IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Yksinäinen Susi..Perjantai 07.03.2008 02:24

Tere tulemasta taas tosi PIIITKÄSTÄ aikaa tänne Tihrun loistokkaiden mietteiden pariin.. taitaa olla vuos ku viimeks oon tänne mitään pähkäilly.. tai jotain sinnepäin ainaki.
Tämä lausahdus tuli vastaan lueskellessani vanhaa korkkaria (Korkeajännitys tiedoksi vain niille ketkä eivät tätä legendaarista sarjakuva tunne).. Siinä tarinassa saksalainen salamurhaaja oli brittiläisessä armeijassa ja hänen koodinimensä oli Susi.. ja häntä kutsuttiin yksinäiseksi sudeksi..
Mutta siis itse asiaan..

Kuten kaikki ovat varmaan kuulleet sanonnan ”Hän on yksinäinen Susi” Niin mietinpä vaan et miksi jotain voi kutsua yksinäiseksi sudeksi.. kun sudetkaan ei ole mitään yksinäisiä.. vaan laumaeläimiä.. eli ei ne sillon oo yksinäisiä.. Kuten jo legendaarisessa WIKIPEDIASSA sanotaan
”Se elää pareittain tai perhekunnittain laumoissa, joissa Suomessa on yleisimmin muutamia yksilöitä.” ja ”Susi on peto- ja laumaeläin.” eli ei se siis voi mitenkään olla yksinäinen susi jos kerta sillä on lauma ympärillään..
Eli tästä voimme päätellä että ketään erakoitunutta ihmistä ei voi kutsua yksinäiseksi sudeksi.. vaan meijän pitäisi kutsua porukassa viihtyvää henkilöä sudesi ja unohtaa yksinäinen sana siitä edestä kokonaan pois..

Terveisin pähkäilystä armoa anova viimeinen aivosolu Tihrun päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.