IRC-Galleria

Helvítis fokking fokkLauantai 31.01.2009 01:46

Ei tassa oo tullu muutosta mihinkaan suuntaan. Mua stressaa mun tyo niin alyttomasti, ma en saa nukuttua kunnolla edes vapaapaivina kun mietin etta niin ja niin monen yon paasta pitaa menna taas toihin. Okei, oon jopa huimat kolme tuntia toissa kahtena paivana viikossa, mut ne lapset on ihan kamalia. Hyva menna huonon itsetunnon kanssa toihin ku lapset tulee ja sanoo etta tiedathan sa ettei me tykata ulkomaalaisista.

Pomo sanos et mun pitais menna kaupungin maksamalle islannin peruskurssille. En viittiny huomauttaa etta ma tosiaan luen islantia yliopistolla jo toista vuotta ja etta ma pystyn puhumaan jopa politiikasta islanniksi. Menin kuitenkin sinne tasokokeeseen ja ne sano et oon aivan liian hyva niiden kursseille. Havetti sanoa niille etta ma puhun islantia lahinna vaan toissa kun mulla ei oo kavereita taalla. Tai no on mulla kavereita, mut ne voi laskea yhden kaden sormilla enka puhu niiden kanssa islantia. Kavereita on vahan vaikea hankkia ku ei jaksa ryyppaamaankaan lahtea tai olla tekopirtee.

Minka takia toissa ei ymmarreta etta ma opiskelen islantia islanniks? Ma en harjottele enaa maaraisia artikkeleja tai sanojen sukuja, vaan ma opiskelen esim. historiaa, taivutusoppia, fonologiaa ja filosofiaa ISLANNIN KIELELLA, joudun myos tekemaan kokeet useimmiten ilman sanakirjaa. Miksei ne voi tajuta, ettei mun alykkyysosamaara oo yhtaan sen pienempi ku muiden jos nyt vahingossa unohdan kayttaa subjunktiivia sivulauseessa. Koittakaa runkut ite oppia suomea.

Nyt ku jenkkilan leiria ei oo enaa niin meitsin pitaa hankkia elamani ensimmainen nine to five -tyopaikka mika tarkottaa rahaa, mutta myos sita ettei mulla todennakosesti tuu olemaan lainkaan kesalomaa. Ma en osaa kuvitella mun kesaa ilman leirin ja Virginian ihanuuksia, tulee varmaan vitunmoinen kesa.

Vittu kun vituttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.