IRC-Galleria

Harder.fi tuo teille tupla synttärikemut jossa sankareina ovat Jka ja Zeppis.

Musiikista vastaa monet kovemman linjan DJt rankalla kädellä.

* Sasha F (Millennium, Next Chapter, Mythica)
* Waily (Mayhem, Terrorcraft)
* Jka (Harder.fi)
* Cultist
* Xl8r (Harder.fi)
* Jayvee (Harder.fi, Supercharged, PaineRecords, Pressure Club)
* Syntse (Harder.fi)
* Therapist (Distortion)

Bilepaikkana toimii Malmilla sijaitseva Club Style (http://www.clubstyle.fi) joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella, mm. paikallisjuna-asema aivan vieressä. Kyseisessä paikassa on järjestetty aikaisemmin mm. Club Dimension synttäri bileet.

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=16428
"Joulu on taas, Joulu on taas..."

Niin...on taas tullut aika juhlistaa tätä ihanaa jokavuotista ilosanomaa, ja mikäpä olisikaan parempi tapa jouluhulabaloon aloittamiselle kun pikkujoulut aitoon Distortion tyyliin. Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta lupaamme infernaalisen illanvieton hyvässä ja viihtyisässä seurassa. Paikalla on nimekäs kaarti soittajia ja baari on varustettu runsain määrin asianmukaisia nesteitä suopealla hinnalla höystettynä. Kaikki tämä vain jotta startti stressaavaan joulukuuhun olisi mahdollisimman viihdyttävä. Tule siis paikalle 29.11 toteamaan millaista puuroa on Distortionin pojat tällä erää keittäneet!

P.S. Täältä saa takuulla kaikki PIPARIA!


Timetable:

21:00 - 22:00 Gohai b2b Kriss G [Techno]
22:00 - 23:00 Syntse [Hard Trance / Freeform]
23:00 - 00:00 Efialtes b2b Matzart [Hardstyle]
00:00 - 00:30 Waily -LIVE- [Hardcore]
00:30 - 01:30 Sasha F b2b Therapist [Hardcore]
Harder.fi kollektiivi tullaan näkemään seuraavan kerran 22.11. SÄDE Presents TOKYO UNDERGROUND tapahtumassa. Omalta osaltamme toimitamme paikalle koko kaartimme (lukuunottamatta ikävä kyllä JKA:ta, jota valtiollinen palvelus pidättelee tänä viikonloppuna) soittamaan yläkerran baarin stagelle. Paikalla siis omasta edustuksestamme Syntse, JayVee, J7, Xelfer, Ozma OJ ja xl8r, joten musiikin kirjo vaihtelee taas tututtuun tapaan eurobeatista hardcoreen. JKA:ta paikkaamaan pyydystimme Tampereelta edustuksen Koneradio possesta, heitä paikalla edustaa Decion.

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=15749

4.10. Club Infinity @ Be Happy / EspooTorstai 28.08.2008 12:35

Kyseinen keikka peruttiin :( Ravintelin toimesta koska ei saanut aukioloa 04:ään
Näin se homma jatkuu eli taas on suunnitelmissa uudet bileet ja homma rupee olemaan aika valmista jälleen hyvissä ajoin. Tällä kertaa suuntaammekin sitten Tampereelle porukalla ja annetaan paukkua. Mukana myös chillimpää menoa siitä pitäville.

Soittajina hardilla puolella on J7, Jayvee, Xl8r, Syntse, Ozma, Xelfer, Jka, OJ.

Ja jälkitunnelmiaMaanantai 30.06.2008 17:54

Noniin jälkitunnelmia kun Turkureissu on takana.

Elikkäs Turkuun mentiin jo keskiviikkona suuntana International Poomse Seminar ja aiheesta treenattiinkin sitten Ke 6h, To 5.5h, Pe 3h jonka jälkeen jatkettiin International Taekwondo Festival merkeissä Sunnuntaihin saakka, jossa tuli myöskin muutamat tunnit treenailtua.

