IRC-Galleria

Palasimme juuri sateisen harmaasta Iisalmesta sateisen harmaaseen Kuopioon.
Aamulla olin hyvällä tunnelmalla lähdössä ja matka sujui kivasti siihen asti kun tajusin että kisakirje ja kartta unohtuivat kotiin.. Toivoin kuitenkin että kisa olisi samassa paikassa kuin agilitykisat pari vuotta sitten. Ei tärpännyt ja aika kului vähiin. Kyselimme ihmisiltä neuvoja ja jokaisella tuntui olevan eri näkemys tapahtumapaikasta, erilaisia koirakenttiä tuntui olevan kymmeniä. Lopulta kello oli jo yli 10 ja meidän olisi pitänyt olla jo paikallamakuussa, olo oli melkoisen epäonnistunut.

Tupakat poltettuamme päätimme kuitenkin etsiä sen #¤%&?=":n kentän vaikka siihen menisi koko päivä. Puolisen tuntia taas ajeltiin summassa sinne tänne kunnes kuski totesi että "tuollahan se on" ja niin muuten olikin, vain parinkymmenen metrin päässä siitä mistä tunti aikaisemmin lähdimme. Nousimme autosta ja minä jututin muita paikalla olevia ja kävi ilmi että he olivat meitä odotelleet aikansa ja nyt oli menossa vasta ensimmäisen koirakon yksilösuoritus. Ryhmäliikkeet olivat kuitenkin auttamatta ohi.

En tietenkään halunnut poistua tyhjin käsin ja aloin tiedustella josko joku voisi katsoa ihan harjoituksen kannalta muutaman liikkeen kisan lopuksi. Kukaan ei tuntunut tietävän joten kun alokasluokka oli loppunut, uskaltauduin kysymään itse tuomarilta olisiko se mahdollista. Hän mietti hetken ja katseli kelloaan ja sanoi sitten että "tuskin se mikään oikeusmurha on kun olemme edellä aikataulustakin" ja kävi ilmi että saamme suorittaa sen virallisena kokeena! Päivi ja Rona tarjoutuivat tulemaan avuksi paikallamakuuseen ja pari muutakin koirakkoa suostui, että saimme vaadittavan luvun kasaan.

Suurkiitokset tuomarille, järjestäjille ja etenkin Päiville remmin lainaamisesta ja avusta kokeessa.

Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakuu: 8 (tarvitsi kaksoiskäskyn)
Seuraaminen kytkettynä: 5 (nostatin liikaa viettiä liikkeiden välissä, repi hihnaa)
Seuraaminen taluttimetta: 8,5 (kontaktissa pieniä puutteita)
Maahanmeno + seuraaminen: 9 (hieman hidas reagointi)
Luoksetulo: 9 (vino asento edessä)
Seisominen + seuraaminen: 9
Estehyppy: 8 (se käsi..)
Kokonaisvaikutus: 9

Pistemäärä yhteensä 166 -> 1. palkinto!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.