IRC-Galleria

kúkurLauantai 28.02.2009 20:44

Yliopiston kuoro osas taas. Laulettiin yliopiston valmistujaisissa ja meidan piti kokoontua sita ennen avaamaan aanta. No, availtiin siina sitten kaikessa rauhassa aania kun meilla on aina ollu tosi paljon aikaa, ja yhtakkia kesken harjottelun tulee joku huikkaamaan etta teidan pitais olla hei lavalla jo. Kuoronjohtaja huusi etta nyt perkele kaikki lavalle ja lahti ite laittamaan frakkiaan paalle ja me juostiin sitten kaikki lavalle ihan sekasin, altot siella ja sopraanot taalla ja bassot tuolla. Kaiken lisaks meidan piti laulaa yks laulu 8-aanisesti, ja me vedettiin se laulu onneks tosi hyvin vaikka kaikki aanet oli taysin hajaantunu. Islannin presidentti hymyili taas eturivissa eli kai me oltiin hyvia :D

Huomenna on jo maaliskuu. Stressaa kun en tiia mita teen kesalla tai et onko mulla edes yhtaan kesalomaa. Ahdistaa niin maan perkeleesti kun joka paikassa joutuu kuuntelemaan ihmisten lomasuunnitelmia, eika itte kiinnostais YHTAAN olla taalla kesalla. Mita ma ees teen vapaapaivinani ku ei mulla oo ajokorttia tai ilmasta bussikorttia? Hymy perseeseen vaan.

Menin luovuttamaan verta ja sain sielta rautatabletteja. Toivon niin etta ne yhdessa monivitamiinikapseleiden ja kalanmaksaoljyn kanssa sais valon nakymaan tunnelin paahan, talla hetkella siella on vahan pimeeta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.