IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 00:57

se on taas melkeen viikko menny viimosesta kirjotuksesta =) viikot menee nykysi niiin nopeesti ettei ehi ees tajuta ! :D no ei se mitn =) eli en oo oikeen mitn muuta tehny ku ku olla nikon kanssa ja koulussa :) koulussa kyllä hyvinhyvin vähän nykysi enää vietän aikaani, mut se ei haittaa minuu ollenkaa =) eilen olin yhessä paikkaa mistä tietää vain harvat ja valitut, tulkaa kyselee jos kiinnostaaa enemmän :D jep, nii tietty oon mie seponkaa ollu ja nyt kaks pvää minnikin on ollu nikolla hoidossa ja heillä näyttää olevan tosi kivaa yhesssä =) seppo kävi toissa iltana ekaa kertaa täällä meilläkin ja hyvin näytti herralla sujuvan kylässä olokin :) mitään pahoja ei tehny vaikka hää hyvin utelias onki! :) tutki vaan paikkoja. akvaariossa oli tietysti kivoja kaloja mitkä inhotti hirveesti ku niitä ei saanu kiinni, piti vaan tyytyä ulkoapäin kattelee niitä ku sinne akvaarioon ei seppoo päästetty =D illalla oliki herra sitten kovin väsyny, vaikka sisko yritti leikittää vielä :D tänää mie olin nikonkaa koko pvän ja sit kuuden jälkeen niko vei miut sotkuun ja sit olin illan sielä myymässän munkkeja inttipojille, oli ihan kivaa vaikka olikin aika rauhallista =) ja nyt vaan tässä koneella ollu ja kohta nukkumaan, et jaksaa huomen olla 2h koulussa ;) sit oliski silmälääkäri ja viikonloppua nikon kanssa <3 tai lauantaina iltana pitäs viedä äiskää ja iskää ja tätiä ja sellasia keilaamaan ja sit rossoon syömään &lt;nam&gt; sit sunnuntaina vietetään kotona iskän synttäreitä :) jep, ei muuta tällä kertaa kirjottelen taasen =)
ainii lähetään laivalle joulukuussa nikon, niklaksen ja maijan kanssa =) kivvoo!


-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;-


&lt;sydän&gt; 9,5kk

[Ei aihetta]Lauantai 20.10.2007 21:35

vois kirjottaa tänne taas jtn kuulumisia pitkästä aikaa =) en ees muista millo oon viimeks kirjottanu ( tai siis en tajunnu kattoa tosta) juu, no syyslomaa viettelen tässä just parhaillaa mikä kyllä kohta on ohi, mut ei se mitn :) koulu on aika rentoo miulla ainaki tässä jaksossa ei tarvii paljoo ahertaa ! :D jep, eilen olin niiinan <3 synttärit ja kivaa oli =) oltiin niinalla ja jarilla eka ja sit mentiin onnelaan koko porukka =) en jaksa luetella ketä kaikkii oli mukana! nii tosiaan nikon kanssa mentiin keskiviikkona sinne lahteen ja torstaina ajeltiin kotia päin :) tänää oon vaan kotona siivoillu ja kohta niko tulee hakemaan minuuu ja sit mennää saunaaa =) mut mie taidan tästä nyt mennä puuis ! =)

-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;

ps. seppo on ihana kissavauvva =) vähän ehkä lihava, mut kiltti! :)


&lt;sydän&gt; 9,5kk

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2007 00:18

Huomenna Nikon kanssa Lahteen kahestaan ja torstaina takasi &lt;sydän&gt; parasta!&lt;sydän&gt; 9,5kk

=)Maanantai 08.10.2007 23:56

hihiii :P viikonloppu ohi ja maanantainki, joten viikko menee taas nopeesti :) en ees tajunnu yhtää et tänäää on maanantai, mie oon koko ajan ihan sunnuntaissa, no joka tapauksessa kiva viikonloppu oli =) viime viikolla oli viel koeviikko, miul oli ma ja ti kokeita :) sit torstaihin asti oli vapaata ja perjantaina alko uus jakso :) mie olin koko viikonlopun Nikolla, kotona mie kävin kaks kertaa saunassa nikon kanssa, et siin oli miun kotona olemiset : D perjantaina minna ja niko otti vähän alkomahoolia, eka oltiin siinä nikolla ja sit mentiin jerelle :) sieltä suunnattiin sit onnelaan jo puol 11 aikaa, ja onnelassa meni sit puol 4 asti =) lauantaina meni aika hyvin nukkuessa ja illal käytiin sit meillä saunassa ja sit nikon äitillä, missä oliki, netta, nella ja niiina :) käytiin vähän ajelee kaikki 5 :P ja sit mentiinki nikolle kahestaa kattoo elokuvaa, mistä miulla ainaki meni puolet ohi ku minuu vähä nukutti :P niko jakso kattoo, mut mie ja seppo vaan nukuttii =D sunnuntaina ei oikeen tehty kans mitn erikoista, käytiin nikon iskällä syömässä, niinan ja jarin kanssa :P ja meil sit taas saunassa =) mie käytin seppooo ulkona ja sellasta :) tänää käytii vähä kaupoil ja muuten vaan oltiiin. äsken mie olin jumppailees ja kohta mie lähen nukkuu, ku meen huomen jo 8 :( mut pääsen aikasemmi pois. :)


-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;-


&lt;sydän&gt; 9kk


p.s. Seppo on jo tosi hyvin kotiutunu =) ja reipas poika!

