IRC-Galleria

Swanheart

Swanheart

Anna Lumisalmi

Onpa kesäloma.Torstai 13.07.2006 14:09

Eilen iski täydellinen mökkihöperyys. Viikon on ollu kauheen tylsää ja tekemisen puutetta, oon lähinnä vaan katsonu telkkaria ja nukkunut, ja mä oon siitä friikki ihminen, että mä en kestä tylsyyttä juurikkaan. Tylsyys on mun henkilökohtainen helvetti. Marko on ollu töissä, ja töiden jälkeen niin väsynyt, että se nukkuu parin tunnin päikkärit....ja mä katson taas telkkaria vastentahtoisesti. Oon oikeestaan kateellinen Markolle kun sen pitää käydä töissä, mäkin haluun taas! Loma päättyy sunnuntaina, eli silloin meen jo aamuvuoroon, uuh :) Outoa olla niin innoissaan töihin menemisestä.
Markon isä tuli äsken selittämään, etten mä voi lähteä vielä takas kotiin, kun työtkään ei ihan vielä ala, ne oli Markon äitin kans jutellu siitä, että kyllä mä voisin jäädä vielä vaikka kuinka pitkäksi aikaa :D Kiva olla haluttu vieras :) Kohta en edes ole enää vieras.
Punkaharjulla oli kiva käydä Retretissä, eilen sain paketin Terhiltä, tavaroita mitä Retretistä ostin, kun unohdin ottaa sen mukaan Imatralle kun palasin tänne viime perjantaina. Uuh.
Meillä on Markon kans meidän tulevassa kodissa jo yksi huonekalu valmiina: sohvapöytä. Sotkasta. Se on kyl hieno, ja maksoi satasen, yyh :/ Kallista tää elämä.
Nyt lähden suihkuun, en kestä enää ilman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.