IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Blogimerkintä

« Uudempi -
Lueskelin tässä AATK 382 (=Aku Ankan TaskuKirja nro. 382) lehtistä ja tarinassa nimeltä Hannu Hanhi: Onneton Onnenmyyrä (s. 225) niin Hannu luopuu Pellen avustuksella onnestaan ja muuttaa sen nestemäiseen muotoon. Hannu etsii uusia kavereita itselleen ja jopa TÖITÄ. no ei se mitään.. kaikkihan tietää Hannun tuurin.. eli mitään ei tartte koskaan ostaa ja kaikki kannetaan suoraan sinne missä hannu sattuukin olemaan..
Mutta se ei ollut asian pointti.. vaan se että.. Hannu ei ole esimerkiksi koskaan onnistunut saamaan Iinestä itsellensä vaan Aku jotenkin onnistuu aina vetämään ns. välistä.. mutta takiasin kyseiseen tarinaan.. eli Hannu etsii töitä ja pääseee valenimen turvin samaan työpaikkaan missä Aku silloin sattuu työskentelemään.. Kyseisessä työpaikassa sihteerinä (kait) työskentelee myös Nanna niminen neiti ihminen (tai siis ankka tässä tapauksessa) jonka Hannu onnistuu aikojen saatossa hurmaamaan ja saa oikein treffeillekkin. Kyseisillä treffeillä tapahtuu kummiskin onnettomuus jonka aukana Hannu tajuaa saavansa kaikki pelastettua vain jos hän juo onnensa takaisin Pelleltä saadulta pullosta.. Ja menettää samalla Nannan Luottamuksen/ hänet muutenkin kokonaan (ei Nanna siis kuole mutta Hannu menettää rakastamansa ihmisen sillain ettei hän halua nähä Hannua enää koskaan).
Mutta siis pähkäilyn aiheeseen.. Hannun tuuri tuntien niin hänen pitäisi olla maailman onnellisin ihminen.. eli TARKOITTAAKO rakkauden/naisen menetys siis sitä että se olisi epäonnea jos löytäisi naisen itselleen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.