IRC-Galleria

TwoDogs

TwoDogs

Rautakauppa rulez!

Poliisit soitti puoliltapäivin. Olivat meillä. Joku ohikulkija oli soittanut, että kaksi agressiivista koiraa kulkee siellä pihalla. Zera ilmeisesti oli aukaissut oven, kun ei ollut takalukossa. Ja painuneet pihalle. Meillä ollut ovi pitkään ns. auki, kun ulkona kahvana vain nuppi ja sitä ei kuitenkaan saa auki ja sisältä se aukeaa kahvasta, eikä koiratkaan oo sitä koskaan aukaissut. Nyt kuitenkin Zeralla viime yönä maha sekaisin ja ilmeisesti hätääntynyt ja riehunut, yrittänyt ulos ja aukaissut oven. Poliisien tullessa Mishka vissiin haahuillut siellä lähistöllä ja Zera oli istunut passissa ulko-ovella. Olivat kuitenkin uskaltaneet mennä sisään ja koirat tullut perässä. Laittoivat nyt ovenkin takalukkoon, ottivat multa nimen ylös yms. Mitähän tästäkin seuraa. Sanoivat, kuitenkin, että homma ok ja kysyin oliko sattunut mitään, mutta eivät tienneet, oli vain ilmoitettu agressiivisista irtokoirista.

Säikähdin aivan jumalattomasti. Menin melkein hysteeriseksi, rupesin ihan itkemäänkin koulun luokassa. Kaikki varmaan pitää minua ihan pimeenä, kun koirien takia tuolla lailla reagoin.

Nyt kun tulin kotiin, niin jututin naapuria. Oli nähnyt koirat, ja eräs heille tullut vieras hätyytti Mishkaa perunapussilla kun se hakkui lähellä. Luulivat, että me ollaan tarkoituksella ne laskettu pihalle ja että me ollaan kohta tulossa perässä ulos. Eivät siis reagoineet asiaan mitenkään. Tietenkin oikaisin asian ja sanoin, ettei todellakaan päästetä koiria vapaina pihalle. Hyvä vain, että joku soitti poliisit, muuten nuo koirat olisivat varmaan olleet koko päivän pihalla ja meillä etuovi sepposen selällään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.