IRC-Galleria

Pave Maijanen - Pidä huoltaKeskiviikko 28.11.2007 14:14

Eilinen oli ihan kivapäivä.. :--D Saatiin koulukuvat ja häpeä OLI suuri nyt ku oon päässy sinuiks sen kanssa että rumennan maisemaa ni ei se sillee enää haittaa.. :--D Koulussa myös tapahtui episodi maito ja sen puinti... "It wasent me it was the other guy... :DDDD"

Mutta mutta koulun jälkeen palkkasin iiron siivoo mun huoneen parista syöpäkääryleestä ja isukki oli tyytyväinen tulokseen ja sain rahaa... Ja lähdin tiksiin Saanan kaa pelailee bilistä joka oli ihan jees voitin kaikki 4 matsii.. :---D Oli se saanan voittoki lähellä mutta silti niin kaukana.. :) Joten sit ku päästiin sieltä ni saanan mutsi tuli hakee ja annoin veri veri good vaikutuksen nukakahtamalla 2 kertaa.. :)))) Sit ku päästiin saanalle nukahdin samantien sen sänkyyn..

Kun pääsin vihdoin pystyyn suunattiin sonjalle.. (Jonka mielestä mä oon pelottava.. :D) Sit koko illan jatkunu huono olo nous siel kattoo kuume pyöri siinä 39 pinnassa huimas kävely ei onnistu tai mitään olin ihan totaalisen paskana tai no oon mä kyllä vieläki mut en niin pahasti ku eilen.. Eilisestä en ois tosissaa selvinny ilman saanaa joka hoiti mua ku kanaemo lapsiaan.. Mitään puutetta tai mitään ei ollu missään vaiheessa.. :) Sit viel illal päästiin meille ite lagasin koko yön suihkussa ku oli niin paska olo aamukuudelta vasta sain kömmittyä itteni saanan viereen toho mun sänkyyn.. :--D sit heräsin tossa hetki sitten ihan yksin jääneenä :( Mut sit tajusin et toisil on kouluu.. :D


Tuomas Kiittää Ja Kuittaa :>!

Ps
Pidä huolta itsestäs ja niistä, jotka kärsii.
Anna almu sille, joka elääkseen sen tarvii.
Muista siellä rakentaa, missä koti maahan sortuu.
Koeta niita rohkaista, jotka päätöksissään horjuu.

kertosäe:
Sillä jokainen, joka apua saa,
sitä joskus tajuu myös antaa,
tajuu myos antaa, tajuu myös antaa.

kertosäe2:
Pidä huolta luonnosta, se susta huolen pitää.
Pidä kii päätöksistä, niistä voima itää.
Muista, vanhukset ei kuulu vanhainkotiin.
Toimi niin, ettei nuorukaiset joudu uusiin sotiin.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.