IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Autistisen kokemuksen saamiseksi suositellaan että lukemisen aikana kuunnellaan Monty Pythonin loistava "His name is Lancelot" jotta miehen oikeudet pääsevät esille.

http://www.youtube.com/watch?v=uIfUWY7v5rM&feature=related

Älkää välittäkö retardista videosta.

Joten, täten alkakaamme:

Kaspian Nurro syntyi Rajakadun Kuningas Matti Burron ja viikinkikuningatar Arjan lapsena. Kun hän oli vielä pieni lapsi, joutui kuningas maanpakoon kun Taulumäkeläiset hyökkäsivät heidän pieneen kuningaskuntaansa. Kun viikinkikuningatar tuhosi vihollisen joukkoja, näki paikallinen jumalolento, Päijänteen Neito, parhaaksi viedä vauvan pois raivohullun naisen ulottuvilta. Hän vei Kaspianin "maagiseen kuningaskuntaansa", joka tunnettiin myös nimellä Neverland Ranch. Tässä vaiheessa pojalla ei kuitenkaan ollut mitään aavistusta nimestään, joten Päijänteen Neito kutsui häntä (iskostaen tähän jo aikaisessa vaiheessa rotuerottelun) "Valkoiseksi Ritariksi". Sukunimeksi poika sai du Lac, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti "Järvestä". Originellia.

Kaspianin kasvettua varreltaan ja iältään, lähetti Päijänteen neito hänet Kuningas Artun hoviin Korpilahden Lukioon. Janinan voitettua hänet juomakisassa, joutuu nuorukainen tekemään niin kuin tämä käskee, ja aloittaa ritarin elämän. Heti saapuessaan Kaspian kuitenkin alkaa himoita Artun kuningatarta, mikä on eriskummalista, ottaen huomioon missä ympäristössä mies kasvoi. Mies asettuu kunnanviraston tiloihin asumaan, mistä käsin hän sitten lähtee maailmalle seikkailemaan.

Yksi ensimmäisistä seikkailusta vie Kaspianin linnaan, jota vartioi Kuparijohdin. Jotta hän voisi sanoa itseään voittajaksi, on Kaspianin voitettava kymmenen ritaria ensimmäisessä seinässä, toiset kymmenet toisessa seinässä, ja lopulta itse Kuparijohdin. Mutta, voitettuaan viimein reilusti yli kaksikymmentä ritaria (Herra ritari ei oikein osannut matikkaa) vinettyään äitipuoleltaan apuja, hän huomaa että Kuparijohdin on kadonnut paikalta. Paikalliset retardit ymmärtävät Kaspianin kyselyt vihollisen perään väärin, ja vievät tämän ysitien yli hautausmaalle. Siellä on metallipalikka jossa sanotaan että vain yksi ritari voi nostaa sen, ja että tuon ritarin nimi on kirjoitettu tuon palikan alle. Kaspian ryhtyy nostopuuhiin, ja saakin metallihöskän ylös. Valitettavasti koko jutun järjestäneeltä hepulta oli jäänyt "Kaspianin Matka Maailman Ääriin" kiven alle, ja typerä ritari luuli kirjan kannessa näkyvää nimeä omakseen. Näin hän sai omituisen nimensä Kaspian du Lac, vaikka palikan alla olisi oikeasti lukenut "Pierre".

Tämän jälkeen nimi "Kunnanvirasto" vaihdetaan Kaspianin toimesta, ja siitä tulee "YMCA".

Kaspianin ensimmäinen suuri urotyö tulee, kun Arttu ja Pate ajautuu sotaan toisiaan vastaan. Vaikka Pate on valmis sotimaan vaikka kuinka paljon, Kaspianin möreät uhkailut niskan takaa saavat tämän antautumaan pikimmiten. Kiitollisena siitä, ja haluten liittä friikkisirkukseensa vielä yhden omituisuuden, Arttu kutsuu Kassun Pyöreään Pöytään. Kassu hyväksyy, ja niin hänestä tulee Artun hienoin ja voitokkain ritari. Valitettavasti Pate suostuttelee Artun kuningattaren vastaamaan Kaspianin tunteisiin, ajaen siis näin koko valtakunnan kierteeseen joka lopulta tuhoaisi sen. Great Going, man.

Hieman myöhemmin Arttu ja Kaspian valtaavat Rajakadun takaisin Taulumäkeläisiltä. Kassu on kuitenkin niin tykästynyt elämäänsä YMCA'ssa että päättää jäädä, ja jättää Rajakadun oman onnensa nojaan.

Tästä eteenpäin Kaspian osoittaa olevansa raskaansarjan ritari. Siitä tulee vähän kuin ritarien nörtti, jyystäen turnajaisia ja neitojen pelastuksia enemmän kuin kukaan muu. Hän esimerkiksi: Pakenee Hakasilta kun Anu on vaivuttanut tämän syvään uneen, unissakävelleen. Voittaa Sir Jarsulin, joka pitää lukuisia Artun ritareita seksiorjinaan. Lisäksi Kaspian voittaa Sir Teemun ilman aseita. Eräs pelastettava neito osoittautui petolliseksi, minkä takia Kassu joutui taistelemaan kyseisen ritarin kanssa pelkät silmukkapanssarikalsarit jalassaan. Valittevasti maasta noukittu risu osoittautuu petollisen hyväksi aseeksi, sillä Kassu tökkää silmä Teemun silmät puhki (ensin lasit, sitten silmät), ja voittaa ottelun. Kassulla oli myös paha tapa TSÄÄLIÄ vihollisia jotka oli voittanut, saaden näissä aikaan suuren vitutuksen. Ja kaiken tämän Kassu tekee Guineveren, Artun kuningatteren nimissä. Siinä missä muut tajuaa mitä vällyjen välissä tapahtuu, pysyy Arttu aivan tietämättömänä, osoittaen enemmän kiinnostusta miekkoihin kuin kuningattariin, tietämättä että hänen auktoriteettinsä on nopeasti yhtä suuri kuin Myyrän, sillä kaikki voitot tulevat Kassun kautta kuningattarelle.

