IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Tipaton tammikuuLauantai 07.01.2006 06:05

Ja kaikille taas tervetuloa mun pään oudoimpiin ajatuksiin.. jos vaikka pääsis taas vauhtiin.. tai sit en.. oon liian selvänä siihen.. mut siis itse ajatuksiin/mietteisiin..

Eli siis monihan aikoo viettää tipattoman tammikuun.. mut se vaan mietityttää et koskakohan ne alkaa pitää tipattoman tammikuun esim. sairaalassa.. Ois siinä kyllä moni potilas ihmeissään ku uuden vuoden vaihtuessa hoitsut tulis ja poistais kaikki tiputukset kun aikovat pitää kerran tipattoman tammikuun.. niin eihän nyt silloin potilaille mitään etuoikeuksia annettaisi.. Toisaalta siitä voisi kyllä olla hyötyäkin kun sairaalassa pidettäisi tipaton tammikuu.. Esimerkkinä vaikkapa se että sillonhan säästyisi reilusti veronmaksajien rahoja, kun ei tarvisi aina kustantaa potilaille uusia tiputus pusseja ja sitten loppujen lopuksi ilman tippoja moni uhri kuolisi niin ei tarvisi niitten sairaalassa oloakaan kustantaa.. Siitä taas sit herää kysymys että olisiko se moraalisesti oikein.. luultavammin ei.. kummiskin suurin osa potilaista ei ole sitä itse aiheuttanut että ovat sairaalaan joutuneet eli pitäisköhän heidän kohalla sittenkin tehä poikkeus??

No se on taas niistä mysteereistä mitä minun aivoistani löytyy.. tai siis niistä ihem ajatuksista.. palailen taas asiaan joskus kuhan saan päästäni jotain irti ajatukseksi asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.