IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Blogi

« Uudemmat -
Lueskelin tässä AATK 382 (=Aku Ankan TaskuKirja nro. 382) lehtistä ja tarinassa nimeltä Hannu Hanhi: Onneton Onnenmyyrä (s. 225) niin Hannu luopuu Pellen avustuksella onnestaan ja muuttaa sen nestemäiseen muotoon. Hannu etsii uusia kavereita itselleen ja jopa TÖITÄ. no ei se mitään.. kaikkihan tietää Hannun tuurin.. eli mitään ei tartte koskaan ostaa ja kaikki kannetaan suoraan sinne missä hannu sattuukin olemaan..
Mutta se ei ollut asian pointti.. vaan se että.. Hannu ei ole esimerkiksi koskaan onnistunut saamaan Iinestä itsellensä vaan Aku jotenkin onnistuu aina vetämään ns. välistä.. mutta takiasin kyseiseen tarinaan.. eli Hannu etsii töitä ja pääseee valenimen turvin samaan työpaikkaan missä Aku silloin sattuu työskentelemään.. Kyseisessä työpaikassa sihteerinä (kait) työskentelee myös Nanna niminen neiti ihminen (tai siis ankka tässä tapauksessa) jonka Hannu onnistuu aikojen saatossa hurmaamaan ja saa oikein treffeillekkin. Kyseisillä treffeillä tapahtuu kummiskin onnettomuus jonka aukana Hannu tajuaa saavansa kaikki pelastettua vain jos hän juo onnensa takaisin Pelleltä saadulta pullosta.. Ja menettää samalla Nannan Luottamuksen/ hänet muutenkin kokonaan (ei Nanna siis kuole mutta Hannu menettää rakastamansa ihmisen sillain ettei hän halua nähä Hannua enää koskaan).
Mutta siis pähkäilyn aiheeseen.. Hannun tuuri tuntien niin hänen pitäisi olla maailman onnellisin ihminen.. eli TARKOITTAAKO rakkauden/naisen menetys siis sitä että se olisi epäonnea jos löytäisi naisen itselleen?

Pitkä aika.Perjantai 26.12.2008 07:46

Ompa siitä taas kulunu piitkä aika ku viimeks tänne eksyny. Sekä "mökille" et galtsun päiväkirjalle. No viime lauantaista asti tääl mökillä ollu ja kyl musta aika ammattilainen kiukaan lämmittäjä on tullu. Joka päivä tullu lämmitettyä 2 saunaa. :D ja tottakai saunottukki. Muutama tunti aina kerralla.

LomaKeskiviikko 23.07.2008 11:06

Juu tulin tänne Pudasjärvelle lomaileen jo 11.7 ja edelleen oon täälä eli "pikkasen" venähti tää reissu kun ei mun alkujaan pitäny tääl olla kuin sen 4 päivää maksimissaan. Tai no olinhan mä sen pari päivää tos välis Oulus, mut tuli sit tultua takas tänne.
No ei se onneks oo vakavaa. Hauskaa on ollu ja oon kerenny tutustuu uusiin henkilöihin täs samal. Mut ny aamukaffeel.

T. Tihru reissujen venyttämisen mestari

Yksinäinen Susi..Perjantai 07.03.2008 02:24

Tere tulemasta taas tosi PIIITKÄSTÄ aikaa tänne Tihrun loistokkaiden mietteiden pariin.. taitaa olla vuos ku viimeks oon tänne mitään pähkäilly.. tai jotain sinnepäin ainaki.
Tämä lausahdus tuli vastaan lueskellessani vanhaa korkkaria (Korkeajännitys tiedoksi vain niille ketkä eivät tätä legendaarista sarjakuva tunne).. Siinä tarinassa saksalainen salamurhaaja oli brittiläisessä armeijassa ja hänen koodinimensä oli Susi.. ja häntä kutsuttiin yksinäiseksi sudeksi..
Mutta siis itse asiaan..

