IRC-Galleria

sexpo säätiö osa 2Tiistai 27.12.2005 04:10

Kysymys: Minä olen 14 vuotias poika ja sellainen on jäänyt huolestuttamaan kun minulla tulee välillä näitä märkiä unia, ja laitan usein paperia housuihin ettei se sotke niin paljon ja heitän paperit sitten vessanpyttyn. Mutta mitä jos siemennestettä olisikin tipahtanut siihen pytyn istuttavalle kannelle ja jos äiti tai sisko tai joku siskon kaveri siihen isuisi niin ei kai siinä voisi sattua hedelmöitystä? Pyyhin kyllä moneen kertaan, pesuaineellakin, mutta asia ei vaan lähde mielestäni. Ja kuinka kauan siittiöt siinä voisivat elä?. Se siinä on lähinnä ongelmana, sillä jos ne elävät vain muutaman minuutin niin eihän siinä silloin voisi mitään käydä. Vastaattehan tähän. Olen todella huolissani.

Kysymys: Minkä ikäisinä pojat alkavat suutelemaan?

Kysymys: Harrastan serkkuni kanssa anaaliseksiä, olemme poikia(14w)käytämme kondomia ja liukastetta. kummallakin on tyttökaveri mutta me vain teemme sitä kun olemma kahdestaan saunassa tai muuten vaan kahden, kukaan muu ei tietä siitä ONKO TÄLLÄISESSÄ MITÄÄN VAARAA TAI JOTAIN????

Kysymys: hei! Olen 30v. mies ja olisi kysymys sellaisesta “ongelmasta”, kun rakastelen vaimoni kanssa ja orgasmi rupee tulemaan niin vaimoni ei pysty hillitsemään voihkimistaan ja lopussa huutoa, tämä on kiusallista minulle varsinkin kun olemme jossain yökylissä monta päivää ja kesäisin mökillä kun on vieraita niin silloin kun vaimoo rupee yöllä panettaa niin kusessa ollaan! Pakkohan se sielläkin on tarpeensa tyydyttää mutta aamulla vähäniinku hävettää kahvipöydässä kun vaimo huutaa yöllä kun hinaaja “aah miten ihana muna” tyyliin. Olen puhunut hänelle mut hän vaan rupee kikattelemaan ja tokaisee että mitäs olet niin hyvä sängyssä että ei hän sille huudolle mahda mitään se vaan tulee. Mitä teen?

Kysymys: viime aikoina, kun olen kävellyt helsingin keskustassa, minulla on ollut valtavia haluja läimäyttää seksikkäitä naisia tiukalle perseelle...olen kuitenkin pystynyt hillitsemään itseni. mitä luulette, voisiko tuollainen johtaa mahtavaan seksiin vai litsariin?

Kysymys: Alkanut askarruttaan eräs seikka! Siis joskus kun olen oikein halukas tai herään yöllä, niin silloin tekee mieli masturboida niin että ikkuna verhot ovat auki ja näytän penistäni seisovana ulos! Siemensyöksyn saatuani hävettää ja epäilen että joku on voinut nähdä touhuni. Mutta aina joskus taas innostun "leikkimään" avointen ikkunoiden edessä! Onko tällainen outoa? Siis ei ole mitenkään tyypillistä, mutta joskus tapahtuvaa ja en haluaisi kenenkään muun näkevän kuin ehkä naapurin sinkku naisen. Onko haettava apua? Yleensä mieluummin harrastelen itsetyydytystä piilossa!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Hei olen 14 vuotias tyttö ongelma on se etten löydä poikaystävää ja kaikilla muilla mun kamuil on jo poikaystävä vaik oon tosi kaunis ja hyvä laulaja en tajuu mikä mus on vikana ku oon niin ihana I´m the best!siis mä oon vapaa nuori nainen ja mä oon LUOTETTAVA!eli mikä mus on vikana???

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen 14 vuotias poika. Olen masturboinut viime aikoina melko paljon, lähes päivittäin. Nyt minua on alkanut vaivaamaan sellainen kun olen heittänyt paperit joissa on siemenneste vessanpönttöön. Niin elävätkö siittiöt pitkään viemäristössä. Tuntuu jotenkin pahalta että heitin omia siittiöitäni pönttöön. :( Tämä kuulostaa varmaan naurettavalta, mutta itsestäni tuntuu todella pahalta. Tuntevatko siittiöt kipua? Onko itsetyydytys syntiä teidän mielestänne?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kysymys: Olen 17v poika ja tykkään käyttää jääkiekko varusteita masturboidessani. Nautin suunnattomasti siitä kun on jotkin kireät boxerit alla ja niiden päällä "hikipuku" ja munarit ym. lätkäkamat. Tykkään myös pissata ja kakata silloin boxereihin ja liikkua niissä pari tuntia istuen ja kaatuillen että kakka leviäisi oikein kunnolla. Tykkään myös käyttää märkäpukua ja vaippoja. Onko noista leikeistä mitään haittaa kun pesen itseni aina huolellisesti leikin jälkeen?

hei.olen 28v.aviossa oleva nainen,rakastan ja olen onnellisesti aviossa.fantasiani on ja toteutan päivittäin,ulostan housuuni,saan orgasmin,kun alapääni on lämpimässä kakassa,ja kuljen housut kakassa,että muutkin näkevät ja haistavat sen.käytän myöskin muovihousuja,sekä sadehousuja vaikkei sada.minulla on punaset sadehousut. muuten kuljen valkosissa farkuisa, tiukoissa parenmin kakka näkyy. kakkaan usei julkisilla paikoilla,ja aivain päivittäin,monta kertaa päivässä.käytän joskus peräruiskeita, kun läden ulos.mieheni ei tykkää toimistani,julkisesti.kotona saan olla kakoissa ja rakastellessakin olen kakoissa.laitan aina ennen rakastelua peräruiskeen ja ruiskin mieheni vatsalle,yhdynnän aikana. olenko sairas?

