IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Päivä synttäreihin!Sunnuntai 30.10.2005 16:57

Which means... enää päivä herutella sakkolihaa laillisesti omg! Pitää ottaa kaikki hupi viimeisestä päivästä ja pokata joku teini rantsusta ::
D. Vois ehkä kanssa ajatella autokoulun aloittamista joskus, koska tuolla kylmässä pyöräily kouluun kuulostaa niin mielenkiintoiselta ajatukselta, että mielummin vaikka moshaisin autos koulumatkan kikkelihevin tahtiin.
Ois suht siistii :: D.

Aarh mitä mä tuhlaan arvokasta aikaani päiväkirjan kirjoittamiseen!? Nyt heruttelee sitä sakkoo ::
D ->

Dream Theater - This Dying SoulLauantai 29.10.2005 02:55

Kirjoitan tällä kertaa lyhyesti, koska kirjoitin tähän mielettömän tarinan, mutta onnistuin ryssimään sen jotenkin pois painamalla tekstiviestipalvelut -linkkiä. Kiitos gallerialla sen loistavasta sijainnista noin lähellä hyväksy-nappia, diggaan ::D.

Tullu vaa hengailtuu lähipäivät randomista ja tehny kaikkea, nyt vois vaan laiskailla kokonaisen viikonlopun, nukkua kunnolla ja lööbata ::3. Ollut kyl kiva viikko kaikin puolin paitsi että tänään meni bänditreenit aika lailla penkin alle ::D soitosta puuttui meininki ja energia täysin vaikka soitettiin biisit nopeammin kuin koskaan. Tempo ei ole tunnelman ja fiiliksen synonyymi, ton vois lätkäistä sanakirjaan jos näin vielä luultaisiin ::D. Voisin soitella enemmän rumpuja taas niin pääsisin oikeaan fiilikseen soittelun kanssa taas. Mut ei pelkkiä risuja, ihan hyvin sujui rhcp:n ja sweet home alabaman rentoilu verrattuna siihen, että biisit olivat uusia TRCOESILLE.

Ja sitten random-faktoja:
-Jos kasvattaisin parran niin näyttäisin Che Guevaralta.
-Talvi vatuttaa ja pahasti. Voisin suht vapaaehtoisesti muuttaa etelämpään ja hengailla vaa siel ja ruskettua palmupuiden alla kukkapaita päällä.
-Enää pari päivää täysi-ikäisyyteen whii, vois mennä VITUTTAA OLLA ALAIKÄINEN -yhteisöön päiväksi hahahah.
-Pakko saada lisää lidlin energiajuomaa, se on hyvää ::D
-Vin Diesel on viel äijempi ku mä parran kanssa, koska sillon lihakset ja vielä hiukset jotka on liian peloissaan Vinin lihaksista niin ei tule ees ulos.
-Joku vois lähtee mun kans treffeille/kahville/whatever vaikka ostamaan eläinkaupasta mursuja plz niin ois lisää tekemistä ::
D!

jaujoumou.

Jou huono leffa ok!Perjantai 28.10.2005 01:22

Olin Ellun kanssa kattomassa Brothers Grimmiä, aika perinteistä sfx-sontaa ilman sisältöä, mutta oli kyl iha jees vaa lollailla joilleki harakoista ilmestyville piparkakkumiehille 'OLEN PIPARKAKKUMIES' , ai no shit keksidude.
Muttah ihan hauskaa oli eniveis vaikka leffa olikin sellasta paskaa, että harvalta farmiltakaan sellaista läjää löytää. Käytii vaa jossai japan pop -näyttelyssä uusiksi ja hokasin et kappas siinähän on toinen kerros kanssa, joka oli paljon siistimpi kuin eka kerros, koska siellä oli siistit patsaat ja joku 3d-tytsy joka huomas mun hottiuden ja katto aina mun suuntaan =D!

Hesalaiset kebabmestat on rajui, sieltä löytää paljon persoonallisempaa väkeä kuin jostai kompassilta, jossa vaan hengailee random-ernui useita tunteja liikkumatta mihinkään, kyl munkin raitasukat pölyttyis tollasesta seisoskelusta. Tai sitten se on vain yksi erilaisuuden osa, että käyttää kompassia hengailumestana eikä paikkana mistä kävellään metroon ja sieltä pois. Eli siis jos haluat olla todella erilainen nuori niin hengaile vaikka el haban backstagella, siel on Suomen kebab-kerma. VIP-partyissa kebab ja kallis limu virtaa ja naisilla kasvaa viikset, mikäs siinä tuijotellessa moisia beibejä lasisilmälläkin!

