IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife
Hyvää iltaa taasen kerran Ja tervetuloa kaikille taas tänne Tihrun huumaavien mietteiden pariin.. viime kerrasta onkin jo kulunut ties kuinka monta viikkoa.. (ellei puhuta jo kuukausista).. jaksa tarkistaa.. ku en mie kummiskaan niin moneen osaa laskee.. eli se on sitten vaan kauan aikaa.. No mutta itse asiaan.. (jos näitä nyt voi asiaksi sanoa)

Eli.. Olipa kerran pieni kalju nörtti.. jolla ei ollut minkäänlaista elämää.. edes googlen avulla hän ei ollut löytänyt tietoa tai yleensäkkään vastausta kysymykseen "Mikä on elämä" tai siis juu.. satuilut myöhemmäksi.. eli itse otsikkoon.. Lueskelimpahan vaan jotain ihme tekstejä (tutkiessani koneen sisältöö) niin tuli tuokin sanonta tai toteamus (kumpi sitten lieneen) vastaan..

Niin siis.. joo.. uusi yritys alkamiselle.. Luunin kerran olevani väärässä, mutta erehdyin.. eli siis miten tuo oikeen pitäisi ymmärtää?? No itse ainakin ajattelisin sen niin, että.. jos hän kerran luuli olevansa väärässä.. mutta ei ollutkaan.. niin eikös se sitten ollut silloin väärässä?? Vai olenko minä taas miettinyt/ymmärtänyt otsikon tekstin väärin.. mutta siis.. niin tuo teksti ei siis voi millään olla totta johtuen siitä ku hän erehtyi kummiskin siitä asiasta että hän olisi ollut väärässä.. mutta silloinhan hän yksinkertaisesti oli väärässä... tietääkseni (tai siis mielestäni) Olla väärässä (jostain asiasta) ja erehdyin (jostain asiasta) ovat periaatteessa yksi ja sama sana.. (tai ainakin sama merkitys jos ei muuten). Voi olla että tämä on taas näitä minun omia mietteitä ja en ole huomannut jotain tiettyä asia tekstissä vaan olen yksinkertaisesti pähkäillyt asian miten sattuu, mutta erehdyksiä sattuu..

Hmm.. tulikin sitten kirjoitettua melkein kaikkea muuta mutta ie juurikaan pähkäilyä.. mutta minkäs sille voi ettei päässä pysy mikään.. ja ettei heti tajua kirjoittaa mitään ylös.. No mutta.. saapi tällä kertaa olla tuossa ja jos jollain on jotain lisättävää niin ihan vapaasti vaan sanokaa.. jos sitä vaikka sitten korjailisi pähkäilyä ja lisäislisi muitten mietteitä..

Mutta joo.. näkemisiin taas ensi mietteisiin ja ensi vuoteen.. (tätä tahtia kun mietiskelen niin kestää seuraavaan kait sen verta et vuos vaihtuu)

NÄkemisiin toivottaa: Tihru mietteiden unohtamisen mestari..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.