo tehnyt kaikki läksyt jne niin aikaa kirjoittamiseen löytyy ja silti voin nukkua ilman että huomaan 'omgy kaks' -juttuja 8). Irkkauksen lopettaminen väliaikaisesti ois aika rajuu, koska unirytmi diggais erittäin muchospaljon tollasista tempauksista. Unirytmi on nykyään suht perseellään enkä oo jaksanu vähään aikaan soittaa edes rumpuja kunnolla, oon niin laiskistumassa ::D.

Eilen oltiin japaninryhmän kanssa safkaamassa kabukis+ et miittasin Ellun, Heken ja Tapsan kans kompassil koska piti saada ernulevyt. Ainii näin kans Missen mut se oli nii ninja (ja siitä pidän siinä koska samuraifolkmetal =D, se salee tappaa kaikki roudarininjat koska kukaan ei huomaa sitä. Ehkä huono juttu lavashowta ajatellen tosin mut emt.) Lol randomhengailu oli kyl iha siistii koska iha sikana ernui ja satunnaiset miku-chan läpät sinne ja tänne ja joku valittava spugemummo jonka puheest en saanu mitää selvää mut jotai se ei saanu kaupasta ::D, ok en mäkää ois myyny koska markettien virallinen naamaraja.

Ruoka oli oikein hyvää ja kalja kallista mut jees ::
D söin iha sikana kaikkee +jotai random lonkeroita ja raakaa kalaa, oli truu food hangover aka seuraavan päivän vatsavastaus rientoihin. Ehkä pitäisi alkaa enemmän nukkumaan kun en aina ees tarkasti muista mitä oon selittänyt ::DDD, luulin jo et idlasin iha täysii mut oon kuulemma irl-floodannu sit vaa. Haistan salaliiton! Käytii viel lopuks pelaa level7:ssa ddr:t ::D vähä haluun mun adapterin takas ja alan taas ddr-proksi ja vedän iha täysii max300 ja so deepin 8). Jalat oli tunnettuun tyyliin tosi rikki koska pelattii vaa kolmisteen, meitsi, Inari ja Niko. Sakkolartsa ja sen kaveri ei pelannu ::D bleeh uusienkin pelaajien pitäis kans pelata koska hyvää viihdettä itse pelaajille ja kanssaolijoille. Voi sitä nuoruuden riemua ,kun vielä sakkoiässä olevat ihmiset menettävät norinorinori-neitsyytensä.

Kotimatkal oli hyvät goatse-setit ja leffojen juoniselostukset, olen suhteellisen varma, että kanssamatkustajat vaikuttuivat Suomen abien intelligenssistä =D, mutta eikö se kerro jotain pitkäjänteisyydestä jos tyttö pystyy katsomaan 10 minuuttia goatsea! Ja vielä sanotaan, että nykynuorissa ei ole sisua, khyl helposti voi parit rukiveerit vetää mut katoppa goatsea 10minsaa+taideleffoi joissa on mattopiiskakeräilijöitä.

Mun kovalevytila alkaa kans loppua musan takia, joulupukki ois iha siisti juttu jos paistais mulle vaik yhe rennon poron ja sit uus kovalevy tacks.

Voisin taas alkaa kirjottaa päiväkirjaa koska tää on ihan lystiä ::D ja auttaa edelleenkin tosi mahtavasti käsittelee päivän tapahtumat. Jotenkin tuntuu että mitään ei käy ellen kirjoita tai puhu siitä, mutta mitättömätkin tapahtumat muuttuu jonkinlaiseksi niitä mietittäessä. Ehkä en mieti asioita tarpeeksi.

PS. hajosin kognitiivisuuteen, ei kiitos enää sitä iha törkeesti kiireisinä päivinä, kun muutenkin tullut kuunneltua tarpeeksi turvavälistä ja havainnoinnista maantiellä.

Funky jou!Lauantai 19.11.2005 04:08

Lol tänään soitettiin bänditreeneis jotain tuplabasariheviä ::D, ihan hauskaa vaihtelua mut mun paikat on niin rikki, salee meen johonki thaihierontaan mut ei oo rahaa sellasiin. Sit vaa mentiin Maijan pirskeisiin haukkuu sen konetta ja soittelee funkkia, kikkeliheviä ja spottailemaan salaiset antti tuiskut ::
D! Growl karaoke pisti kurkun aika hienoon kondikseen niin en oo varmaan puhekunnossa pariin päivään tai alan tekee jotain leffamainoksia sillä ääni on niin maassa ::D. Muthei kiitos ilmaisista juomista, tuollainen meininki on asiaa ;;D ja siel oli kyl iha rentoo vaik lähdettii aika nopeesti vaa irkkaa ettei missää hyvää yöfloodausta.

Pitäis alkaa treenailla enemmän kunnon takataka-tuplabasarii niin powermetallit ynnä muut lähtis paremmin. Nyt vaan soi tosin jotain funkkia niin ei oo metallimeininki vaa huljuilen himas ja rentoilen, suht khuul.

