IRC-Galleria

Railgunilla rektumiinKeskiviikko 14.01.2009 02:46

Nyt on kaapattu myös fysiikka-assistentti mukaan. Tällä saadaan faktat suoraan, niin ettei jotkut Star Trek-nörtit ryömi koloistaan huutelemaan klingoninkielisiä solvauksia heti kun ne lukee jotakin yhdellä desimaalilla väärin olevaa.

Kun vielä toi omatoimisuus olis aivan yhtä hyvässä kuosissa. Sen sijaan että jyystää Tears to Tiaraa (sinänsä aivan paska peli), vois vaikka yrittää saada aikaseks jotain. Tai sitten vois lukea ruotsin uusintaan ettei tarvis viettää lukiossa neljää vuotta, ja tehä ruotsin aineet että se helvetin A-lähtee sieltä pois. Vois lukee myös sen enkun kirjajutun ja tehä siitä sen aineen, kuten myös maantiedon raportin a PowahPoint-esitelmän. Siihen uusintaan pitäs myös käydä ilmottautumassa, kuten myös Comenius-kurssille että saa kurssit täyteen ja pääsee hiiteen täältä. Niin ja sitten vielä se helkkarin ET-kurssi. Tarviin siihen myös sen kirjan.

-Tsäälikää, pyydän!

Nyt ainoa heikko lenkki on enää Januschbagels, jonka nopeuteen en oikein luota. Pitää vaan toivoa että se tajuaa mitään asioiden tärkeysjärjestyksessä sen pienessä mielessä. Hän on vain karhu jolla on hyvin pienet aivot :( Voin jo kuvitella sen mielessäni.

Kazzun: "Januschbagels, hei, Januschbagels!"
Kazzun: "Saitko sää jo ne kuvat valmiiksi?"
Januschbagels: "En, mää taputin mahaani ja teeskentelin kirjottavani tietokoneella."
Kazzun: "Nyoro~n."

Toisinsanoen, Putkilahden Pavarotti: mää työnnän savustettua juustoa sun perseeseen jos sää et toimi ajoissa.

Text heavy, hieman. Valitus on kivaa, varsinkin kun on tuulta purjeissa. Ja tänään on ollut vitutustuuli niin suuri että purjeet on ollu pulleampina kuin koskaan (ihan fyysisestikin). Nyt vaan farmaamaan "Lukio"-nimistä instaa ja toivomaan että sais sen epicin millä pääsee instan uuteen lisäosaan :P lootti kuulostaa houkuttelevalta, mutta en tiedä on gearit oikeet. Mutta jos en saa ajoissa, niin sitten jään rannalle vittuilemaan. Siinäpä sitten nähdään ketä naurattaa kun nostan tarpeelliset flagit mainrouteen. Hah!

...Nyt kun tuon lukee uudestaan...isn't it sad, Sacchin?

Ja vielä Windowskin vittuilee pikanäppäimistä! Tänään ei onnistu mikään! Ehkäpä on parasta vaan mennä nukkumaan ja toivoa että herätessä on tullut joko ydinsota tai hamsterit on noussut kapinaan. Olispahan ainakin jotain tekemistä.

-Ärsyttävä Tohelo, Out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.