IRC-Galleria

Dream Theater - This Dying SoulLauantai 29.10.2005 02:55

Kirjoitan tällä kertaa lyhyesti, koska kirjoitin tähän mielettömän tarinan, mutta onnistuin ryssimään sen jotenkin pois painamalla tekstiviestipalvelut -linkkiä. Kiitos gallerialla sen loistavasta sijainnista noin lähellä hyväksy-nappia, diggaan ::D.

Tullu vaa hengailtuu lähipäivät randomista ja tehny kaikkea, nyt vois vaan laiskailla kokonaisen viikonlopun, nukkua kunnolla ja lööbata ::3. Ollut kyl kiva viikko kaikin puolin paitsi että tänään meni bänditreenit aika lailla penkin alle ::D soitosta puuttui meininki ja energia täysin vaikka soitettiin biisit nopeammin kuin koskaan. Tempo ei ole tunnelman ja fiiliksen synonyymi, ton vois lätkäistä sanakirjaan jos näin vielä luultaisiin ::D. Voisin soitella enemmän rumpuja taas niin pääsisin oikeaan fiilikseen soittelun kanssa taas. Mut ei pelkkiä risuja, ihan hyvin sujui rhcp:n ja sweet home alabaman rentoilu verrattuna siihen, että biisit olivat uusia TRCOESILLE.

Ja sitten random-faktoja:
-Jos kasvattaisin parran niin näyttäisin Che Guevaralta.
-Talvi vatuttaa ja pahasti. Voisin suht vapaaehtoisesti muuttaa etelämpään ja hengailla vaa siel ja ruskettua palmupuiden alla kukkapaita päällä.
-Enää pari päivää täysi-ikäisyyteen whii, vois mennä VITUTTAA OLLA ALAIKÄINEN -yhteisöön päiväksi hahahah.
-Pakko saada lisää lidlin energiajuomaa, se on hyvää ::D
-Vin Diesel on viel äijempi ku mä parran kanssa, koska sillon lihakset ja vielä hiukset jotka on liian peloissaan Vinin lihaksista niin ei tule ees ulos.
-Joku vois lähtee mun kans treffeille/kahville/whatever vaikka ostamaan eläinkaupasta mursuja plz niin ois lisää tekemistä ::
D!

jaujoumou.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.