Lauantaina oli tietysti meidän Hard ON! bileet S-Osisksessa jotka menivät yli odotusten, pieniä ongelmia havaittiin ennen bileitä mutta bileissä kaikki toimi kuitenkin suht hyvin, parantamista jäi muutamissa asioissa mutta nämä on enemmänkin mukavuus factorilla. Soittajilla näytti olevan erittäin hauskaa sekä paikalle saapuneet bilettäjätkin näyttivät nauttivan olostaan. Kaikenkaikkiaan hyvät fiilikset jäi ja näillä näkymin lisää on luvassa.
Joo-o, pallo pistettiin vierimään Xelferin toimesta ja sehän kimmokkeen ottikin ja noin viikonlopun aikana päätettiin järjestää Turkuun hardi bileet ja homma on hyvinkin pitkälle suunniteltu ja valmista vain bilettäjät puuttuu tai no sen näkee sitten kesäkuun lopussa Turussa.

Aika: 28.6.08 21:00 - 02:00
Paikka: S-Osis / Turku / Rehtorinpellonkatu 4-6 B
Hinta: 3eur + narikka

Soittajat:

Jayvee [hard house]
Ozma [eurobeat]
Syntse [hardstyle]
Xelfer [freeform/hhc]
xl8r [gabber/j-core/speedcore]

joo-oLauantai 05.04.2008 23:51

Paremminkin ois voinut mennä mut ei sitä aina voiteta... :) eiköhän se ihan hyvin menny mut itse kun on niin perfectionisti niin tuntu et ois ollu parannettavaa paljon...

Noh nyt sitten vähän juomaa päähän ja Club Dimensioniin kattoo miten ne starat sen tekee.

Jaah laitetaas jotain tännekkin vaihteeksiKeskiviikko 19.12.2007 11:25

Mene Wikipedian nettisivuille http://www.wikipedia.fi ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 9. tammikuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää ja kolme kuolemaa.

29. syyskuuta

Tapahtumia:
- 48 eaa. – Egyptin faarao Ptolemaios XIII surmasi Pompeiuksen Egyptissä.
- 855 – Benedictus III valittiin paaviksi.
- 1994 – Torpin panttivankikriisi Norjassa päättyi, kun poliisin erikoisjoukot ampuivat toisen kaappaajista ja vangitsivat toisen.

Syntyneitä:
- 106 eaa. – Pompeius, Rooman konsuli
- 1935 – Jerry Lee Lewis, yhdysvaltalainen rock-muusikko
- 1985 – Daniel Pedrosa, espanjalainen ratamoottoripyöräilijä (maailmanmestari)

Kuolleita:
- 48 eaa. – Pompeius, Rooman konsuli (tää jätkähän dikkaa tästä päivästä selkeesti syntyi ja surmattiin)
- 1560 – Kustaa Vaasa, Ruotsin kuningas
- 1943 – Martta Koskinen, suomalainen ompelija ja kommunisti (viimeinen Suomessa teloitettu nainen)

20.7.07 Paalaamossa porvoossaSunnuntai 22.07.2007 01:55

Juuh tuli sitten vedettyä ensimmäinen ravintola-dj keikka Paalaamossa porvoossa. Parit DJ kaverit soittelivat kun heillä oli vajausta soittajista ja tiesivät että laitteiden toimintaperjaate on tuttu ja vähän osaa soitellakkin niin pyysivät sitten palvelusta ja pitihän sekin sitten kokea.

Kohtalaisen hiljainen ilta oli varmaankin Kotkan meripäivät hieman veivät asiakaskuntaa... parhaimmillaan taisi samaan aikaan sisällä olla 9-10 henkee lähinnä istumassa ja juomassa. Paikan musalinjaus oli rock, pop, hard rock, heavy metal ehkä enemmän keskittyen sinne rock/pop puolelle koska paikkaa halutaan pitää ehkä hieman vanhemmalle väelle mieleen. Noh tulihan siellä soiteltua klo 10 - 3.30. Yksi vanhempi mies tykkäsi kovasti Sonata Arcticasta ja pyyteli jotain tiettyä musiikkia ja kun sitä rupesin soittelemaan niin lähti mestoilta heh. Toiveita tuli muutama ja niihin en hirveesti pystynyt vastaamaan kun ei levylaukku ollut kovin tuttu ja siellä ei punk rokkia pahemmin muutenkaan ollut. Pari toivetta sain toteutettua onneksi ja sain ihmisiä tanssimaankin niillä.

Hieman jännitti, onneksi ei paljoa porukkaa mestoilla lopulta ollut, kokkareita tuli soiteltua läpi ja välissä vedettyä vähän omia lemppareitakin. Kaikenkaikkiaan ihan kiva kokemus vaikken ehkä hirveen mielellään uudelleen lähde tuntemattomalla levylaukulla soittamaan tuon genren musiikkia.