Hauska päivä oli kyl ::> pitää käydä taas joskus hengailemas Ellun kaa hesas ja lollailemas kebabii tai jotain ::
D.

Vasara on laskeutunut.Torstai 27.10.2005 03:38

Oli paikoittain jopa aika hyvä setti ja Hammerfallin basisti todellakin näyttää joltain rölliltä, joka omistaa niiteille varustetut teräsmunasuojat. Kikkelöintiä oli vallan reilusti ja jopa leijuva vasara nähtiin ::D. Jörg oli aika nopea, mutta sekosi enemmän kuin laki sallii ja Hammerfallin rumpalilla oli hauska rumpusoolo ::D oikea meininki! Olisi toki saanut olla paremmat soundit ja yleisöllä hienompi meininki lämppäreihin, kaikki ovat vaan niin fanaattisia 'VOIN MOSHATA VAIN LEMPIARTISTIANI KOSKA NIIL ON TERÄKSISET MUNASUOJAT JA LENTÄVÄ VASARA<3333' Lämppäreillä mahtaa olla siisti fiilis, kun vetävät hyvää settiä ja palkinnoksi saa vain nyrpeitä katseita ja paranoid-huutoja ::D.

Ainiin ja terveisiä sille idiootille, joka sattui olemaan kakkosrivissä vieressäni Hammerfallin keikalle, jos et olisi niin ruipelo amisviiksi niin olisit ansainnut kunnon tönäisyt rivistä pois bassofanaattisuudellasi 'IIKS HAMMERFALLIN BASISTI, HALUUN KOSKETTAA SITÄ KOSKA IHQ<33333333333!!!!' Keikat pitäisi kieltää teineiltä, jotka eivät osaa käyttäytyä ja pysyä jopa omalla ansaitulla paikallaan vaan luulevat omistavansa koko paikan. Ja btw ette ole kauhean metal jos moshaatte jotain stratoa, kikkelipoppia se on mut hyvil nopeuksilla ;;D.

Mutjoo kyl se ihan risuineen meni, hyvää tuplabasarointia, mutta liikaa pikkupenskoja.

Kuroyume - ICE MY LIFEKeskiviikko 26.10.2005 16:11

Yay kikkelihevi odottaa muutamien tuntien päästä ::D, niska on varsin mainiossa urheilukunnossa niin eiköhän paikan päällä nähdä jos jonkinlaista moshausta. Huomenna leffaan med Shinya =D, saapi nähdä onko Brothers Grimm hyvä, mutta varmaa iha siistii silti vaikkei oiskaan ::
D.

5 päivää täysikäisyyteen, sit pääsee niinq ostaa marketeista bissee, darn cool or not ::D. Vois fiilistellä viel vähä soittelemal rumpui ja popittelemal sankariheviä koko päivän \o/ May teh hammer fall upon you!

Ainiin ja etelässä alkoi talvi, se siitä unelmasta, että talvi alkaisi vasta joskus synttäreiden jälkeen myöhään ja kestäisi tyyliin kaks päivää ja sit ois taas hawaii -kelit ::D. Kaupungille iso kiitos teiden auraamattomuudesta aamulla, kaipasinkin pientä extreme-elämystä pyöräillessä kouluun.

Eka galtsupäiväkirjapostaus!Keskiviikko 26.10.2005 01:25

Olin tänään japanintunnil ::D oon kyl niin ulkona tosta, kaikki muut näyttää pistävän kaikkensa peliin ja tietää kaikki, mutta meidän nurkkaryhmä mokailee runsaasti, koska olemme mielettömän laiskoja ::D. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa opiskella tuotakin ainetta, vaikka onkin vapaaehtoista, mutta ei oppiminen kai pahaksikaan olisi. Ensi tunnilla adjektiiveista koe, sinä kuka tätä luetkin niin grillaa minut ellen ole lukenut siihen mennessä ::D, tällä kertaa kyl luen! (yleinen asia, olen unohtanut koko jutun jo huomenna ;;D!)
Huomenna vilkuilemaan kunnon kikkelihevimeininkiä Hammerfall (+Stratovarius ::<.) Eturintamassa nähdään Suomen moshausväki! Toivottavasti menen jonottamaan tarpeeksi aikaisin niin pääsee eturiviin ihastelemaan kitaraseinämää.
Muttah ihan hieno juttu tämä päiväkirja, pääsee aina päivän kaikkia kiinnostavat tapahtumat kirjoittamaan ;;D, sitten voi vaikka myöhemmin lukea mitä on tehnytkään vuoden mittaan ::D ihan jees.
- Vanhemmat »