Antique Cafe - CandyholicPerjantai 18.11.2005 03:25

Tänään, tai no eilen jos nyt tarkkoja ollaan, kun aika tsiigaa oli just rentoo ::
D oli moshare kei -yhteisön nintendomiitti. Ennen ku koko yhteisöö oli kyl perustettu mut aika sama varmaan. En enää kyllä ostais isoil rahoil nintendopelejä, kun täs pitkästä aikaa pelas nii tuli hyvistäki peleistä sellanen 'wtf' -fiilis kun pelin pystyy pelaamaan läpi noin puolessa tunnissa ja pelottavat bossit ovat jotain huljuvia omenahirviöitä randomnaamoilla ja läski kissa joka tupruttelee sikarii ::D kiitos nykyaika ja pelikehitys.

Ajateltiin perustaa moshare kei -bändi, soittajia kaivataan plz. Siitä tulee rajuinta kopterimoshausta sitten behemothin mut samal tosi söpöö koska karkkiholistilaulaja kawaii desu -meiningil iha pinkki valopiste keskellä moshia. Markkina-alueena niin Norjalaisen kuin Japanilaisen musiikin ystävät, voi jumpe että toi tulee vielä myymään joku päivä ::D. SHOOOOOOOOOSH ( ` O´) ostakaa meiän levyi tai syön teiän mursut ok.

Vois käydä koht nukkuu ennen ku kaks ::DD, aika pirtee fiilis tosin ettei nukuta. Voisin vaa osharettaa ja rentoilla.

Lontoo takana.Tiistai 15.11.2005 01:59

Jou rakkaat ja lukuisat päiväkirjani lukijat ::
D!
Parin päivän Lontoon pikareissu on siis ohi ja pistetään tänne jotain randomjuttuja, mitä jäi mieleen matkasta.

Ensiksi huomioni kiinnittyi asiaan, että missä tahansa sitä asioikin niin mitä ilmeisimmin kassalla oli joku intialainen dude/tyttö, jotenkin tuntuu etten Lontoosta bongannut kuin muutaman truu britin ja nekin olivat jossain paraatissa ja hurrasivat armeijan tykeille ja kotikaupungilleen hurjasti kun armeija marssi mahtipontisen sotilasmusiikin tahdissa kaduilla. Kumpi olikaan siirtomaa, Englanti vai Intia?
Okei ainakin huomasi, ettei siellä ole pakkoarmeijaa toisin kuin Suomessa, koska armeija mainostaa ihan täysillä jossain telkkarissa ja muualla 'haluatko sinäkin pitää tätä hienoa pomminpurkajapukua!? VÄRVÄYDY BRITANNIAN KUNINKAALLISIIN POMMIJOUKKOIHIN, god save the queen jeah!'
En käynyt kertaakaan pubissa niin luultavasti missasin riehuvat futisfanit, kun Englanti voitti jotain ilmeisesti yhtenä iltana ottaen huomioon ihmisten reaktiot kaduilla ::D.

Hotellissa ei ollut jääkaappia toisin kuin meille oli luvattu, niin valitusten kautta saatiin huikea blinghuone missä oli 32" plasma-tv ja vessassa seinään upotettu lcd-telkku ::D, mikäs siin istua paskal kun tv-viihdettä pyörii pytyn edessä ihan täysiä, kiitos wc-teknologia ja hienot hotelli-ideat.

Ainiin ja Niko luuli jossain kaupassa jostain syystä, että siellä ois patterit ilmaisia ::D oli sit 'Jere omg! ilmasii pattereita ota tosta!' nii nappasin sellaset mukaani vaa siit kassalta ja lähdin kävelee pois, kauppias oli vähä 'katoinko oikein mitä teitte, helvetin turistit! O_o' mut iha lystii ::D kyl mäki kattoisin jos ulkomaalaset tulis viemään meitsilt vaa randomisti kamaa kaupast 'luultiin et ne oli ilmasii lol.'

En nauttinut kertaakaan myöskään perinteistä brittisafkaa, koska halvat aasialaiset raflat ::D halvin oli jotai 4 puntaa kai sellanen buffetti, iha jees. Mut Asahi-bisse makso vaan törkeesti eikä ollu sen kummosempaa ku muutkaan mut siistimpi nimi ja OMG SE ON JAPANISTA VISUAL DIR EN GREY IHQ ::
D.

Ainiin ja vähän kuvia kans http://koti.mbnet.fi/supah/london

London calling!Lauantai 12.11.2005 00:56

Muutama päivä Lontoota edessä, toivottavasti saan kivoi kuvia ja on lystii muutenkin ::> ei kai täs mitää muuta paitsi, että oon kuunnellu iha ökynä Avenged Sevenfoldin Bat Countrya, se on vaan niin hyvä <3 ::
D.