Kysymys: terve!olen 17v.poika olen hoikka vartaloltani,rintani ovat isot a kuppi.siskoni sanoi,että ovat naisen rinnat,joita haluan.haluan olla nainen,kikkelini on 2cm.käytän,siskoni vaatteita aina.äitini ostaa myös tyttöjen,vaatteita mulle.käytän sukkahousuja,rintaliivejä,pikkuhousuja,hameita.hiukseni ovat pitkät.olen aivan naisen näköinen.olen kesälläkin uimarannalla pikineissä.käyn naisten wc.minulla ei ole kiveksiä,olen käynnyt naisten saunassa,siskoni kanssa,eräs nainen sanoi kerran että tytöllä on iso klitoris,nuoreksi iäksi.haluaisin saada itselleni emättimen.paljonko maksaa ja mistä saisin leikkauksen?

Kysymys: heissan.olen34v. aviossa oleva nainen.fantasion alkuun mustasta isosta miehestä,(kalusta).jopa kerroin sängyssä rakastellessani miehelleni asiasta.olen nyt noin vuoden toteuttani haaveeni, löysin hänet kahvilasta.rakastelemme noin 2-4 viikossa. en nauti miehestäni,kun hänellä on noin 5cm pitkä ja ouhut peenis.silti rakastan häntä ja en haluaisi menettää avioliittoamme. olen nyt raskaana, en tiedä kummalle, emme käyttänyt ehkäsyä mustan miehen kanssa, enkä mieheni kanssa. mitä teen?

Kysymys: Olen juuri aloittanut seksuaalisen kanssa käymisen tyttöystäväni kanssa, eli me molemmat menetimme neitsyyden/poikuuden vasta nyt. Ongelma on se että pelkään Kondoomin lähtevän irti koska en saa rullattua "tyvelle" vaan jää ns puolitiehen" ja tunne on epämielyttävä. Peniksen pituus on 19 cm ja halkaisia 12,5 (toim.huom. onpa jötikällä halkasijaa.) cm. Anteeksi tyhmä kysymys!

Kysymys: kuinka antaa naiselle suuseksiä turvallisesti ja mikä on siinä oikea tekniikka. eihän ole pakollista käyttää kondomia kielen päällä suuseksiä harrastaessa.

Kysymys: Hei! Olen 44-vuotias mies. Olen naimisissa ja minulla on lapsia. Ongelmani on kova tarve käyttää naisten vaatteita ja kahlita ja vangita itseni. Olen myös ollut naisten kahlitsemana ja kalterihäkkiin lukittuna. Minua on ruoskittu ja kidutettu. Kaikki tämä on äärimmäisen kiihottavaa. Olen käyttänyt naisten vaatteita n. 13 vuotiaasta asti. Nykyään tämä tarve on taas tullut tosi voimakkaaksi. Pukeudun viikottain 2-3 kertaa ja olen useasti käynyt naisten vaatteisiin pukeutuneena jossain kaupassa tai kioskilla jossa on kivan näköinen naismyyjä. Tunne joka tulee kun nainen suo hymyn tai jopa sanoo jotain on todella hienö. Haluan hävetä naisen nähden. Olen kahdesti ehdottanut omalle vaimolleni kesken yhdynnän, että minulle puettaisiin korsetti päälle, mutta hän ei halua. Minusta olisi ihanaa jos hän laittaisi minulle kahleet ja pukisi naisten vaatteisiin. Haluaisin tuntea sen valtavan kiihotuksen ja häpeän hänen kanssaan. Nykymenolla kuitenkin pelkään, että ennen pitkää jään kiinni, eli joku tuttu näkee minut. Toinen vaihtoehto on että jään kiinni kun en pääsekään irti kahleista ja köysistä joilla olen itseni sitonut. Olen kehittynyt niin taitavaksi sitojaksi, että pystyn helposti sitomaan itseni niin etten pääse irti. Ja kun sitä rajaa koko ajan koetellaan, niin ennen pitkää käy vahinko.

Kysymys: kysymykseni on hieman outo...Olemme seurustelleet tyttöystäväni kanssa n.3 vuotta. Meillä kummallakin on fetissi amputoituihin. Saan aivan älyttömän erektion kun näen amputoidun naisen. Tyttöystäväni puolestaan haluaisi että häneltä olisi amputoitu raajoja. Miten meidän pitäisi toimia että saisimme fetissimme toteutettua? Onko suomessa vapaaehtoinen amputaatio mahdollinen? Kiitos vastauksesta!




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.