IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Blogi

- Vanhemmat »

ottaa..Lauantai 05.11.2005 17:21

En sitten päässytkään paikalliseen käymään.. ei vaan yksinkertasesti huvittanu..
no tuli sitä kummiskin otettua.. ja ny kiroon sitä et en muistanu et tänään on kaupat kiinni.. no taitaa yks tupakoimaton päivä vaan tehä hyvää..

Niin mut poistun taasen.. yritän saaha kaveria kiinni jos se vaikka ois tänään innokas kestämään mua.. :)

Ottaa vai ei ottaaLauantai 05.11.2005 00:12

No mä si lankesin houkutuksiin ja aloin ottaa..

No kai mä si tänään viel paikalliseen meen "parille" tai no eihän sitä koskaan tiiä vaikka lähtis jonnekkin kauemmaks.. riippuu ihan siit saako kyytiä tänään..

Niin mut ny mä meen tuonne jonnekkin hakeen lisää olutta.. :)

Tuun taas joskus tänne kai käymään..

PerjantaiPerjantai 04.11.2005 20:43

Mulla on kauhea ongelma.. Eli ottaisko tänään vai ei..
No kai mä saan sen päätettyä siihen mennessä ku kerkeen kauppaan.. Ehkä siel ois vaikka oluset taas tarjouksessa.. Vois kyllä mennä kattomaan. Tarvii mun sielä muutenkin käydä että saa taas safkaa ku oon syöny taas kerran liikaa eli kaappi loistaa tyhjyyttään taas kerran..

No mut nyt mä poistun kummiskin kauppaan.. ilmotan kai si päätökseni että otanko tänään.. jos vaan muutama kaveri tulee tänne ni sit ainakin otan.. ei se yksin oo mukavaa ottaa.. :)

KallistaKeskiviikko 02.11.2005 19:41

Auts.. ny mua sattu.. on se niin hirveetä maksaa laskuja.. tulee ihan masokistinen olo..

Mut kai se on tää valtion tyyli pitää ihmiset kurissa, toisinsanottuna kiduttaa niitä laskuilla ja veroilla niin paljon ettei sitä kukaan uskalla ruveta vastustamaan..

No kai mä si ny meen takasin maksamaan loputkin laskut.. Jos selviin niistä hengissä niin sit on ihme. mut nytten minä poistun..

Saapi nähä tuunko jossain vaiheessa takasin.. Edelleen olen sitä mieltä että tästä ei oo mitään erikoisempaa hyötyä tästä päiväkirja sydeemistä, mut kai mäkin tähän joskus totun..

TestiKeskiviikko 02.11.2005 04:16

No kai se pitää tääkin sydeemi testata että mikä tää on..
No sen kyllä tiiän että mä en paljoo kyllä tuu tänne kirjotteleen koska oon niin huono kirjottaa mitään/mulle ei koskaan tapahdu mitään mikä oisi mainitsemisen arvosta..

No ny on tääkin testattu elikkä näkemisiin nyt hetkeksi kaikille..
- Vanhemmat »