IRC-Galleria

Vitsit mä ooooon hyvä!!!Lauantai 18.03.2006 21:35

Hahaaa! Vaihdoin tänään ihan itse turvavyön autoon, eikä menny ku puoli tuntia!=)
Tekniikan ihmelapsi.=)
Joten tervetuloa mun turvalliseen kyytiin.=)

Olin tänään parisen tuntia töissäkin. Otin Ukkelin mukaan ettei se suutu. Kun lupasin olla vaan sitä koko viikonlopun, en muita.=) Nyt se on ollu koko päivän kylkiasennossa...Rassukka väsähti kun piti matkustaa bussilla ja ratikalla.
Mutta sain esiteltyy sen Kirsille viimeinki.=)

Ette arvaa kenen kanssa eilen juteltiin Nadjan kaa? JOULUPUKIN!!!!=)
Ihasteltiin Hietalahdessa yhtä näyteikkunaa jossa oli ihan länsiylämaanterrierin näkösiä pehmoleluja, kun liikkeen ovi aukes ja parrakas mies kysy haluttasko me kuulla kun ne koirat laulaa? No mehä tungettiin sisälle ja setä laitto koirat laulamaan. Ne laulo Sonnyn ja Cherin biisin I Got U Babe! Aivan ihania palleroita. Oiva lahja esimerkiksi hääparille. =)
Setä sitten esitteli itsensä Joulupukiksi ja sano käyneensä just Japanissa hakemassa näitä koiruuksia.Että kai sitten ulkomaalaisten tonttujen käyttäminen tulee pukillekin halvemmaksi...mene ja tiedä...

Ja sitä ennen me nähtiin Olavi Uusivirta. Meidän touhut käy päivä päivältä omituisemmiksi...Nähtiin Olavi Lönkalla josta se oli nähtävästi hakemassa bändikamoja. Me seurailtiin kauan aikaa niiden touhuja eikä ne nähny meitä. Istuttiin nimittäin Pegussa, eli autossa...Pari muuta tyyppiä ja Olavi huomasi jossain vaiheessa et me istutaan siellä, kun ikkunat alko mennä huuruun...=) Ja loputki huomas meidät viimestään kun käynnistin auton..."Harmillista" kun piti lähteä kotiin.=)
Hehe, yks partakaveri oli aivan järkyttyneen näkönen ja Nadja vaan huiskutteli niille kun peruuttelin niiden vierestä pois.=)
Meistä on tullu mestaripiiloutujia vuoden aikana. Ei meitä kukaan löydä, nyt varsinkaan kun on Pegu...=)

Hohhoijakkaa...Kuukauden päästä oon taas vuoden vanhempi...ja ehkä viisaampi...
Toivossa on hyvä elää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.