Tässä vaiheessa Kaspianista on tullut Pyöreän Pöydän kuuluisin ritari, ja senpä takia eräs Kuningaskalastajan tytär rakastuu tähän (ei tiedetä, onko kyseessä eläimiin sekaantumista). Magiaa käyttäen, hän houkuttelee tämän lemmenpesäänsä ja esittää Guineverea. Hot Kaspian du Lac-on-something definetly not legal action ensues. Tästähän tyttö pamahtaa paksuksi, mikä ei ole ollenkaan Kassu mieleen. Kassu menee sekaisin, minkä takia Arttu pistää tämän jäähylle pariksi vuodeksi. Tänä aikana Kaspianin sekopuolinen mieli sekoittuu, animeen, mangaan, tentacleihin ja bukkakeen, tehden hänestä jotain käsittämättömän hirveää. Vasta vuosien päästä Kaspian du Lac selviää, ja palaa hoviin, entistä ehompana.

Hän joutuukin heti metsästämään Pyhää Graalia, mutta juoma jää saamatta ja kurkku kostuttamatta, joten mikäpä parempi tapa parantaa haavoja kuin pelastaa kuningatar?

Koska Kassulla oli ollut nälkä ja hevonen oli ollut lähettyvillä, joutui mies hyökkäämään pelkillä kärryillä vihollisten linnaan. Tajuttuaan että paskakärryissä matkasi vihainen, ulosteenhajuinen mies, pyysi kidnappaaja TSÄÄLIÄ kuningattarelta, joka lupasi sitä. Niinpä Kassu jäi tapoitta, mikä harmitti ilmeisen paljon. Tästä seurasi yöllä ilmeisen rajua Kassu-on-Guinevere actionia, sillä aamulla nuuhkiessaan kuningattaren lakanoita, huomasi edellämainittu kidnappaaja (josta oli tullut hovin jäsen, sillä tämä toimitti Artulle salakuvia naisten pukuhuoneista) että lakanoissa oli verta. Tyyppi on valmis todistamaan ja seisomaan sanojensa takana, mikä saa kuningattaren raivoihinsa. Kassu vie miehen saunan taakse ja seivästää Arondightillaan, vaikka tämä rukoili TSÄÄLIÄ, minkä jälkeen miehestä ei enää kuuluu. Arttu oli tästä hyvin surullinen, olihan hänen kuvatoimittajansa nyt poissa.

Kun hoviin saapuu hieman myöhemmin eräs unkarilainen, ihmeparantaa Kassu tämän ja ottaa jäseneksi YMCA'hin. Tähän tekoon ei kukaan muu ritari pystynyt, ehkä siksi, että tämä mies oli unkarilainen.

Lopultahan sitten seuraa paljastus ja Artun vaimonpolttoyritys. Kassu kuitenkin pelastaa Guineveren, ja piilottaa tämän Korpilahdelle, ja pakenee sitten itse ympäri kuntaa, tappaen random-ritareita. Janina lähtee miehen perään, ja seuraa AMAZING RACE! Lopulta Haavisto itse kuitenkin astuu peliin, ja pakottaa Artun ja Kaspianin päättämään verilöylyt tavalla tai toisella. Arttu lähteekin siis Kassun perään Savoon jatkaakseen taistelua. Kassu ja Janina taistelevat juomakisan jalossa taidossa, mutta Janina häviää, ja TSÄÄLIÄ pursuen lähtee pakoon. Hän tuleekin keskelle Artun ja Tuomaksen taistelua, ja spämmää Kassun puhelimeen viestejä joissa pyytää ritaria tulemaan takaisin Arttua auttamaan. Arttu aikoo odottaa kolmekymmentä päivää Kassua, ja lähettääkin rauhanpartionsa Tuomaksen luokse, mikä kuitenkin sytyttää sodan.

Kassu saapuu, pahasti myöhässä, Korpilahdelle, ja näkee kaiken paskana. Miehen eteen astuu kuitenkin Tuomas, joka tekee väärän kommentin väärään aikaan, ja niinpä Arondight seivästää jo toisen kerran, päättäen brutaalisti Artun ja Tuomaksen miekkataistelu.swffän. Huomattuaan ettei mitään tekemistä enää löydy Korpilahdelta, kuten ei koskaan ole löytynytkään, Kassu lähtee etsimään Guinevereä. Hän löytää tämän Kesäteatterilta, missä tämä on liittynyt Nunnaliittoon. Koska Salaisuuksien Kammion ovet ovat nyt lukossa Kaspianilta, tulee tästäkin munkki. Selibaatti on kuitenkin hänelle liikaa, sillä PITKÄNÄ PERJANTAINA hän lopulta kuolee, samaan aikaan kuin hyvin moni muukin ritari erityisistä syistä.

Ja niin päättyy Kaspian du Lacin tarina, täynnä härskejä suhteita ja homoeroottisia viboja. Mutta kuten moni muu mahtimies, kuolee hän kun viriiliyskin kuolee. Ja näin jälleen yksi legenda on lopussa.

Seuraalla kerralla, hovin ilkeä noita-akka, Anu!

By Sir Kaspian Nurro, Le Morte d'Arttu-saagan luoja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.