Kuten kaikki ovat varmaan kuulleet sanonnan ”Hän on yksinäinen Susi” Niin mietinpä vaan et miksi jotain voi kutsua yksinäiseksi sudeksi.. kun sudetkaan ei ole mitään yksinäisiä.. vaan laumaeläimiä.. eli ei ne sillon oo yksinäisiä.. Kuten jo legendaarisessa WIKIPEDIASSA sanotaan
”Se elää pareittain tai perhekunnittain laumoissa, joissa Suomessa on yleisimmin muutamia yksilöitä.” ja ”Susi on peto- ja laumaeläin.” eli ei se siis voi mitenkään olla yksinäinen susi jos kerta sillä on lauma ympärillään..
Eli tästä voimme päätellä että ketään erakoitunutta ihmistä ei voi kutsua yksinäiseksi sudeksi.. vaan meijän pitäisi kutsua porukassa viihtyvää henkilöä sudesi ja unohtaa yksinäinen sana siitä edestä kokonaan pois..

Terveisin pähkäilystä armoa anova viimeinen aivosolu Tihrun päästä.

Elämää etsimässäKeskiviikko 19.09.2007 14:35

Kyllä kuten otsikkokin jo sanoo niin olen etsimässä "elämää". Tai no ainakin olen reissunpäällä. Ajatelkaa MINÄ ILMAN konetta viikon. Taitaa olla se maailman kuulu 8 ihme tapahtumassa. Saas nähä löydänkö paljon mainostetun/parjatun elämän vihdoinkin.
Niin joo jos joku ei tiedä niin olen siis matkalla pohjoiseen kierteleen katselemaan maisemia ja nauttimaan maailman kuuluista ruska maisemista. Mut nyt pitää lopetella ku alkaa tila loppua taas tästä wap galleria lootasta, mut palailen astialle jos en ole kuollut raitisilma myrkytykseen tai en ole löytänyt elämää. T. Vieroitusoireista kärsivä Tihru

Suksi Ei Luista..Keskiviikko 12.09.2007 14:55

Kaikkihan tietävät sanonnan: Sukuvika kun suksi ei luista.. mut jos kerta se on sukuvika niin mikäs on sitten se liukuvoide jolla sen saisi luistamaan..
Pitääkö jättää sukulaiset rauhaan ja ruveta erakoksi? Se nyt ei ainakan auta että menee uuteen sukuun jäseneksi ns. naimakaupan kautta.. kun eikö nekin ole sitten sukua joten tulee vaan lisää pitoa suksien pohjaan..

eli miten me saisimme lisää luistoa suksien pohjaan? Olisi mukava tietää.. jotta suomalaiset pärjäisisivät myös kisoissa..

T. Viimeinen kuolemaisillaan oleva aivosolu Tihrun päästä.

JouluMaanantai 25.12.2006 02:11

Jep... Joulu on ohitse... Ainakin osittain. Kinkkua tuli syötyä reilusti, mutta on sitä kyllä vielä yli puolet jäljellä. (Jep Tarppe en saanu kaikkia syötyä vaikka "pieni" ruokanen oonkin)

Kauhea katastrofikin kävi. Kaikkihan tietävät joka joulusen piirretyn nimeltä LUMIUKKO. No niin tämä jäi minulla sit välistä EKAN kerran. Joka vuosi olen sen katsonut varmaan siitä asti kum se ekan kerran esitettiin. (en muista ilmestymis vuotta joten en ole varma asiasta) Joten ainakin yksi joka joulunen traditio jäi uupumaan. :( No on minulla es pätevä syy tapahtuneeseen, eli olin kyseiseen aikaan viemässä kynttilöitä ukkini haudalle.

Muuten joulu meni lähes joka vuotiseen tapaan eli joulusaunassa tuli käytyä ja oli oikeen vasta (tai vihta) mukana. Jne. Mutta tila meinaa loppua taas joten näkemisiin taas ja hyvät joulut.

Jatkuu...Lauantai 16.12.2006 01:42

Eli tila loppui kesken joten jatkampa tässä.

Kuten sanoin niin kävin lekurissa ja hän tutki minut niin tuomioksi hän määräsi minulle antibiootti kuurin ja ilmoitti että minulla on kaiketi keuhkoputken tulehdus. Että hyvin jatkuu siis "loma".

No mutta se siitä. Tällä tulee nopeasti kirjoitus raja vastaan joten seuraavaan asiaan.

Tuossa viime tiistaina oli hauskaa tai no isällä ainakin oli. Mentiin meinaan jänismetälle ja isä näytti kuinka paljon hän kunnioittaa minua. Toisin sanottuna hän jäi ite auton luo passiin aseen kaa ja lähetti minut koiraksi metsään. Sielä minä sitten ravasin ympäri mettiä etsien jäniksiä ja löysinkin yhden, mutta isä ei edes ampunu sitä vaikka se juoksi hänen ohi. Syynä oli että hän oli juuri sytyttämässä tupakkia.

