IRC-Galleria

Aloitin lämpötilan mittaamisen Seelalta 57. vuorokautena ja jo alusta lähtien se sahaili jonkin verran. Laskettu aika eli 63. vrk olisi ollut jo lauantaina 29.4. mutta mitään ei tapahtunut, vaikka lämpö kävi perjantaina 37 asteessa ja lauantai-aamuna 36,9 asteessa.

Vaikka koira käyttäytyi koko ajan normaalisti eikä mitään muita merkkejä ongelmista ollut, aloin sunnuntaina huolestua. Maanantaina Seelalle tehtiin sisätutkimus, jossa kävi ilmi ettei kohdunkaula ole jostain syystä lähtenyt avautumaan. Päätimme leikata seuraavana päivänä.

Lapset (kaksi poikaa ja saman verran tyttöjä) saatiin siis pihalle 2.5. noin klo 12.45. Ne olivat elvytyksen jälkeen kaikki hyvin virkeitä ja pyrkivät hanakasti tissille. Ongelmaksi muodostui se, ettei emo ollut missään vaiheessa selvillä tilanteestaan, joten sen heräillessä vieraassa paikassa kiljuvat alienit tisseillään se oli alkuun todella pyörällä päästään. Masuun sattui ja pelottavasti kiljuvat otukset seurasivat kotiinkin.

Ensimmäinen ilta meni ruokkiessa pentuja yksi kerrallaan pidellen sitä vastentahtoisen äitikoiran nisällä. Aikaa kului ja selkäsärylle on löytynyt uusi ulottuvuus epäinhimillisten työasentojen ansiosta. Joudun edelleen hoitamaan puhdistuksen pehmeällä paperilla pyyhkien, sillä Seelan mielestä pissan nuoleminen on hullun hommaa. Toivottavasti sen mieli muuttuu ja kasvattaja pääsee hoitamaan välillä omiakin velvollisuuksiaan ;) Kakka sille jo maistui, tosin omistajan kämmeneltä eikä pennun pyllystä kuten oli tarkoitus. Omituinen tapaus kaikin puolin tämä meidän Seela.

Tällä hetkellä mamma puhdistelee itseään takanani pentulaatikossa ja lapset nukkuvat vieressä lämminvesipullo-päiväkodissa. Kohta ne heräävät ja sitten taas hommiin <3

Iso poika ("Veeti Jr.)" painaa tällä hetkellä 310g, pieni "Vaalea" toistaiseksi vain 220g. Tytöt painavat 270g ("Räähkä") ja 260g ("Normaali").

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.