IRC-Galleria

Tänään vuorossa on siis Kuningas Arttu. Nimet on siis vaihdettu vastaamaan luokitellun yhteisön ideaa:

1. Arttu syntyy vanhan kuninkaan äpäränä jonka Sir (H)Ector vie piiloon. Vähän aikaa kuluu ja kun Korpilahti on kusessa, Arttu tulee hätiin ja nostaa MIEKAN KIVESTÄ. Arttu ja saksalainen Comenius-opettaja ohjastaa joukkojaan voittoihin monta kertaa, ja tekee Englannista taas yhtenäisen. Ja kun Artulla on tylsää, Arttu siittää Anun, siskopuolensa mind you, kanssa lapsen. Tai sitten Anu noituu sen siihen. Joka tapauksessa, lapsi siitä tulee, ja vieläpä Tuomas! Saksalaisen Comenius-opettajan neuvoa mukaillen Arttu pistää lapsen pussiin ja pussin laivaan ja laivan avomerelle. No, kiitos Korpilahden sataman paskuuden, laiva pääsee just salmen taa niin eikö se kosahda siihen. Jotenkin ihmeellisesti koko laivan muu miehistö kuolee, mutta Tuomas, osoittaen jo tässä vaiheessa suurta vihaa, jää henkiin. Arttu menee takasin linnaansa, nai Guinevere(ä/n), ja perustaa Pyöreä Pöydän ritariston. Kaikki hyvin siis tähän mennessä.

2. Tylsää seuraa. Arttua vituttaa kun ei ole mitään tekemistä, ja kun jyväskyläläiset tulee ihmettelemään, miks ei veroja ole muistettu maksaa, Arttu käyttää tilannetta hyväkseen ja aloitaa sodan Jyväskylän kanssa. Ilmeisesti Arttu kuitenkin unohtaa koko jutun, sillä se seilaa serkkuaan tapaamaan Moksin saarelle. Serkun saarta hallitsee kuitenkin jättiläinen joka kirjaimellisesti RAISKAA KAIKKI JOTKA EI SITÄ TOTTELE: :) Arttuhan ei moisesta pelistä pidä, joten Arttu tappelee jättiläisen kanssa, ja tappaa sen nipsasemalla sen laivanmaston kokosen kokkihattuhamsterin pois. Tämän jälkeen Arttu muistaa Jyväskylän, voittaa sen ja julistaa itsensä keisariks. Jättiläisen valtavaan yksisilmäiseen hirviöön keskitytään noin 210 sivun ajan. Jyväskylän tappelu kestää 5½ sivua.

3. Kolmas osio keskittyy Kassuun. Ilmeisesti Kassu tekee joukon urotöitä (Kuten pakenee Anun linnasta) ja pelastelee naisia ympäri maata. Ehitäänhän sitä tökkästä kirjaimellisesti tikulla silmään erästä ritaria. Lisäksi Kassu vikittelee Artun kuningatarta minkä ehtii, syistä tuntemattomista. Siitä lisää joskus myöhemmin.

4. Neljäs kirja, pelkkää paskaa. Ei mainintaakaan Artusta, muuta kuin että Sir Gareth lähetti joukon homoritareita pyöreään pöytään, tapettuaan ensiksi niistä tummaihoisen. (Ihan totta! Rainbow Knights, ja Black Knight tapettiin!)

5. Ei vieläkään mitään Artusta. Ilmeisesti kuningas oli tylsä tyyppi.

6. PYHÄ GRAALI ILMESTYY!!! koska juoma oli ilmeisen hyvää, Janina julistaa ensimmäisenä lähtevänsä etsimään lisää. Kassu, Liisa ja pari muuta hyypiötä seuraa Janinaa nopeasti. Matkalla tyypit tapaavat perverssin vanhan erakon (Varmaankin Ohtonen) joka neuvoo heitä. Koska Janina ei suostu myöntämään että syntiä on tullut tehtyä, ja koska Kassu tietää että syntiä on tullut tehtyä (Artun naisen muodossa. Tai muodolla, miten vaan), eivät he saa Graalia. Ainoastaan liisa pääsee osingoille (parin muun hyypiön kanssa). Toisinsanoen, Liisa on ainoa kännissä tästä lähin.

7. Harvinaisen oudosti nimetty heppu kaappaa Artun naisen. No, kuningattaren miehenä (monessakin mielessä), Kassu painuu perään. Hän menee rattailla oudosti nimetyn tyypin linnasta sisään, mutta kuningatar on jo luvanut säästää miehen hengen. Hot Kassu-on-Guinevere action ensues. Tästähän sana leviää hyvin nopeasti, eikä Arttu oikein tykkää :( kun oudosti nimetty hyypiö on valmis todistamaan jutun taistelemalla, Kassu käy viemässä sen saunan taakse, eikä sen outoa nimeä nähdä kirjan sivulla enää koskaan. Kirja loppuu siihen että kaikkeen täysin liittymätön unkarilainen saapuu hoviin, ja ritarit yrittää parantaa sitä.

8. Tuomas ja sen veli paljastaa koko seksiskandaalin senaikaisen seiskan sivuilla. Kassu ei tästä tykkää, ja nirhasee Tuomaan veljen kuoliaaksi asti. Arttu päättää pistää kuningattarensa takansytykkeeksi, ja käskee Janinan, Tuomaksen ja parin muun vahtimaan tulta. Janina ei kuitenkaan suostu, ja kun Kassu tulee pelastamaan kuningatarta, tulee rumaa jälkeä. Arttu ja Janina jahtaa Kassua Savoon asti, missä Kassu voittaa Janinan juomakisassa, ja antaa tälle TSÄÄLIÄ kun Janina lähtee pakoon. Tällä välin Arttu saa kuulla että Tuomas on ruvennu kalifiksi kalifin paikalle, joten Arttu aikoo painua takaisin antamaan isän kädestä. Sanelma ja joku tuntematon jamppa lähtee rauhanneuvotteluihin, mutta kun joku vetää miekkansa esiin (Todennäköisesti aina munaava Sanelma), sota syttyy todella. Muuta vaihtoehtoa ei ole kuin taistella. Arttu seivästää Tuomaksen EXCALIBURILLAAN, mutta henkitoreissaan Tuomas ehtii antaa kunnon iskun Artun päähän CLARENTILLAAN (Miekkataistelu.swf). Kuolemaisillaan, Arttu antaa Sanelmalle käskyn, ja tämä ottaa kunkulta excaliburin (Hyi :<) ja heittää sen järveen, josta joku pervo käsi nappaa sen. Tällä välin Anu soutaa paikalle ja vie Artun Helsinkiin. Viimeisinä sanoinaan Arttu kuitenkin ehtii vielä huutaa:

"Vittu muuten IHAN VARMANA tulen takas!"

Pystytetään hautamerkki jossa lukee lähinnä: "Tässä valehtelee kuningas Arttu, aikaparadoxi-kuningas".

Näin päättyy Kuningas Artun tarina. Seuraavina päivinä vuorossa...Sir Tuomas!

By Sir Kaspian Nurro, Le Morte d'Arttu-saagan luoja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.