[Ei aihetta]Perjantai 05.10.2007 02:09

Huomenna on jo taas perjantai :) hiiih, kivaa. pitää mennä vähäks aikaa kouluu (no 3h on kyl aika pitkä aika) mut se ei haittaa, kun on perjantai : D Minna tulee taas kotkasta tänne ja tulee varmasti (tai sen on pakko ;)) tulla kattoo meijän pientä seppo vauvvaa =) sit varmaan illal johonki baariin minna, mie ja niko ainaki =) mie taijan taasen olla selvinpäin :) sit Nikon viereen unimaan &lt;sydän&gt; nyt nukkuu, et jaksaa huomen herätä kouluuun =)

-tiina kuittaa &lt;hymy&gt;-
&lt;sydän&gt; 9kk

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.10.2007 02:04

huh! kokeet ohi taas vähäks aikaa :) onneks ! nyt kaks pvää vapaata jotka aijon viettää rakkaani ihananhassunsöpönparhaan Nikon kanssa &lt;sydän&gt; ja tietty vähä seponki =)

&lt;sydän&gt; 9kkp.s. Niko on kaikkein rakkain, miun kuuuuultaaaa &lt;sydän&gt;

1.10Sunnuntai 30.09.2007 17:38

Huomenna 1.10 Maailman ihanimman pojan kanssa 9kk &lt;sydän&gt;se täällä riittää kun rakastaa ja tekee toiselle hyvin, ei tule tunnetta kauniimpaa, se on suurin ja syvin &lt;sydän&gt;NIKO &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 01:11

seppo on reipastunu jo hirveesti =) tulee miun syliiin jo ja nukkuukin siinä :) iihana vauvva <3 nii ja kyllä se nikonki syliiin jo uskaltaa tulla :P

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 01:19

otettiin Nikon kanssa kissanpentu &lt;sydän&gt; meijän pieni seppo ! =) hää on valtavan sulonen. eilen hää vasta tuli ja oli illan viel aika ujo, mut tänää jo reippaampi poika :) kyllä se siitä!

moip =) Maanantai 24.09.2007 00:19

hihii, voisin kirjottaa tänne taas vaikka tästä viikosta : D jepulis, ei täl viikol nyt mitn kovin erikoista ookkaa tapahtunu. maanantaina ja tiistaina nikolla oli vapaapäivät =) ja ei taijettu tehhä mitn kovin erikoista. keskiviikkona hänel oli aamu ja loppuviikko oliki sit iltavuoroo :( :) paitsi tietty tänää hänel oli vapaa, mut eilen hää teki 16h :o perjantaina ei oikeen tehty mitn erikoista, mie menin nikon äitille ku netta,nella ja niina oli siel :) siel meni sit siihen asti ennen ku niko pääs töistä :) käytiin perjantaina aika aikasin nukkuu, ku niko tosiaan meni aamulla jo puol 6 töihi :s mie vein hänet aamulla sit töihin ja menin takasi jatkaaa unia, heräsin siin 11 aikaa ja tein terveystiedon tutkimukse : D wuhuu siis jtn koulujuttuja saanu tän viikon aikanaki tehtyy ! no sit mie menin taas nikon äitille ku mie ajattelin, et myö lähetään kattoo kissan pentuja, mut ei mentykkää vielä :P tulin kotiin ja tein sen terveystiedon jutun viel konella ja söin :P sit mie hurautin niinalle ja jarille :) illal mentiiin kattoo niitä iiihania kissanpentuja <3 sit puol 10 aikaa hain netan ja nellan kanssa nikon töistä :) sit haettiin niiina hei äitiltä ja mentiiin heille saunaa :) niko, jari, jukka ja niiina otti vähän kaljaa mie olin selvinpäin :D taas ! sit tuliki veka ja kimmo siihen =) joskus puol 2 aikaa (vasta!) lähettiin woodooseen :) siel oliki sit sami oottelee meitä : D ehittiin siel olee se 1,5h ja mie ajattelin et sit pääsee nukkuuu =) eei mitn mentiin jatkoille viel niinalle ja jarille : D tänä aamuna varmaan puol 6 pääsin nukkumaan, et ei menny ees myöhää ;) meitä oli siel siis niina,jari, mie, niko ja sami =) jepulis, tänää nukuttiki sit aika hyvin :) iltapäiväl käytiiin sami, mie ,niko ja niina syömässä vähän :) ja sit nukuttiin nikon kanssa vähän aikaa, et siinähän se päivä on aika hyvin menny =) nopeesti, mut kivasti. jep, huomenna kouluu, mut ei oikeestaan ees haittaa.. kaks pvää koulua ja sit loppuviikko vapaa, paitsi perjantaina on vissii yhteiskuntaopin valmistelu, mut ei haittaa :) nyt kohta lähen unimaa ku väsyttää ihan hirveesti !


-tiina kuittaa<hymy>-


&lt;sydän&gt; 8,5kk