IRC-Galleria

Wettäh.Perjantai 22.05.2009 21:10

Jep, sitä todellakin sataa, kun pyyhällän junalla halki tuntemattoman pohjoisen kyläsarjan. Toivon, ettei äsken näkemäni valkoinen kasa ollut lunta, vaan suolaa tai muuta veikeää maailmanmaustetta, jota muuan tuntemattomat ihmiset ovat sirottaneet estääkseen pölyä pääsemästä tuntemaan itseään vapaaksi.

Veden tipahtelu kyllä rauhoittaa, mutta pisaroiden valuminen lasia pitkin saa minut tuntemaan, kuin olisin hikoilevan junan sisällä. Ei tunnu kovinkaan turvalliselta, jos normivauhtia menevä juna hikoilee. Se on vähän niinkuin minä yrittäisin pysytellä normaalia tahtia kävelevän ihmisen perässä. Vaikka luulin olevani hyväkuntoinen, olinkin vain hyväuskoinen tai sitten virheellinen.

Mutta mikäpä tässä olisi ollessa, kun ryystän kolmen euron kahviani ja syön 5,60 euron kolmioleipää. Lisäksi nettitikku vittuilee kuin pankki ja samaa tekee läppärin sormikosketushipellyshiiri, joka jatkuvasti luulee että yritän tarkutuksenmukaisesti siirtää itseni johonkin randomiin kohtaan tätä päiväkirjamerkintää, kun vahingossa vähän sivautan. Noh, aika aikaansa kukkapistokas.

Ohitimme äskön hulvattoman kasan lehmänlantaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.