IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

joo,o..Perjantai 30.01.2009 20:11

Mie taas tänne ajankuluksi jtn väkerrän, ku ei oo parempaa tekemistä. Kouluakin on käyty jo useempi viikko, ja viimeeks kirjotin tänne pitemmän jutun sillo ku olin vielä lomalla :) koulu on sujunut hyvin ja viimonen aikuisen hoitoyön teoriakoe meni läpi, joten sit vaan enää aikuisen ht käytännön koe pitäs mennä läpi ja sit olisin valmis lähtee työharjotteluun :) mitään ihmeellistä ei kyllä ookkaan tapahtunu tässä viime viikkojen aikana, paitsi että, viikko sitte perjantaina lähettiin äitin ja mummon kanssa Tampereelle serkkujen luokse :) sielä sitte, ei puuhailtu mittää erikoista :D mie luin launtaina innokkaana kokeisiin ja sen semmosta. Sunnuntaina puoliltä päivin sitte lähettiin ajelee kotiapäin.

Tää viikko on menny ihan älyttömän nopeesti taas. Tosin keskiviikkona oli kyllä vapaapäivä, mutta ihanaa huomenna on koulua ja sehän korvaa sen, että tulee 5 päiväinen kouluviikko ;) no huomen ei oo onneks kun muutama hassu tunti koulua :) hhi! Eilen kävin TErhillä pikku- Enniä kattomassa, vitsi että voikin olla sulonen pikkuvauvva :) Tosi hymyileväinen tyttö!

TÄnään käytiin Josefinan kanssa Rossossa syömässä, nams! NIko lähti poikaporukalla Hämeenlinnaan kaverinsa luokse : D huomenna sitte kottiin. Tänään meen vielä Helmi-vauvvaa kattomaan, tai oikeestaan leikkimään hänen kanssa : ) siinä on kyl kanssa NIIIIIN ihana pikkuneiti, että.... <3 sitte tosiaan tänää aijoissa nukkumaan, että jaksaa huomenna kouluun herätä : D

mut nyt mie taija tästä lähtee kauppaan päin ja sit suuntaan Helmille : ) <3



<3 2 vuotta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.