IRC-Galleria

moi 8)))))!Torstai 15.12.2005 01:05

Uu en ole päivittänytkään päiväkirjaa aikoihin, mutta nyt päivitän jeijness ::
D!
Ei ole kyllä kauheasti edes mitään kerrottavaa, mutta päätän nyt kuitenkin kirjottaa koska oon jo tehnyt kaikki läksyt jne niin aikaa kirjoittamiseen löytyy ja silti voin nukkua ilman että huomaan 'omgy kaks' -juttuja 8). Irkkauksen lopettaminen väliaikaisesti ois aika rajuu, koska unirytmi diggais erittäin muchospaljon tollasista tempauksista. Unirytmi on nykyään suht perseellään enkä oo jaksanu vähään aikaan soittaa edes rumpuja kunnolla, oon niin laiskistumassa ::D.

Eilen oltiin japaninryhmän kanssa safkaamassa kabukis+ et miittasin Ellun, Heken ja Tapsan kans kompassil koska piti saada ernulevyt. Ainii näin kans Missen mut se oli nii ninja (ja siitä pidän siinä koska samuraifolkmetal =D, se salee tappaa kaikki roudarininjat koska kukaan ei huomaa sitä. Ehkä huono juttu lavashowta ajatellen tosin mut emt.) Lol randomhengailu oli kyl iha siistii koska iha sikana ernui ja satunnaiset miku-chan läpät sinne ja tänne ja joku valittava spugemummo jonka puheest en saanu mitää selvää mut jotai se ei saanu kaupasta ::D, ok en mäkää ois myyny koska markettien virallinen naamaraja.

Ruoka oli oikein hyvää ja kalja kallista mut jees ::
D söin iha sikana kaikkee +jotai random lonkeroita ja raakaa kalaa, oli truu food hangover aka seuraavan päivän vatsavastaus rientoihin. Ehkä pitäisi alkaa enemmän nukkumaan kun en aina ees tarkasti muista mitä oon selittänyt ::DDD, luulin jo et idlasin iha täysii mut oon kuulemma irl-floodannu sit vaa. Haistan salaliiton! Käytii viel lopuks pelaa level7:ssa ddr:t ::D vähä haluun mun adapterin takas ja alan taas ddr-proksi ja vedän iha täysii max300 ja so deepin 8). Jalat oli tunnettuun tyyliin tosi rikki koska pelattii vaa kolmisteen, meitsi, Inari ja Niko. Sakkolartsa ja sen kaveri ei pelannu ::D bleeh uusienkin pelaajien pitäis kans pelata koska hyvää viihdettä itse pelaajille ja kanssaolijoille. Voi sitä nuoruuden riemua ,kun vielä sakkoiässä olevat ihmiset menettävät norinorinori-neitsyytensä.

Kotimatkal oli hyvät goatse-setit ja leffojen juoniselostukset, olen suhteellisen varma, että kanssamatkustajat vaikuttuivat Suomen abien intelligenssistä =D, mutta eikö se kerro jotain pitkäjänteisyydestä jos tyttö pystyy katsomaan 10 minuuttia goatsea! Ja vielä sanotaan, että nykynuorissa ei ole sisua, khyl helposti voi parit rukiveerit vetää mut katoppa goatsea 10minsaa+taideleffoi joissa on mattopiiskakeräilijöitä.

Mun kovalevytila alkaa kans loppua musan takia, joulupukki ois iha siisti juttu jos paistais mulle vaik yhe rennon poron ja sit uus kovalevy tacks.

Voisin taas alkaa kirjottaa päiväkirjaa koska tää on ihan lystiä ::D ja auttaa edelleenkin tosi mahtavasti käsittelee päivän tapahtumat. Jotenkin tuntuu että mitään ei käy ellen kirjoita tai puhu siitä, mutta mitättömätkin tapahtumat muuttuu jonkinlaiseksi niitä mietittäessä. Ehkä en mieti asioita tarpeeksi.

PS. hajosin kognitiivisuuteen, ei kiitos enää sitä iha törkeesti kiireisinä päivinä, kun muutenkin tullut kuunneltua tarpeeksi turvavälistä ja havainnoinnista maantiellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.