IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

Manzini, SwazimaaMaanantai 25.09.2006 21:00

Heippa, rakkaat!
Taalla sita sitten ollaan. Kotona. Siis afrikan kotona. :) kai sita jo siksi voi kutsua. Viikko sitten tosiaan tultiin tanna Manziniin ja nyt taa tuntuu jo silta kun taalla olis ollu aina. Ihmisten paat kaantyy ja huutaa siswatiks etta valkoihoset, mutta siihenkin on jo tottunut. Tyolla meita ei viela ole rasitettu, paitsi ehka vahan tanaan kun paastiin seuraamaan fysioterapiaa. Saa nahda mita tulevaisuus sitten tuo tullessaan.

Majapaikkakin alkaa olemaan jo asuttava. se oli niin paskanen ja kamala ja allottava mutta kun sita yhen illan jynssas ja laitto niin kylla siella nyt pyorii. Ei me siivottu kun omat huoneet, keittio ja kylppari. Muut huoneet olkoot paskassaan, niita onkin sitten joku kymmenen tai vajaa. Ma oon meidan virallinen otokoitten tappaja, tytot juoksee karkuun ja kiljuu. Yks tytoista on toiminu sitten lintujen hautausurakoitsijana (ihan yks kuollu lintu loyty parvekkeelta, mutta kuitenkin..) 3 suomalaista meita siis taalla Manzinissa on. Kamppiksena myos melkein 60 vuotias aussimies, joka on samalla meidan supervisor:).

Viikonloppuna sitten kaytiin vahan katsastaa yoelamaakin ja loydettiin ihan luotettava kuski vaikka aluks pelotti:). Ehka taa siis tasta.

Nyt on mentava kauppaan ostaa juomista. Kuolen tahan kuumuuteen. Sitten kotiin kirjan aareen, ruoka on jo nautittu. Ihanaa:)

Haleja sinne! Rakastan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.