IRC-Galleria

heippa!Keskiviikko 26.03.2008 01:10

voisin kirjottaa tänne jtn järkevää : D ahahha ! jep, ei oo mitn tekemistä, eikä oikeen väsytä :s yks koulutehtävä pitäs tehä, mut en oikeen tiie miten se tehää :D juu, pääsiäinen oli ja meni, taas nopeesti yllättäen ku oli lomaa :D perjantaina ei tehty kai mitn erikoista, oltiin päivällä täällä meillä nikon ja seponkaa ku oli hiiiirmu hyvä ilma ja käytettiin seppoo ulkona ja sellasta =) lauantaina käytiin lappeenrannassa vähän kaupoilla :) iltapäivällä/illalla mie menin minnankaa nesteelle kahville ja siitä sit mentiinkin samille, siel oli porukkaa ja sit kohta lähettiin porukalla olteriin <virne> sunnuntaina kävin aamupäivällä tuulilla kyläilemässä ja illal oltiinki vähän samilla laulaa singastari ja sellasta : D siis minna, mie, niko, sami ja jere :) eilinen sit meninki tosi nopeesti ku tuli nukuttua 12 :s ja tänää alko sit taas arki! no eip se haittaa, ku kohta on taas viikonloppu =) tänää käytiin kattomassa vauvvaa :) hää on hirmusti jo kasvanu, tosi sulonen neiti! :) tänää oli tutustuminen sinne pväkotiin mihin menee työharjotteluun ja huomenkaa ei tarvi viel mennä kouluun =) torstaina sit! mut nyt lähen nukkumaan :)

-tiina kuittaa- <hymy>


<sydän> 1vuosi2kk

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 23:56

Tänää harjoteltiiin koulussa vauvvan kylvettämistä :) oli tosi muksaa : D sit niille piti vaihtaa vaipat ja pukea =) huomen äiskä ja iskä lähtee lappiin joten mie muutan viikoks nikolle ei oo kyl mikään yllätys ku enemmä mie siel oon nytteki ollu mitä kotona, pitää kyllä kotona käydä aina välillä kattomassa paikkoja ja syöttää kaloja =) eilen oli palmusunnuntai ja niko oli ostanu suklaamunia muutaman :) hihi. huominen kouluu, sit oliski keskiviikko vapaa ja sit taas torstaina koulua ja sit oliski 4 pvän loma!!! : D tosi kivaa, ja onneks nikolki on lomaa =) joop, mut nyt mie lähen nukkumaa et jaksaa huomen 6 herätä :)-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi ja 2kk

moroo! Lauantai 15.03.2008 17:47

ohho, en oo taas kirjotellu pitkiin aikoihin tänne :D noo eipä se ketään varmaan hirveesti haittaa. :) aika on menny taas kun siivillä, tosi nopeesti! viime viikonloppuna ei tehty mitn erikoista, ihan kotona oltiin :) paitsi lauantaina käytiin nikon iskän ja tiinan mökillä =) oli kivaa! saunottiin ja syötiin siellä. muuten meni viikonloppu tosi rauhallisesti. tää viikko menny taas tosi nopeesti. enää vähän reilu kuukausi ni alkaa työharjottelu ja sitä kestääki sit koko loppukevään, eli aika nopeesti varmaan tää kevät menee :) torstaina käytiin taas kattomassa vauvvaa ja hää on tosi sulonen pikku neiti :) eilen niko oli kattomassa stam1naa woodoossa ja mie olin ihan kotosalla kisuleitten kanssa, ku minnikin on nyt meillä :) tänää oon ollu tääällä kotona siivoomassa äiskän kanssa, ja kohta lähen nikolle =) huomen sit pitää lähtee mummolle jos sais vaikka pääsiäismunan :P hhhi! jepulis, mut nyt mie lähen tästä tekee jtn muuuuta =)


-tiina kuittaa <hymy>-


<sydän> 1vuosi ja 2kk

1.3Maanantai 03.03.2008 20:29

niin ja vielä tärkein...Maailman ihanimman pojan kanssa tuli lauantaina täyteen 1vuosi ja 2kk <sydän>


olet aarteeni, ketä mie rakastan eniten tässä maailmassa Niko <sydän>

[Ei aihetta]Maanantai 03.03.2008 20:28

huh, aika on menny niin nopeesti ettei oo ees ehtiny kirjottelee :) Hiihtolomakin oli ja meni tosi nopeesti tossa välissä, tai no oli 10pvää lomaa. tänää oli ihan kiva jo palata koulun penkille. hirvee ikävä vaan nikoa kun hää lähti työkoulutukseen riihimäelle ja tulee vasta keskiviikkona :( myö ollaan seponkaa nyt täällä meillä kotona ni sepon ei tarvii huomen olla koko päivää yksin =) hhhi! jepulis, vauvvaa eli nikon tulevaa kummityttöä ollaan käyty kattomassa kahdesti ja voi että miten sulonen voi pieni ihminen olla :) niin nätti ja ihana! <3 tosisssaa ei oo mitn ihmeellisyyksiä tapahtunu tässä viime viikolla. äitin työkaverin tyttö oli miulla hoidossa viime ti-ke ja oli tosi mukavaa :) touhuttiin kaikkee. käytiin hiihtämässä ja kylpylässä ja sellasta :) nyt mie lähen junppailee ku jumppa alkaa 7 =)