Että tällästä täältäpäin suomea tälläkertaa. T. Puhdasrotuinen pystykorva Tihru

Isän luona "lomailemassa"Lauantai 16.12.2006 01:27

Jaahas ja terveppä pitkästä aikaa. Tällä kertaa ei ole tulossa minkäänlaista sanonnan pähkäilyä. Ajattelimpa muuten vaan kokeilla miten tämä onnistuu kännykällä.

Olo ei ole mikään mainioin koska olen kipeenä. Päähän jomottaa niin kerpeleesti ja nenätukossa. Vähän löytyy myös yskän tynkää eli näin suomeksi sanottuna minulla flunssa ollu jo pari viikkoa. Tänään kävin lekurissa ja olin positiivisesti yllättyny. Yleensä kun käyn lekurilla (ehkä jopa kerran vuodessa jos niinkään usein) niin siellä on ollu joku vanha mieslääkäri, mutta tällä kertaa olikin nuori (arvioisin 27 max) hyvännäköinen naislääkäri. Oisipa aina samallaisia niin tulisi kait käytyä useammin terveystarkastuksissa. ;D Jaahas alkaa tila loppua joten jatkan juttua seuraavassa tekstissä eli palaan pian.
Hyvää iltaa taasen kerran Ja tervetuloa kaikille taas tänne Tihrun huumaavien mietteiden pariin.. viime kerrasta onkin jo kulunut ties kuinka monta viikkoa.. (ellei puhuta jo kuukausista).. jaksa tarkistaa.. ku en mie kummiskaan niin moneen osaa laskee.. eli se on sitten vaan kauan aikaa.. No mutta itse asiaan.. (jos näitä nyt voi asiaksi sanoa)

Eli.. Olipa kerran pieni kalju nörtti.. jolla ei ollut minkäänlaista elämää.. edes googlen avulla hän ei ollut löytänyt tietoa tai yleensäkkään vastausta kysymykseen "Mikä on elämä" tai siis juu.. satuilut myöhemmäksi.. eli itse otsikkoon.. Lueskelimpahan vaan jotain ihme tekstejä (tutkiessani koneen sisältöö) niin tuli tuokin sanonta tai toteamus (kumpi sitten lieneen) vastaan..

Niin siis.. joo.. uusi yritys alkamiselle.. Luunin kerran olevani väärässä, mutta erehdyin.. eli siis miten tuo oikeen pitäisi ymmärtää?? No itse ainakin ajattelisin sen niin, että.. jos hän kerran luuli olevansa väärässä.. mutta ei ollutkaan.. niin eikös se sitten ollut silloin väärässä?? Vai olenko minä taas miettinyt/ymmärtänyt otsikon tekstin väärin.. mutta siis.. niin tuo teksti ei siis voi millään olla totta johtuen siitä ku hän erehtyi kummiskin siitä asiasta että hän olisi ollut väärässä.. mutta silloinhan hän yksinkertaisesti oli väärässä... tietääkseni (tai siis mielestäni) Olla väärässä (jostain asiasta) ja erehdyin (jostain asiasta) ovat periaatteessa yksi ja sama sana.. (tai ainakin sama merkitys jos ei muuten). Voi olla että tämä on taas näitä minun omia mietteitä ja en ole huomannut jotain tiettyä asia tekstissä vaan olen yksinkertaisesti pähkäillyt asian miten sattuu, mutta erehdyksiä sattuu..

Hmm.. tulikin sitten kirjoitettua melkein kaikkea muuta mutta ie juurikaan pähkäilyä.. mutta minkäs sille voi ettei päässä pysy mikään.. ja ettei heti tajua kirjoittaa mitään ylös.. No mutta.. saapi tällä kertaa olla tuossa ja jos jollain on jotain lisättävää niin ihan vapaasti vaan sanokaa.. jos sitä vaikka sitten korjailisi pähkäilyä ja lisäislisi muitten mietteitä..

Mutta joo.. näkemisiin taas ensi mietteisiin ja ensi vuoteen.. (tätä tahtia kun mietiskelen niin kestää seuraavaan kait sen verta et vuos vaihtuu)

NÄkemisiin toivottaa: Tihru mietteiden unohtamisen mestari..
« Uudemmat -