IRC-Galleria

Hartola?Sunnuntai 06.07.2008 17:22

Öh hartola... :D

Jep jep... Perjantaina otettii gigan kaa sit oikee kunnolla kuppia rahaa palo reilu 200e :D Tuli tapeltuu,juostuu metsissä ja sen semmost.. Sormi murtu ja epämääräsiä isoja mustelmia on tullu pari =D

Zenden huuli aukes ja kai se sai pari kuhmuaki.. :---D Kertoisin teille enemmänki jos muistaisin :D
No mut launtai aamuna olin vielki iha turpa täys ja kaatuilin pitkin gigan takapihaa ku senin kaa käytii aamuröökillä..

Sit tuli joku vitun idiootti idea et lähetäämpä lähtee med Aino,Anette ja LATE IHQ<3
Nojoo tuli vähä heikko olo ku laskuhumala alko pukkaa bussis :D Mut onneks mul oli tyyny(t) Lahdessa sit käytiii safkaamas ja hämeväki shoppaili ja tuomas shoppaili kaljaa! (Ylläri ylläri) :D Sit istuskeltii jossai nurtsil ja sielt tuli paha setä ja huus "VOI VITTU MUA VITUTTAA NIIN SAATANASTI MÄ VITTU TAPAN TEIJÄT VITTU MENKÄÄ VITTUUUN SIITÄ VITTU" Tämän jälkeen Anette nolaa mut täydelisesti huutamalla jonkun lahtelaisen baarin edes et ku sul on niinku aamustondis ni sit galtsus oli yhteisö et märkä aamupillu..

No sit lähettii takas hartolaan ja mitä lähemmäs hartolaa päästiin sitä huonommaks sää ja jutut meni :D Esim aneten väläytys "VOI VITTU MUN TISSI NÄKYY" En häpeä en.. :)
Hartolaa päästyämme Alotettii kittaa taas illan mittaa porukkaa tuli aika paljonki en kyllä niimiä muista mut MUKSAA OLI XD Jossain vaiheessa siiryttii topille kai saunoo siel sit juostii alasti ympäri kylää ja saunottii et iha rentoo oli :)

Kiitokset kaikille Tuomas Kiittää Ja Kuittaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.