-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;-


&lt;sydän&gt; 1vuosi ja 2kk

23.2.Lauantai 23.02.2008 20:34

Nikon pieni kummityttö synty viime yönä :')

on se lapsen syntymä vaan niiin ihana asia &lt;sydän&gt;
&lt;sydän&gt; 1vuosi 1kk

håhååhTiistai 19.02.2008 00:10

on taas aikaa menny viime kirjotuksesta :) Viikonloppu meni nopeesti kun oli muutto :) niko muutti toiseen kämppään ja siinä sit meniki aika ihan hyvin : D lauantaina meni kyl ihan lepäillessä ja sit yhillä synttäreillä, mut sunnuntaina piti sit alkaa jo hurjaa kyytia laittaa tavaroita :) aika hyvin sai laitettua mut jonku verran on viel laittamatta. mut ei paljoo :) tänää käytiin omassa saunassa saunomassa, mikä oli vallan mukavaa =) seppo viihtyy oikein hyvin uudessa kodissa, saa katella isoista ikkuinoista ulos ja pääsee parvekkeella kun se on lasitettu :) muutenki hää on toipunu tosi hyvin leikkauksesta eikä oo ollu mitn ongelmia! hänestä on tullu viellä enemmän sellanen sylikissa mitä saa hellitellä ja leikittää niin paljo ku jaksaa :) tänää mie olin 2h koulussa ja sit illal viel sotkussa töissä :) ensviikolla alkais sit hiihtoloma :) tuntu ku koulu alko, et ei se hiihtoloma tuu koskaan, mut nyt se on jo käsillä. en tiie mitä aijon tehhä, mut eiköhän sen ajan saa ihan hyvin kulumaan =) jepulis, huomennakaan ei olis koulua ku 10.00- 13.15 :) et ehkä mie jaksan. mut huomenna pitää kyllä laittaa tavaroita järjestykseen. :) nii ja sit illal niina ja ville tulee kylille ni se on nyt viel ku pommin jäliltä, et pitää vissii oikeesti järjestellä tavaroita : D mut nyt mie meen nukkumaan, et jaksaa aamulla herätä :)


-tiina kuittaa- &lt;hymy&gt;

&lt;sydän&gt; 1vuosi 1kk

morooo :PMaanantai 11.02.2008 00:35

aattelimpa tänne taas jtn kirjottaa :) viikko taas menny viimesestä kirjotuksesta melkeen. ei oo oikeen mitn jännää tapahtunu : ) aika normaali viikko ollu. ensviikko on koulun suhteen aika helppo :) ei oo kauheen pitkiä päiviä, ja sit viel viikko ni alkaakin jo hiihtoloma =) jepulis, viikonloppu meni jälleen kerran nopeesti :) perjantaina käytiin nikon kanssa kattomassa se lordi elokuva, ja ei oikeen muuta erikoista tehty :) eilen päiväl käytiin meillä kotona ja sit illal mentiin niinalle ja villelle :) pojat lähti woodooseen kattomaan mokomaa ja mie ja niina oltiin siin heil :) tänää ei oo taas tullu tehtyy mitn erikoista.Huomenna vasta 10 kouluu =) jee, sit pitää lähtee vähän aikasemmin koulusta, kun sepol on huomen leikkaus, ni pitää sit lähtee nikonkaa viemää häntä sinne, toivottavasti kaikki menee hyvin :) no eiköhän!
jep, nyt mie lähen nukkuu, et jaksan aamulla herätä :)


-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;-


&lt;sydän&gt; 1vuosi ja 1kk

tylsäääääMaanantai 04.02.2008 17:22

mie ootan et niko pääsis töistä :) en oo tehny koko pvänä yhtää mitn, oon nikolla seponkaa :) ja äsken kävin hammaslääkärissä ja selvisin siitä reissusta oikeen hyvin, vaikka ekana ajattelin etten selvii ollenkaa :D ja mikä parasta ei ees koskenu yhtään :) ei täs oo enää ku 1,30h ku niko pääsee, onneks! =) ihihihi-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;

&lt;sydän&gt; 1 vuosi ja 1kk

<3Perjantai 01.02.2008 13:53

Maailman ihanimman pojan kanssa 1vuosi ja 1kk &lt;sydän&gt;


Sinä olet taivas, minä olen maa. Kun mua kosketat niin horisontti katoaa. <3Mie rakastan sinuu Niko aina ja ikuisesti &lt;sydän&gt;