IRC-Galleria

HaaMaanantai 31.10.2005 16:45

Viikonloppu meni että vierähti eikä paljoa ehtinyt täällä vierailla.

Perjantai meni aika nopsaan kotioloissa ollessa ja telkkua katellessa. Lauantaina sitten kuhan herännyt oli niin toista mummoa ja paria serkkua tapaamaan josta sitten kotiin ja heti Nonnan kanssa kauppaan hakemaan viimeiset ostokset synttärijuhlia varten ja tietysti kaupasta sitten Nonnan luokse järkkäilemään juhlia kuntoon.

Itsellä tuo aika meni pääasiassa koneen kanssa leikkiessä kun Nonna kokkaili ja laittoi itseään. Noh piti mun aina välillä juosta jossain hakemassa pizzaa tai sitten mehua kiskalta. Ilta tuli ja niin tuli vieraatkin ja niitä tuli varmaan kolmatta kymmenettä lopulta joten kohtalaisen täyttä oli kämpässä. Mukavat Synttäribileet kaikenkaikkiaan, itse en kyllä juonut kuin yhden kaljan ja lähdin pois jo 23.30 kun seuraavana päivänä oli kovat harjoitukset tiedossa.

Sunnuntaina heräilinkin aamulla kellon soittoon klo 8 jotta ehdin hyvin syömään aamupalat ennen harjoituksia, huomasin kylläkin siinä klo 9 että kellojahan siirrettiin ja että kello oli taas 8... kivakiva. Noh sitten pelailtiin vähän aikaa boxilla ja lopulta harjoituksiin. Tuli sitten kuultua että sabu jolle ehkä tuleva koe pitäisi suorittaa häippääkin Usaan joten eipä varmaan sille tule koetta sitten suoritettua. Harjoitusten jälkeen Nonna kyytiin ja kodin kautta toiselle mummolle jossa nähtiin myös broidia. Sieltä lopulta kotiin ja hetken telkun kattomista ennen nukkumaan menoa.

Maanantai huh kylläpä väsyttää. Selkeesti yö mennyt lähinnä kehon parantelemiseen ja aivot ovat sitten jääneet hieman paitsioon joten väsyn tunne on sen mukainen. Jokseenkin hommaa riittänyt tälle päivälle mutta jaksaminen onkin toista luokkaa sitten. On noita jotain tullut tehtyä mutta jotain kyllä jää huomisellekkin tehtäväksi. Illalla taas ohjailemaan innosta puhkuvia harjoittelijoita. Illalla varmaan pitää kaapista kaivaa joku elokuva katsottavaksi kun illan elokuva on kohtalaisen huono ainakin omasta mielestä. Toivottavasti huomenna olisi hieman pirteemi olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.